tetibe

aku bajet time aku dok tekan kibod buat entry ni.korang mesti dok terngange layan anugerah bintang popular kan..lepas je habes anugerah tu..puihhh..aku rase tetibe je mesti banyak gile entry2 pasal anugerah terbit kat blog2 diluar sane..okeh tu satu..

due...tetibe motor aku jadi selaju kuda kepang..aku pon tak paham pehal pulak boleh jadi sedemikian rupe..tetibe jer meter tu naik sampai ke nombor 149...rase laen macam pon ade gak bile bawak laju2 cam tu..

tiga..apehal kakak kedai spek mata tadi suruh aku cube berbagai bagai spek mata kat kedai die..padahal aku pergi nak usha frame mane yang berkenan je..tetibe die kasi aku try spek2 yang aku tak bernafsu pon nak beli..naek kelabu mata aku..last2 aku tak beli jugak..

empat..ade orang tanye pehal aku tak rajin sangat nak join kontest ke..segmen ke..giveaway ke..bloglist ke..buat tagged ke..tetibe je die tanye..die tu sape..biarkan rahsia..aku nak jawab..bukan aku taknak join..tapi aku salu jadi blur kalo masok bab2 cenggitu..daripada aku blur..baek aku wat macam biaser..

lima..apehal pulak makin hari aku tengok makin berduyun duyun kucing dok lepak kat rumah aku ni..dari sekor jadi tige ekor..dari tige jadi berekor ekor..dari lepak kat garaj sekang lepak kat sofa kat tangga rumah..dari lepak kat sofa.menggatal pulak nak masok ke rumah..kalo jenis baka kucing parsi tu aku layan jugak.ni baka siam..mane aku nak heran..

sekian..ini ialah entry sampah..aku rase rase la..



bukan sekadar omongan kosong

27 comments:

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa pasal entry ABPBH tu sure punye laa berlambak. mcm AJL aritu.

Miss Ran said...

blom abis pon bersepah orang taip

busan..sronok join sgmen ni..mencabar minda..koperatif lagi..igt murid je kene pikior

Hansyirah Takezur said...

haha.. banyak nye tetiba ko..
ko kan pemes... :)

Izyan Masri said...

YANG PASAL ENTRY ABPBH MESTI KELUAR PASNI AKU SOKONG SANGAT ! SEBAB KAT FB PON DAH MUNTAH BACA STATUS PASAL TU T_T

farhana masdo said...

tv rosak -.- tak bole tgok T____T

Epal Hirata said...

mak aku yg xpnh2 nk tgk abpbh pun sebok nk tngk..
aku tgk part psembahan je..hikhik

aliarosli said...

hhahahhah,aku bosan
asyik-asyik cite same je bile ade anugerah cam tue

MiSzy DiaN said...

ahaha,,
mls nak buat entry pasal abph tue.. tggu kputusan dia jak kuar nati.. kompom ramai yg buat.. lgpn.. tak tgk jua pn bnda tue. just nk taw jak result dia..

Solihin Zubir said...

haha.. samala.. aku cukup lemah kalau kena tagged buat contest, segmen or GA..

fadhdeela said...

pasal contest tu kadang2 aku rajin nak wat kadang aku mls giler nak wat hihihi

Meh sini: Picnic kat Hulu Yam!!

sini jugak: Seri Bayu Meninggal Dunia!!

gadis kepastian said...

ahakzz tertiba eh.....rezek masyuk la 2 meow2 banyak

delarocha said...

entry marah ni

bedpet said...

tetiba aku rasa nak terkentot laju2. selaju moto tu. ekekekeke

lea said...

ko ni, kucing siam pun, kucing jugak

xbaek taw dikriminasi kucing

tulus sweet said...

tetibe ku nak tanya ko dah g ngajar belum?

Ainul Hayat said...

Hahaha...ko ni ade je idea nak mentaip entri kan kan kan...alaaa....kucen2 tu nak cari tempat berteduh dan dahaga kaseh sayang...ce lah ko curahkan kaseh syg kat mereka (muleh ke gune kata nama ini??erkk...)

CGG said...

TAHNIAH BUAT YANG MENANG:)

Ina said...

tak layan la anugerah semua tu, aku giler donlot movie skrang ni..ntah ape ke halllll

qasehraihan said...

eh nape tetiba rasa nak lempang kamu..hihik

hai jiji..
morning..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/sebanyak-ni.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

melambak entri tajuk sama...aduh.tp kenapa merempit tu?lajunyer bawa motor jiji?

Puteri Iqa Izyan said...

satu. aku tak tau pun semalam ada ABPBH.

dua. meter tuh dah sewqel sket.

tiga. haha. kesia pulak knene try byk2 cmtuh :P

empat. aku pun sama. x reti buat bnd2 cmtuh.

lima. aku alergik betul ngn kuceng.haha

echah mashuri said...

sampah ke ni?ko sure ke ni entri sampah?

Qaseh dalia adelia said...

ngah bosan le tewww .. ustad hehe

░♥si lampu neon♥░ said...

aku nak buat giveaway laa nnt..tunggu gaji first masuk hahahah

aLieF si Muncung ManiS said...

aku bajet time aku komen entry ni,jiji tgh syok tido dalam kelambu melayan lagu doraemon..hahahha...

KUREKURE COMEL said...

ni meluahkan ketidakpuasan hati ke?hehehe

**::CIKNUURUL::** said...

hahahhaha,.entri smpah pon smpai beratos2 org komen,.hehe,.akk spek mate tu dh brkenan kt ko ji,.ayyokk,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved