tulun..tulun..tulun...




aku termenung bersendirian..
cuba bertafakur sambil bermonolog dalaman..
mencari keaiban diri..agar ianya segera dapat diperbaiki..
sebelom ade makhluk lain yang menyedari...
ku berfikir berfikir dan terus berfikir..
bagaimana caranya aku hendak melepasi garisan kawasan yang dipenuhi makhlok yang cukup berahi mencari keaiban diri..

arghh..pehal pulak zip seluar aku leh rosak time2 aku dok melantak ni..
pehal tadi aku tak perasan pon zip ni rosak..
camne aku nak balik ni..nak bangon dari kerusi ni pon aku tak mampu..
naseb baek aku je yang perasan..
nak telepon member suh bawak kain pelikat pon nset dah kong dah ni..
 camna aku nak blah ni??kang ade orang terperasan laks..
ni pon buat2 apdet blog je nak tunggu restoran ni kosong..
satu masa nanti aku akan gerak jugak..

keadaan aku takder la seterok ini ye...
harap maklom...
kredit to blog buaya merah..
jumpe gambor ni kat gugel..
memang aku tergelak tapi tergelak aku dalam cuak..

apdet blog dari restoran kurnia ibu...


 



bukan sekadar omongan kosong

21 comments:

Bella Bell said...

adehhh..kelako...hahahahhaha...

^________________^v

Ieda Al-Habsyi said...

memula akak tgk je muka bdk dlm gambo tu, bile lelama tgk, akak tgk kelain, sudah! weh nak muntah aku! aku nak lunch ni! Hhaahhahahaha!

adwafarahin said...

hahahahahahah
teeeeeeeeeeeeettttttttt!

Ainul Hayat said...

ENGKAU DAH RUSAKKAN PANDANGAN AKU WEY...AKU PUN CAM AKAK KAT ATAS TU...TENGOK JE MUKE DAK TU RUPENYE ADE HIDDEN MESET...

MiSzy DiaN said...

pakai jak stepler.. hahahahaaa..

MiSzy DiaN said...

pakai jak stepler.. hahahahaaa..

fiezah91 said...

hahaha..jengx3..kalo org x lari duduk situ je la ek ko.waakakaka..

ym je kwn ko tu suh htr seluar ke hapa.hahaha

Sara Ali said...

alamk,,,
asl aku x dpt nk tngok pic tu erk?...
nmpak tang bulu kening jer....


pinjam je alas meja kt kedai tu,,,
hahhaa..

p/s

"ak pon x thu cm mner leh sesat kt blog ko",,hahha

KuNanGKuNanG said...

hahaha...ko wat derk je cam ko sendiri pun xprasan.hik3

bondaku said...
This comment has been removed by the author.
KUREKURE COMEL said...

hahaha....sengal...ko wat slumber je...


takde sapa perasan punye...




p/s:penyembur yg biasa tu la...ala yg blh letak air dlm tu...

missSenget said...

tak perasan gambar tu ada kaitan dengan entri...


T___T

yana,, said...

aha,, idea yg mnrik,, lain kali klu da pape bnde memalukan jd,, ley try kaedah ni,, stay lme2 gn men blog,, tgu kdai ksong,, hahaaa,,

Afikah Aziz said...

erk....tercemar pandanganku T_T

aLya maNip said...

hahaha..abeh la..x bangun la smp restoran utup..xpon pinkam ke apron akak yg amek order tu..hehe

Tun Aqilah said...

hahaha
klakar pn ade ...

A.I.N said...

alamak, lupe nk pejam mate!!

alexa yussida said...

pandang atas innocent je muka budak ni..skali mmg btol2 innocent lps kena buli dek jiji..bako ko jiji ! kesian dak tu weyh..huuu

pejam mata laju laju

miszlullaby said...

aiyakkkkkk~ dosa mateee. hahahaha..

yad'z said...

ahahahhaa..... ahahaaaaaaaaa!!!!

aliarosli said...

jijiiiiiiiiiiii, gelilah aku nengok gambo bawah tue

delete lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved