berterabur gigi weyh



gambar ini tiada kaitan..aku pon tak kenal sape die ni..
terjumpa member lama balik dari semayang jumaat tadi..
tapi aku tengok die lain macam je..cakap ngan aku macam taknak cakap je..
senyum pon ala kadar je.cakap lak kaver..bile senyum siap tutup mulut lagi..
bajet lelaki melayu terakhir la konon..aku tanye die pehal die boleh transform jadi begitu ayu dan bersopan santun..die bagi macam2 alasan..last2....
"haaaa....weyh2..mane gigi ko yang depan tu???pehal ko dah rongak ni weyh??patot la kaver semacam ngan aku..ahahaha...aku gelak jahat ni weyh..jangan terase weyh..

"a'h ko gelak la setakat ko boleh gelak..nanti kena kat ko baghu ko tau betapa malunye aku nak bersosial dengan masyarakat sekeliling..ni sumer sebab aku pakai helmet tak kemaskan tali die la ni..sekali besi terbang dek angin pas tu die terhantuk kat gigi aku terus berterabur tige batang gigi...down dah rate hantaran aku weyh..aku malu weyh....
baru aku tau bahaya jugak ghupenye pakai helmet tak kemaskan tali die..siap leh bersepai gigi uh..kalo setakat calar2 muke ok lagi..tapi kalo patah gigi aku tak sanggop weh..




bukan sekadar omongan kosong

21 comments:

Cik Eliza said...

ahahaha!

gigi palsu je lah ganti , hahahahhaha!

kesian ,

salam takziah, haha

alexa yussida said...

tanam ler balik gg tuh takpon pakai je gg pelesu :p

eh comelllllnyye dak kecik tuh..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huhu..tu lah akibat tak ikat kemas2.ikat ketat2 len kali ye kawan2.kena cr gigi palsu pasni.nnt tak encem

Faaein Talip Roy said...

skang ni aku cukup sensitip bila org citer pasal gg.. [-__-]


comey weh budak kecik tu.. kem salam nanti.. hahaha..

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Gigi itu harta paling berharga!! T___T

liyana said...

kecian..bg la sokongan moral kt dia spy jgn bersedih..ngeh33

unieMARKS :) said...

uhuhuuu , eden pun tak sanggup daiiii !

saya bukan tomato said...

haha ! mmg tak sanggup bhai hilg gg .. huk

e r a a r u s b e r r y said...

haha . ak memang sayang gigi ak . haha

delarocha said...

tiba tiba ada hanis zalikha disitu....

Amoi said...

TAK PEEE

ada gigi palsu!

✿ gadis biasa ✿ said...

ko punye entry sume main selamba je kan.h0ooo :P

vampire's lovex said...

buat la gigi palsu.... sian kawan ko wehh

puteri ain said...

hahaha.. gnti pakai gigi emas la .. ala2 dulu kala . ahha

HASNORWANI ... said...

aduh ...sayangilah gigi anda setiap hari!...gigi ku!..hehe...nice blog..i follow erk

kokser kokdam said...

Paka gg palsu ko? Buleh ngepeng poliden la.

Jie,aku buh gamba mu skeping dale page aku.. Tupe glemer mu.. Hehe

http://kokserkokdam.blogspot.com/2011/05/akhirnye.html?showComment=1306521288053#c4259434868152414132

d_LA said...

tak thn siyot tgk gmbr makcik2 tdg merah tu..kemain no gelak depa ni..hehe..

lenkali bkn stakat kene pakai helmet je, pelindung gigi yg ahli gusti pakai pun kene taruk gak

miszlullaby said...

Kekekeke...takde gigi pon xpe, janji senyummm... manisnya senyumanmu, ku rasa satu dunia..bla bla bla (sambil nyanyi lagu elite).hehe

qlah said...

salam ,

cett... cett.. tak baik taw.. ehhehe

*dulu masa kecik gigi qlah rongak kat depan XD

A.s.t.i.n.a said...

Jie dijemput hadir seantero blog ke Kuching Sarawak 11 Jun.. Saya mau nikah..

http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=212267882139695

JIJI YU said...

sentap member aku kalo tau aku wat entry ni..eehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved