emosi mereka

 
 
 
 
naim: harghhh...engko tu kepala macam alien..ade bontot kat belakang kepala..

pais: wekk..telinge ko capang macam piring astro..bughuk bebeno ghupenye..ade ghupe beghuk bangge..geli aku nengoknye..
 
naim: arr hade aku kesah..cikgu cakap aku lagi kiut dari engko..muke engko tu berjerawat berkejeragat..berkematu..macam2 ber lagi la yang dok ade kat muke ko..
 
pais: ko dah lebih2 dah ni..dah ko tu pendek.bajet hot la konok...tak cukup inci...ade hati nak pakai jeans le hape le..boxer pon dah cukup labuh dah untuk ko..kasut pulak saiz tige je..ape beranak tak cukup bulan ke???
naim: ko ni dah sampai ke keturunan aku dah ko wat durjana ni..longkang bebeno dah mulut ko ni...engko tau tak..selama ni ko kentut bau cam mercun meletop..menyengat je baunye..meloya anak tekak budak2 se dorm..rase cam kena santau dek bomoh bangkok...
 
pais: hade aku kesah..dah tu sape suh korang sedut kentot aku...
naim dah mule tersengeyh sengeyh..satu kelas suke terbahak bahak sampai terseliuh anak tekak..lahabau betol due mangkok hayon tu..yang gua ni pulak selaku cikgu berwibawa pon dok tergelak jugak..gila lawak muka naim time dok bertikam lidah.gua ingat dua2 siyes..ghupenye memang dalam dorm pon cenggitu jugak tebiat deorang..
 
nampaknya ijat dan din tocang dah ade saingan...bebudak form one lak tu..ekeke..



bukan sekadar omongan kosong

16 comments:

Cik Eliza said...

hahaha,

terkenang zaman sekolah ,

:)

MiSzy DiaN said...

hahaha..
msg2 nda maw kalah mgutuk antara satu sama lain..
emosi betul..
mcm tu laaa kan org bila daa emosi, semua ayat nda bgus kuar..

aliarosli said...

hahhahhahha,yase lah tue

KUREKURE COMEL said...

hahaha..lps ni sokmo la keluar cite naim pulak...hehehe.....

aliarosli said...

jiiiiiiii, jawablah soklan aku tue

emmmmmmmmmmmmm

Epal Hirata said...

puhh...naim tu yg pakai jersi red warrior tu ke?

leh sep2 la ngn naim pahni..
ijat ngn din tocang pekaba?lamo xdenga kaba sek2 tuh...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihi...kelalar lah budak2 ni.tp syok lah..ceria jek mereka

farah wahedda said...

HAHAHAHAH memaki hamun sesama sendiri....lawak2

Afza Afreeda said...

Salam,saya orang baru,kalau sudi, follow lah saya k^^thanks~
http://afzaafreeda.blogspot.com/

MerLe said...

haha..bgus tul ckgu pun..jd tukang gelak je

**::CIKNUURUL::** said...

hahahahhaha,..ckgunye pon duk tengok,dngo je ek dirog perang mlut,.adehh,.sengal,..lawak tol diorg tuh,..

Anisa Hang Tuah said...

telinga capang mcm piring astro
hiks
tergelak diam.
:D

アヌム ちゃん~~ said...

salam.visit here^^

Miss Yaty said...

hahaha...

alexa yussida said...

hehe..

kelaka la dorg nih..

Cik Bidadari said...

alah seronoknya tgk perangai 'nakal' dorang... entrypun best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved