aku bukanlah lelaki idaman...




kisah ketika sekolah dulu dulu

petang2 kalo tak main bola haruslah lepak kat kantin sambil pekena cincau segelen due dan ditambah dengan keropok goreng yang rangup tapi kurang kandungan kalori
petang ni gua turun dengan semangat untuk melantak membuak buak
tapi tetibe je gua tengok si apis dok bergayut kat telepon awam..bergesel gesel..gua agak2 dok tengah bergeli geli dengan awek sebelah pagar asrama gua kot..tetibe apis datang tapi muke bermuram..gua menengong sebab tak paham..

"lu pehal pis..tadi gua tengok bukan main tersengeyh sengeyh..amcam tenuk dapat anak kembar..sekang ni muke dah macam selipar putus je.."

"ghupe ghupenye selama ni gua bertepuk sebelah tangan je..tepok angin lak tu..kompom tak berbunyik..kalo tepok dahi lu..agak2 memang berbunyi la jugak..

"ce citer dengan aku..camne pulak ko tau ko ni bukan lelaki idaman die????

"aku tanye die la tadi..lelaki macam mane yang die suke???
die jawab..
die nak laki2 yang jujur..ikhlas..baik hati..caring..leh jadi imam solat..blah4..."

"dah tu ape probs  nye???gua tengok lu dah complete set dah.

"last sekali awek tu kate..lelaki tu tak perlu hensem...memang jelas kat situ aku bukanlah pilihan die sebab aku kan hensem..segak ..tampan menawan.."


"engko pernah dengor tak orang lemas sebab minum cincau???nak rase tak???

apis dah tergelak sakan..bingai tol..



bukan sekadar omongan kosong

22 comments:

Epal Hirata said...

kalu org lemas dlm parit blaka umah penah le dngr..ngehehe

Izyan Masri said...

BAB SELIPER PUTUS TU NAK GELAK JAP.KAHKAH ;D

ika said...

sengal dohhh !

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa dia buat lawak antarabangsa petang2 ni ekh.

diana said...

pompuan tu tak nak yang ensem??
rugi.....!!!
hehehe

e r a a RUSBERRY said...

hahahaha !lucu la ko apiss ~

norizzati mat suri said...

haiya....haha...

aliarosli said...

hahhahhahahha,

bingai tue ape?

Gimi said...

haha...boleh lak si apis tu...

d_LA said...

bape umo member ko tu ji??hahaha..

Momo Chan said...

ahhaahhaa..geng ko sume mmg otak gile2 eh ji? ahaks

Puteri Iqa Izyan said...

bagus betul perempuan tuh ^_^

Bigdaddyz said...

untung yang tak hensem kan...hehe

Mutiara Bernilai said...

eheh.

alasan xleh nk diterima akal.

aish!

azi nur said...

hahahhaa tak boley balhhh seyy~

Eyrique Ettiqazz. said...

no comment ..hikhik...jwpn artis(bajet je)...tp gmbr tu smart ooooo

intan.maisarah said...

entah entah yang dok bergesel kat public phone tu ko kan jiji

erysweetie said...

pergh...tak menahan apis tu...cet

Bella Bell said...

der..kacak dah la tu..hahahahha!!!~

Cik Bee said...

aku suke confidence level apis tu! tinggi. berkeyakinan sumgoh die.hihi

**::CIKNUURUL::** said...

wahh,ensemnyer terune versi paint tu,.haha,.sape ek?,.sile kenalkn ngn aku,.haha,.

entri zmn bile aku xtau,.jnji aku nk komen jgk,.wuuuhhuu

Hanis Zashi said...

ujang mei 2011 ^^ sama >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved