penawar bagi mereka yang suke berdendam...




 sape2 suke berdendam..ngaku je la..takyah nak sorok2..
aku pon kekadang berdendam jugak..
cam hari ni aku pepagi lagi dah simpan dendam ngan ayam..
mane taknya..pepagi lagi dah mencacai yayikkk die atas tangga  umah aku..
kalo setakat nak tumpang berak je..aku rase emosi aku stabil lagi..
tapi takyah le sampai engko kuis2 balik taik engko tu..
aku tau la style ko cari makan..kais pagi makan pagi kais petang makan petang..tapi takyah le ko mempersepahkan lagi yayikkk ko tu.. 
hape ko carik balik ke bijik lada yang ko telan semalam..
aku jumpe engko sekali lagi dok bereleseran dalam area ghumah aku..
akan ku santau engko..tak pon sumpah bior jadi shuttlecock...

ape pon ni la penawar bagi mereka yang berdendam...

 murah2 je ubat ni..siap ade penghantaran pos lagi...



bukan sekadar omongan kosong

27 comments:

liyana said...

sbar2..ayam tu xtaw pape...
ayam sdiriko aym org lain?

Anisa Hang Tuah said...

berdendam dengan emosi

syieda said...

hehehe..dulu salu syieda dendam ngn ayam.. skrg dah pndah dah...slmt... mak la plak salu bebel kat ayam2 die tuu..hikhik

Epal Hirata said...

aku dendam ngn wifi ni...lembab

Jiji-Fify said...

bahahahhaa..tak leh blah muka org dlm gmbar tuuuuu...euuuwhhh!

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

gadis kepastian said...

hehe sure ko dah oder an...haha

Bella Bell said...

hahhaa...ok2..maafkan saya :)

MiSzy DiaN said...

hahahhhaa..
nak order satu gak kasi ilang dendam.. hehee

farah wahedda said...

comel gambar dalam iklan tu bahahahhahaa

Anis Adila Aris said...

wa jumpa lu..grrrrr

http://akuqute.blogspot.com/2011/04/ada-orang-tak-puas-hati.html

Cik Muda Sae said...

kehkehkeh.....

sure eh bole bikin sembuh..?? huhu~

KatekateKite said...

hahahaa...

lawak giler!

ubat anti dendam! =D

nur aisya humaira said...

org kte sye pendendam..sob2

NOOR FATIN said...

siap ada ubat anti dendam! kah3

Ummu~Ishak said...

macam ubat pengaseh mat indon je

choki-choki said...

haha

aku paham perasaan kau berdendam dgn ayam

biasenye aku tuju ngan selipar je ayam2 tuh.

7/10 balingan aku tu mengena tepat kat kepala ayam2 tuh:D

KUREKURE COMEL said...

ko ni..ayam pun nak dendam ek...
nsib baik ayam ko tak bercinta dgn mirah ko....

agak2 ko berdendam tak?hahaha...

MerLe said...

hehe..sembelih je ayam tu..kenyang skit perut.. orang kata kenyang perut senang hati

Cik Eliza said...

kot ieye pon na sumpah tu,

sumpah la jadi tong gas, boleh buat masak,

hahA!

skandaLdariLangit said...

sengal la ji, egt na turun ilmu agama dia. haha

puteri ain said...

ayam pun nak santau ? hehe..dasyattt..hehe

Nur Farah Hani said...

hkhakhak.. laku gamakanya ubat nihs ebab ramai yang ader penyakit dendam kan.. ko da guna ker?? leh jalan tak ubat tuh.. hakhakhak..

Anis Adila Aris said...

tak sangka..
saya follower awak 835..
kebetulan.. kalau buang 3, jadi 85..haha

intan.maisarah said...

taktau nak senyum ke nak gelak ke
nak guling..

~.~

qasehraihan said...

muahahaha..ko gila..
terburai usus perut gua..hakhak

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/bila-rinduku-jenguk-blogmu.html

Qaseh dalia adelia said...

ADE KE OBAT CENGGITUW .. HAHA

aliarosli said...

ko sembelih je! kenyang gak

lepas tue pos sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved