kandas lagi.


bismillah...

pemilik blog kandas lagi kali ni.
tak leh nak post entry kerap kali banyak kali berkali-kali lagi
buat semetara waktu nih..
nak wat macam mane..
skrin laptop pun dah naik muak tengok muka pemilik blog
hari-hari mengadap  tak renti-renti.
laptop pun perlukan masa untuk bersenndirian jugak. =.='
muahahaha.. tak lawak..tak lawak.

sbonarnyo..
macam biase lah.
kalo pegi melancong ke perkampungan orang asli
 harapkan orangnye je lawa-lawa...hehe
cute-cute..hihi,,dan  asli-asli gitu...kah kah kah
tapi....line tenet takdak pulak.
hish....macam mane diorang nak pandai IT kalo macam nih...

cute-cute gitu :)

Abis....





bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

Amirah Adnan said...

ko la tlg sponsor line tenet utk dyeorang!haha

KHRLHSYM said...

jeles sungguh tengok mereka. rambut tu aku nak!!

Anisa Hang Tuah said...

bestnya dapat rambut mcm tuu

Rozuan Ismail said...

rambut diorg sgt style.

diana said...

tu la..
orang kat sana nun yang sepatutnye kita laburkan 50 bilion untuk pembangunan it..

vampire's lovex said...

ni adik jiji lagi ke yg hapdet ??




hehh

ika said...

hehehehe . jht ko dow .

aliarosli said...

heheh, ko sposer la

senang cite

ek? nape care tulis len? ko ke orang len?

.izzatul.hazwani. said...

aha...cmne diorg na maju kan ?
emm pegilah pasang wireless tuk derang . bagi lappy sebijik sorg . hee~

KUREKURE COMEL said...

fuyoooo....ce try digi..kan ada iklan dalam hutan tu...hehehe...


comel blake...

Hansyirah Takezur said...

haha.. setuju ngan vampire's lovex.. adik jiji ke yang hapdet kan nie? si angah ke? haha

Ummu~Ishak said...

aku tgk ngko pun dah kelihatan asli, muehehe

MiSzy DiaN said...

wahhh suru mereka yg aktif politik pasang wifi kt sana.. :)

puteri ain said...

haha..sabo je laaa.. :P

fadhdeela said...

sgt cute..hahaha rambut tu mahal seh :P

Meh sini: Jangan Ganggu Hidup aku!!

Hafriz Mohamad said...

majulah keaslian utk negara..
peace!! hehe..

Farhan Zulhusmi said...

kesian kan diorang...
xdapat ikut arus pembangunan yang pesat ini....emm...
apa rasanya kalau kita kat tempat diorang??

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..terkandas lagi ye?sabr ye!

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa ape tah entry ni.
mukadimah dah ada, isi dah ada, tiba2 penutup tarak. terkejut kejap laa baca tiba-tiba dah habis. hahaa.

ghost writer said...

innocent sungguh....mesti dowang tak tau pasal video porno atau video datuk T..bertuah dowang kan....haha

Cik Bee said...

pebende la..... hehehe asli-asli gitu.... aku pon nmanusia original jugak... wee

CGG said...

waa....

mmg innocent la

NOOR FATIN said...

comelnya diorg ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved