cari idea wat entry

 
 
camno korang leh dapat idea nak wat entry bersepah sepah???
yer la..kekadang tu..mase idea bertimbun nak wat entry tapi ade je probs2 yang tak mengizinkan..ade tu bile ade idea leklok je..tapi bile ngadap dashboard terus blur..

tak kurang jugak ade blogger yang bertapa kat bawah rimbunan pokok tebu sambil memotong kuku..baru le dapat idea..tu pon bangun menapak due tige tapak..dah ilang idea dah pulak..

ade tu..die takder idea pon nak wat entry..tapi kalo die bukak jer dashboard..tetibe idea datang bertimbun timbun..macam macam pulak die leh tulis..sampaikan benda yang kita tak terjangka pon die leh wat citer..cam contoh..die korek idong sampai berdarah ke..kapas pengorek telinge terlekat dalam lubang telinga ke..

ape susah ke nak wat entry??buat je..blog korang gak kan..ade la tu pembaca setia yang datang menjengah..macam la aku terrer sangat..



bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

liyana said...

haha...kapas pengorek telinge terlekat dlm lubang telinga..
hmm..kdg2 idea mai dgn sdrinya..

FTR said...

haah.. banyak gile idea ko.. mencurah2 bak air hujan je aku tengok..

CGG said...

kadang2 blog ni cam diary dah:)

Gayahspears said...

Tulis je ape2.. macam aku.. tu pon n3 jugak der~!!!
aik..lame xdrg blog aku.. majuk pe??? hahaha

UNA budak BAEQ said...

bila idea berguni2 dtg tak sempat nak save . bila bukak new post mmg hilang dah . benci betol .



*korek idong sampai berdarah

Mohamadazhan hjDesa said...

idea kadang2 datang dari sahabat2 semua ni.hehe


Perodua Myvi 2011 Menggunakan Enjin 1.5L Bakal Dilancarkan (GambarMenarik)

Hanis MY said...

tu la kadey2 sero nok tulih jah gapo2 tapi kawe tok reti las huhu..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hahaha..taip jek apa2.janji ada pengajaran.nnt ramai la dtg baca dan rajin komen.muka tak malu biasanya akak la yg asik ke sini tayang muka kan?hehehe

Rtp Farra Arisha said...

tu laah pasal, sometimes idea tak dtg dgn mudah, so we need to think. and sometimes klo kita tgk sesuatu benda yg menarekk, surelyy idea tu dtg dgn mudah and langsung kita pun menulis dan berpikir dgn mudah secara kritis dan kreatif. so keep on blogging wokeyyyh!

diana said...

idea datang sendiri..
kalau cari memang tak jumpa sebab lain yang cari lain yang datang..:)

tomato said...

aku geram tgk kau sllu update !

d_LA said...

aku mmg suspek kat demo ji, idea ade sokmo..cam aku dpt update skali sari dah ckp bertuah..hehe

aniswany said...

sama ah aku =.= time ada idea xda masa nk update blog.kdg2 siap tulis dulu dlm enset.takot lupa.hampeh =D

shopping2u said...

kalo saye main tibai je bila nk wat entri tu.. bla on je lappy ni tangan mula nak menaip..

nway sy singgah sini.alang2 singgah terus follow je . lau sudi meh la ke sini
http://www.my-shopping2u.com/2011/05/allah-suruh-tutup-dengan-cara-yang.html

farah wahedda said...

hhhhahaha korek tahi idung pon dpt idea ek?? pape pon aku tabik ko la bb banyk idea ^^

maCy said...

koto la ji =="

JIJI YU said...

jgn salahkan aku sebab salu apdet..salhkan blog ni.ehehe

ghost writer said...

aku mungkin tergolong dalam orang yang perlu belari-lari anak dalam belukar untuk dapatkan idea...atau mungkin terpaksa melakukan commando rest....

idea nih macam nak cari benda hilang dalam ruang sebesar manhattan..

kiera'sakura said...

ade lagi satu ji.. ble idea bertimbun perasaan malas mula mengusai diri.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved