DSLR






gu tenung..gua perati..kamera bermuncung ni jadi cam fenomena aneh..
kalo yang dah ade tu kompom2 ditatang bagai minyak yang penoh..
kalo dulu tengok kamera tu..rase cam tengok ufo mendarat jerk..
melolong je nengoknye..tambah2 dengan ade sound effect die..
si pembawa plak tu kompom kembang kuncup je lobang idong die..

yer la terkadang kalo awek2 terpaksa memilih pakwe pon..
antara pakwe yang takder DSLR..ngn pakwe ade DSLR..
dah tentu awek tu pilih pakwe DSLR..yang takder..
lu ape ade bro..setakat kamera enphone..apek si pengambik surat khabar lame pon ade..siap wat clips 3gp lagik..ni gua cakap berdasarkan pengalaman gua ni..gua pernah kena reject sebab takder DSLR..
okeh dosa free pepagi..gua bohong..

gua nak kasi tau awek2 kat luar sane..yang mane dok reject gua selama ni..
gua dah ade benda ni weh...semalam gua dapat..
jadi yang mane dah reject gua..takyah menggatal nak rujuk balik..
gua tak terima..
lagipon gua dapat benda ni dalam mimpi je..wakil rakyat area pasir tumbuh pulak tu yang kasik..apehal pulak wakil rakyat tu leh masuk dalam igauan indah gua???


p/s
ape gune kalo ader DSLR..tapi kualiti tarak ader..gua insap...



bukan sekadar omongan kosong

26 comments:

Woofer Storm said...

mkan dalam ayat entry last tu..heeeheee

*dslr cuma smnetra,esok2 rosak juga..hahhaaa

DuniakuAbstrak said...

dah jadi gajet wajib dah dslr tu skrg..keh3

macam dulu henpon tak ramai mampu pakai

tengok la nanti setahun dua lagi, bersepah dslr, budak sekolah pun rilek je pakai

aliarosli said...

em, memang ko memohong je pepagi nie

weh, teruja tak aku bangun awal?

hahhahahhaha

Farhan Zulhusmi said...

DSLR ini kalau kita pandai jaga InsyaAllah smpai bila2 tahan..cumanya..teringin juga Farhan nak DSLR ini..cuma xberkesempatan je...emmm

Ummu~Ishak said...

ko tido baca doa makan sebab tu mimpi tah hape2

farah wahedda said...

LAAA ingtkan adew betol tadi huhuhuhuhu rpenye mimpi

Ainul Hayat said...

bergaya gambo last sekali tu..haha

Anonymous said...

wehh.ak dah lama idam2.tp xdok duit nk beli.jiiii.blanjo weh;p


echah mashuri

kami :) said...
This comment has been removed by the author.
alien said...

wah,pasni ramai awek beratur2 swit2 ko la ye

ibnubaba_04 said...

ji..aku nk ko mu ji..auuwwww... like ji..kito g stadium male esk ji..bwk cobong tu..selangor lawe kelate..haha

Saya Cha Si Budak Emcem said...

hahaha...tertarik dengan ayat yang last tue

"ape gune kalo ader DSLR..tapi kualiti tarak ader..gua insap..."

b4 neyh pown. nak pujuk ay sendirik itu lar yang den cakap ngan diri senirik...huhuhu

HEROICzero said...

bila mana jejaka ber-DSLR mampu mencairkan hati gadis-gadis.

sigh~

*kumpul duit.

Far8 budak baik said...

sumpahh jeless..
hahaha
D7000 tu..aku D3100 je...
ti amik pic lawa2 aku nak ehh
haha

Cik Eliza said...

D7000????!!! :O


gggrrr~ malam esok gua curik lu punye dslr !

bhahhahaha!

jap!

dslr ?

Darling Sorry Lambat Reply , :P

| gad1s s0ypans | said...

hikhik....
k0mpom kena reject untk sekian kalinya....

nipu.....
nyaris nak rujuk balik td.....

c(:

Faaein Talip Roy said...

terasa sehh ayat last tu.. insap jugaklah..

KUREKURE COMEL said...

cisss....nak tunjuk la tu...hehehe..
woohhooo..jeles woo...hihihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hahaha..akak pun insap.dpt DSLR hadiah besday hari tu.dah brp bulan pun akak tak mahir2 gak.bkn kata mahir.pandai pun tidak.adehh

liyana said...

haha..ade gk yg nkkn pkweyg ade bnde alah tu...klu ade bnde alah tu tp krg kualiti drinya wt pe kn...btw..thniah;a at least dpt gk wlopn dlm mmpi:P

KuNanGKuNanG said...

dapt dalam mimpi kn ok pe..?aku ni nengok je la org punya...huhu

UNA budak BAEQ said...

wakakaka terkesan di hati aku lepas aku tulis entry nak suami yg ada dslr . haxhax *itu tipu sebenarnya .

*takpelah ada camera dlm mimpi pon okay apa . haxhax

Miss Ran said...

trend

dak skola dah ramai pakai dslr

tak kuase kalo tak reti gne bek tk payah

Epal Hirata said...

aku x beli..
aku dpt passdown berbayar jek dr uncle aku (bace=beli,sekenhen)
tu pun d40 jek tapi bersyukur ade jugak..
kena slalu main baru pandai..pastu gi la berguru ngn org pro2 (bace=abg ben)
hehhe....

fasya said...

aish..baru nk ngorat en jijie coz ade dslr..rupenye mimpi..reject lg..haha

MerLe said...

haha..xpe la dlm mimipi je pun..tringin gk nak 1 tapi sbor je la...dOnia semata-mata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved