ingin berubah




sambil2 melantak biskut mayat yang dicicah horlicks panas2..
gua terpikir..kalo buat GA..hadiah ape yang gua nak kasi kat korang???
teddy bear besor kete jengkaut okeh ke tak ek???
takpon nak kasi arnab..tapi nak post nye camne ek???
cer bagi cadangan..due benda ni je dok bermaen maen dalam pimikiran gua yang matang sekang ni...

yang keduanya..
gua dok pikir akan komen cik anon tadi..die cakap gua kena tukar template gua..sebab berot bebeno dah kot blog gua ni..mungkin dah tahap mentenuk mengandong anak kembor lapan belas..

mungkin ade betol jugak komen cik anon..tapi2 tapi2..
gua ni mane dok ghety nak tukar template..nak wat header pari pari ke..
yang gua ghety nye..reka entry pas tu post..




ketiganya..
malam ni gua tak dapat nak bergeli2 dengan entry kengkorang sume..sebab kitewww nak habeskan masa dengan family tersayang..





bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

aliarosli said...

hahhahhahahha, nak teddy bear beso-beso

aku suke bear, tapi aku nak tanye

ustazah aku cakap tak boleh bawak masuk rumah,nanti malekat tak masuk

cam ne uh?

pasal template aku tak tau sebab aku pun tak reti

aliarosli said...

nak rabbit lah
weeeeeeeeeeeee,kaw hantar by hand
datang melaka

**::CIKNUURUL::** said...

tedy bear?,.ko xyah buat GA ji,ko bg je kt aku trus,..muehehhe,..

haa,template tu aku bley buatkan tapi same la ngan aku,.header,kaler,bckground pe sume,.nak?,.free je,.hehe,..

Amirah Adnan said...

ape susah weh.. ko godek2 je la template designer kat tab tuh.. **sile cakap aku teror weh! hahaha

Anisa Hang Tuah said...

okei jugak header pari-pari

aliarosli said...

ji, aku taknak kaw komen entri sekarang
aku nak kaw komen entri yang sebelum nie

sebab dalam tue ade soalan tok kaw

peh-lish,

Epal Hirata said...

ji..aku nk rabbit..
puah doh ngendeng ngn ma aku xleh2 ag...
ko je la bg aku rabbit..tgu aku balik kg ke,ntko bg byhand jek..hehhe

alia xleh...dak kecik leh dpt teddy bear jek...muehehhehe

fiezah91 said...

hahaha.. tak payah buat GA.. kasi free je boleh ke?hakhakhak..

Eh? napa aku rasa blog ko nya loading ok je?

amirah said...

bagi la bnda yg boleh bawa manfaat kpd penerima. blog ko mmg lmbt nk loading sbb berat ke? ingatkan lambat sebab tenet aku slow giler.haiya

MerLe said...

pertama : tak kisah la pape pun..asal ada..

kedua : hehe..mybe dia tak nmpk semangat neslo dlm blog ni lg..

ketiga : bagus3` mmg anak yg bgus.. =)

✿ gadis biasa ✿ said...

nak i phone boleh..??
wakakaka

eyh..kat entry baru kite ade link cikgu^^

nite :)

saya bukan tomato said...

ehh gua rase oke je belog ang ni .. huhu

tukar template cantekk skit kot..hehe

pehh patot ang tak dtg blog aku mlm ni..hih

KHRLHSYM said...

kau bagi fender stratocaster 1954 original. kehkehkeh

Azie Azra said...

hadiah simple suda.xyah gempak2.1st time kan. aku nak iphone 4. seringkas namanya.agagaga

Cik Bidadari said...

kita nak tgk aja boleh? heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

HEROICzero said...

untuk blog tu. berat ke. x perasan plak. tp ok gk, sesekali tukar rumah. =)

Hansyirah Takezur said...

first time masa mula2 sggh blog nie, aku terpk;

"apa kaitan nesloo ngan kete lama?"

hehe.. mybe nostalgia la kot.. ekekeke..

Ummu~Ishak said...

ayat part ketiga tu gedikss ah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved