40 000 yang boleh datang..

biasa kalo kenduri kawen orang kebiasaan..ade ke orang datang sampai hempat puluh ghibu oghang????aku rase takder la kot..maunye sekampong lembu nak dikorbankan nak menjamu seramai tu..kalo nak jimat.buat je la nasi goreng ke..mihun goreng ke..kompom jimat..

cenggini kot gamaknye
nak ceritenye..negeri tempat aku bermastatin sekang ni..negeri KELANTAN tercinta..bakal mendapat stadium bola yang baghu kat area PASIR PUTEH..berbahagialah rakyat paser puteh..cemburu tol aku..sebab semalam menteri besor kelantan cakap sama ada nak wat kat paser puteh ataupon rantau panjang..kalo kat kat rantau panjang..memang dekat bebeno dah ngan umah aku..sejengkal kera kudung jari tangan je..kentut dari rumah aku pon leh sampai baunye..

aleh2 ini hari dah kuar keputusan..nak bina stadium yang boleh muat 40000 orang kat area pasir puteh jugak..sentap tol rasenye..takpe la..ape pon aku akan totap menyokong pasukan kelantan..makin maju negeri kelantan ni..ade rase cam bangga jugak ni..

sumber berita sini





bukan sekadar omongan kosong

21 comments:

Erin Azizan said...

heh pe susah ko pindah la duk stadium tu teruss tak yah nak sentap2 dah..

Ieda Al-Habsyi said...

haa..baguih, nnt aku lek kampung leh pegi bila dah siap nnt :)

liyana said...

fuyo..fuyo...ganas..
mmebangun bersama islam..hehe..

d_tieah said...

Molek le cenggitu ek.. Sebab penyokong red warriors ni memang tegar lah.. KL pun sanggup dorang turun reramai.. Apatah lagi tempat sendiri.. Oklah tu.. Ade jugak stadium yang lagi besar..


Entry Terbaru : Nur Kasih The Movie ; Tonton Bersama Fizz Fairuz

Miss Ran said...

psr putih?

dekat dah tu

erk duk rantau pajng ke? shopping best tu

JIJI YU said...

aku dok kat paser mas..dekat jej ngn rantau panjang..ehehe..nak shopim kat siam le best

bersama kak Es said...

fuh!! NASIB BAIK Ji jauh dari rumah ko. Takut nnti ko suruh diorg bayo parking laksss ekeke

Faaein Talip Roy said...

perghh.. makin maju dah kelantan.. cayalah...

alien said...

tahniah kelantan!

pena rozie said...

Buat la kat Pasir Puteh dekat gan rumah nenek rozie. hi..hi...hi....

mad khaz said...

untunglah kelantan,ganu bile ag? haha~ :P

liyana said...

mundok..mundokk.hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh heat lah kelantan skrg

Rozuan Ismail said...

x sabar nak tunggu stadium baru siap =)

Hanis MY said...

huiyyoo stadium baghu..kellass... behnyo sek2 pp tow...

POSH76 said...

blogwalking

kiera'sakura said...

ko wat kenduri dalam stadium tue ke nanti jiji?

kiera'sakura said...

ko wat kenduri dalam stadium tue ke nanti jiji?

MerLe said...

wahhh~~~ yeke? lama dah x balik kb.. apa khbr tanah tumpah darahku sekarang?

Gayahspears said...

aku tgk kat tb je sudah.. x yah berimpit2.. sesak je..huhu

alexa yussida said...

Alhamdulillah..rezeki kelatew :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved