peneman hidupku

mereka hadir dikala aku selalu kesunyian..
ketika aku hidup berseorangan..
ketika aku sering bermain permainan diluar kotak pemikiran...
ketika aku berduka melayani kesedihan..
ketika ini...mereka hadir memberikan sinar kebahagiaan..
kerna selama ini aku mendambakan sang peneman..
arghhhh..aku dah habes idea nak bermadah pujangga..
hapekejadahnya aku bermadah bagai kalo setakat nak bercerita....


aku pon dah ade arnab oit.....tak heran langsong dah dengan adik kiah..muahhahaha...maka hidop aku sekarang ni dah berubah..aku kena bagi nafkah yang secukupnya pada deorang..nafkah zahir dan jugak batin..batin pon perlu ke...?????layann

 memule sekali sile abaikan kaki member aku yang cukup bersekam dan berbau..ahah..kenal kan..ini ialah arnab betina yang bakal mengandongkan dan melahirkan anak arnab yang comel2 untuk aku...aku akan cube didik die untuk jadi ibu yang mithali..

 ni pulak pejantan terbaik..yang memang aku rase subur bebeno setelah dinilai dari tahap keaktifan beliau melilau lilau dalam rumah aku tadi..



aku ambik deorang ni dari oversea ye..ulang sekali lagi lagi dari oversea..bukan dari malaysia..maka korang ucapkan pada deorang welka to malaysia ye..lepas habis waktu persekolahan tadi..aku pergi ke sempadan siam untuk mengambil deorang..sempadan siam tu kire oversea la jugak kan..baka terbaik la ni..aku baru dapat hapdet blog ni pasal aku baru je menyeberang kembali ke malaysia..fuhh..memang terbaek la pergi thailand..

yang paling bes sekali..aku dapat rumah untuk arnab2 ni secare percume disebabkan..makcik kedai tu cakap muke aku macam pelakon siam...dapat pulak rumah arnab warna pink..

apepon..cer korang pikir name yang terbaik buat peneman2 hidup aku ni..kasi le name yang international sikit..barang oversea ni bhai....



bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

Miss Ran said...

batin? erk sngsang ke? haha

padlie said...

Tahniah!

Selamat menjadi bapa arnab.. dan bakal atuk arnab heheh

KUREKURE COMEL said...

hahaha...gila comel....wahhh...
lg cantik bulunya...perhhh....


nasib baik empat ekor tu lg comel..kahkahkah....


bg nama chombi....oopppsss...tu nama arnab mina yg baru...

bg nama usop la...solleyyy2...hehehe

ieka darlink said...

comel gila!

ko pandai cakap siam la ye jiji?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

comelnyer lah peneman hidup jiji...sis suker.hihi..bg nama cumil2 tau!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam dulu ada buger arnab sekarang susah nak carik

Epal Hirata said...

pe susah sgt nk bg name arnab..
ko bg je name xsekor bedah, laki die ko bg name abu..

selamat jd atok la ek,nt dpt cucu bg aku sekor..
ley wat lumba lari ngn kekura aku..
hehe

chiLleD...!! said...

kite pon bru blik dr sana..npe xnmpk pon jiji kt sana?he

comel giler arnb tu..bukn xleh bwak msuk k arnab dr sana?

sicomot-comel said...

ARNAB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


*eksaited

ko taruklah name scc kt rebit tuh..kah3..

nnt leh ingt blog aku salu ^^

KHRLHSYM said...

chomel gile arnab kau dowh. geram haha.

HEROICzero said...

kan betul aku kata, ade arnab telinga pendek !

proven!

Hansyirah Takezur said...

alolo kiut la laki bela arnab.. :)

**::CIKNUURUL::** said...

wahh,comelnyeeeee,..nsib arnab,bley aku sdkah bg name,.klu kuceng,aku xnk,.hehe,.haa,ko bg nme arnb tu smpena nme aku,.haha,..alolololo,CN comel,.kih3,.

Ummu~Ishak said...

kot ye pun janganla tayang kaki cagu tu

haihhh

vampire's lovex said...

mak aihhhh best gila.....



bak sekor.... yg hitam tuuu....


bagi pendek2 suda..haha

aliarosli said...

comelllllllllllllll
nak satu
nak yang atas sekali tue
tapi kaki hapak tue tak mo

KatekateKite said...

betine ---> nikki

jantan ---> nikko

^__^

chumeyl! =D

Farah Hanim said...

comellnyee ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved