pedih weh..

bukan sesaje gua taknak gune jamban menduduk tu secara pukal..hapenye pulak secara pukal..tak kesah le..ye la gua boleh guna jamban tu..tapi gua lagi suke dok mencangkong...cam huduh bebeno bunyiknye kan...hehe..tak kesah jugak..dah tu kalo ikut saranan korang suh dok mencangkong atas jamban menduduk..itu sangat2 berbahaya wooo....cube lu olang layan gambar kat bawah ni...


ini antara akibatnye bile dah tersalah parking atas jamban menduduk..dah jamban tu suh duduk..pehal pulak die ni pergi mencangkong atas tu..bahaya woit..

member gua pernah terkoyak kaki ibarat seluar terkoyak sebab bile dok mencangkong jamban tu pecah..sebab jamban tu buaknnye kukuh sangat nak menampong berat sebijik diri kekite kite ni..tambah2 pulak yang BMI die tu dah berlebih lebih..berselaput sana sini lagi la..maka beringat ingat la..huih kado dah kena pedihh wooo...nak2 pulak kalo perah air asam limau kasturi kat area pendarahan tu..ekeke...



bukan sekadar omongan kosong

29 comments:

Rozuan Ismail said...

ya Allah teruknya..kesian tuan punya badan tu..mesti merana sakit kan..darah macam tu sekali

iNi iZwah said...

huish. seram sejuk tengok gmba ni. hukhukhuk

aliarosli said...

ya allah, nape tue ji??
takkan sebab die mencangkung atas tue kot?

serammmmmmmmm, nauzubillah

sakitnye

Cik Eliza said...

geli seyyyyyyyyyy!


haiyaaaa !

ni gambo edit hape ?

hukhukhuk !

farah wahedda said...

eesh seram aku tngok..kesian nurse cam aku ni nak kne g rawat dia hehehehehhehehehehhe

intan.maisarah said...

pedih tetiba rasa

Senorita Nadira said...

huuuuuuuuuuueeeee serammmmm!

ika said...

tu lah , org suruh duduk , duduk jelah ! degilll ! x payah berak la mcm ni ! da degil sgt !

Bella Bell said...

rasa macam nak termuntah la plak..huhu~~~

sakakarma said...

nasib baik guna pampers,selamat2...kiki

puteri ain said...

perghhh !! scary betul ni ha ..adoii

SiS NaD said...

SaLaM iNCHiK JiJi... PeRGGhHhh!~ SaKiT Tu... SMPai CaMTu SKaLi ea aNGKaRa JaMBaN DuDuK... (-_-")

bersama kak Es said...

Boleh pitam tengok gambo ni ...
tak nak lah guna jamban nih!!

Epal Hirata said...

eishh...gile kejam ko smpai nk perah limau...aku wat kat ko nk????

NisaAdnan said...

aduiiii sakitnyaa. kite tgk pon sakit apa lagi org tu. heeee kesiannya!

Applepinkcomeyy said...

first time aku geli nak bace entry kau, haha

KUREKURE COMEL said...

agak sengsara aku nengok....isshh2...
kalau kena jahit tu...agak2 bpe byk la benang..adoiii...








p/s:beb baca entry aku..penting!

azi nur said...

kepale aku tintong! mungkin aku terlau terkejut...hahaa

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

harghhhhh !!!! *pitam*

Fatin Fashilin said...

ok fine..wordless ;(

alexa yussida said...

aiyark..ni kes tu ke?aduhhh sakit sungguh...mahu berpuluh jahitan jawabnya *.*

Ainul Hayat said...

Ngeri wey....cara terbaik, kalau geli cane sekalipun...silalah guna jamban tu sesuai dengan keadaannya yer. Dah kene duduk, duduk jela. Basuh dulu ngan air...lap pakai tisu...duduk....hasilkan jongkong emas...miahahaha...

Oopss..Cikgu Cinta said...

adoi!!ni gambar lame ke baru weh?aku penah nampak kat klinik uitm dulu

Hansyirah Takezur said...

jiji...

adeii..
pedih nye tgk gambar tu..
totally speechless..

Oopss..Cikgu Cinta said...

membals kunjungan ko tadi hahaah

p/s geli2 jer ko tahu ye?gatai sungguh so da terubat blom kerinduan ko kat aku. dengan blog baru aku ni?hehehe

Princess Nur said...

adehhhh..pedihnya seghooo...toksey nengok eh..

Cik Bidadari said...

seram sejuk tgk entry nie... arghhhhhhhhhhhhhh

kiera'sakura said...

anak tekak aku dh dok menggeli2 nie...hohoho

Miza Yusof said...

sakitnyaaaa. kalao kat tempat awam tu terpaksalah cari yang mencangkong sebab geli nak duduk atas jamban duduk. HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved