cemburu

time:dinner
tempat:restoran kat tepi sungai..

abang dollah:pe'ah oit..ape ke kuat bebeno awak dok mengusha budak pelayan tu..terjojol biji mata tu hah...

pe'ah:ye la abang dollah oit.ape ke hensem bebeno budak tu ek..terpesona biji mata dan hati nurani pe'ah bang

abang dollah: hurm elok la tu..normal lagi la tu..


abang dolah terus je melantak hidangan depan mata...si pe'ah tengok abang dollah pelik jer...


pe'ah:abang tak cemburu ke pe'ah dok usha budak tu????


abang dollah:ape nak cemburu nye..abang bersyukur..sebab pe'ah masih lagi berkeadaan normal..biasa la..fitrah la tu..memang manusia ni kan suka kat benda2 yang cantik...macam awek kat meja depan kite ni hah..manis je orangnya..


pe'ah:abang ni kannn sempat lagi tu...heeeeerrmmmm...(sambil2 cubit peha abang dollah)


p/s
apa salah abang dollah????

 




bukan sekadar omongan kosong

28 comments:

Faaein Talip Roy said...

abg dollah gatai.. pe'ah lain kali smack down je abg dollah tu.. hahaha..

aliarosli said...

hhahahhaha, abang dolah amek kesempatan gak tue

kembatolo™ said...

lah dio takpo.. lah kokre gak xleh.. aih~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..sama2 saling jamu mata.

Rtp Farra Arisha said...

2x5 jee! ahahahaha.

Anis Adila Aris said...

sebab tu la dollah tak marah pe'ah sebab dollah pun cuci mata..haha

oreo oreo said...

setiap kali singgah blog pak encik rasa macam baca komik kanak2 bawah 13 tahun pun ade. haih. isi kandungan jarang ada yang matang. tapi saya tetap suka. *tettt!

maju pakcik untuk negara.

soalan cepumas: murid pakcik baca tak
blog pakcik ni?

hiro said...

betis mesti putih..keh2

..... said...

leh tak nak kate cemburu itu normal walau saket hati ahhaha

JIJI YU said...

ha'ah..sian kat abg dollah..padahal bini die pon dok ngusha jugakk..hehe..

oreo.aku takleyh nak g blog ko pehal???entry aku tak matang ek..kagn aku wat entry matang kang..sentap jugak deorang ni..heheh..student aku tak bace weh blog aku

..... said...

camne?aku pening la..nak kene blaja lagi...aku malas sebenarnye heheheh...weh paayh komunicate kat sini bg no

oreo oreo said...

sebab aku pemalu sebab tu kau tak boleh baca. *tettt!

liyana said...

abg dolah x salah..abg dollah x salah..ngee~~

Epal Hirata said...

hai..
sme je dua2

Anisa Hang Tuah said...

sama-sama miang.

hahaha

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

abg dollah lagi gataii... ngee~

Gayahspears said...

ahaha...
laki bini same ye??? bagus2.. memang normal mereka berdua ni...

Ummu~Ishak said...

peah duk kapel ngan zaki. pesal tetiba dollah dapat nama?

Ainul Hayat said...

hahahaha.....kalo pe'ah leh men mata usha2 org, dollah pun leh lakukan menda yg sama...ngeeeeeee

Hansyirah Takezur said...

kalo blog jiji matang, tandanya aku salah masuk blog.. haha.. :P

Bella Ayub said...

hahahaha.. saborr je lahh :)

jiji yu jadi azizi.. memang la aku musykil tadi siapalah mamat azizi ni..ghupa nya cikgu yewwww

intan.maisarah said...

kalau aku pun aku suka tengok ciptaan yang indah indah

Ieda Al-Habsyi said...

abang dolah ensem tak weh? hahahha :)

nurul lalala said...

fitrah manusia..maknanya dua2 normal lettew~hehe

Piah Becok said...

hahahahaa... tak pasal2 kene cubit. apsal ek kene cubit? patut nye pe'ah pun kene cubit gak tu

terbaru:
1. BENARKAN AKU JADI JAKUN SEKETIKA
2. Sungguh!!! Banyak Ragam Diorang Nihh
3. JANGAN KACAU LAH!!!! ngantok nih
4. day one : 10 things about you

MerLe said...

hahaha~ bijak tul abg dollah tu.. menegur dlm diam.. tp nsib la dpt cubit..

JIJI YU said...

abang dollah sgt2 sportim.muehhe..sgt memahami..cam aku la tu..

Hansyirah Takezur said...

sama2 mencuci mata lah.. :P


dah restore balik dah entri lama.. so, dun woli be hepi la jiji.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved