da power of mekap





hisy naek meremang aku tengok kuasa mekap bagi seorang manusia..
memang boleh merubah wajah seorang alien menjadi wajah biduanita tervogue lagi hot...
saksikanlah fenomena da power of mekap








pagi esok aku pon nak try2 mekap2 sikit..kot leh jadi bertukar wajah jugak..



bukan sekadar omongan kosong

31 comments:

YAYA AZURA said...

kuasa mekap mmg hebat .. sebab tu jgn terpedaya dgn paras luaran...hihi

emieysandra said...

owh begitu, mmg cantik r gmbar last tuu..

liyana said...

comey2..haha

epadzz zainal said...

wow.
itew tak reti mekap.
neutral ugly.
=.='
huk3

epadzz zainal said...

*natural

Ieda Al-Habsyi said...

menjadi comel tetiba kan, hati2 ko nak memilih gepren nnt, sekali bukak topeng pengsannn daaaa.... hahahahah!
Jerawat Subur Macam Bepop Lawak Kampus!

amalinazlan said...

pergh comel la gambar last tu. haha

ika said...

ko nk make up jugak ? jd pondan le , ehei geli .

d_tieah said...

Hahaha.. Memang pun kuasa make up mampu mengubah wajah.. Sebab tu ramai lelaki nak jadi pompuan kot.. Mungkin kalau dorang jadi lelaki, takut tak laku sebab tak hensem.. Ngee :)

Entry Terbaru : Osama Bin Laden Meninggal Dunia ; Hanya Rekaan Tipu Helah Amerika Syarikat???

d_LA said...

ko jgn ji, nt kene tukar nm jd ustaz jijah pulak..pengsan ijat nt..eh, mane cite ijat ko lama aku x dgr kabar beliau..ke beliau dh masuk u?

RaraTan said...

woa. santek giler. kalo RT mekap, lagi udus gamaknye. ahahahah~

Hansyirah Takezur said...

hoho..
mantap la ji..
cari bini camtu lah eh..
haha...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

awas...jgn terpedaya dgn wanita yg bermake up ni ye wahai lelaki..keh3.baik korang pikat pompuan yg tak tepek2...br tau dia cun asli ke tak

kiera'sakura said...

aku x reti mekap... huhuhuhu

akU GaDis said...

ak dah tak makeup lepas kena sound dgn mmber laki aku..

so,jgn pndang cantik luaran sahaja ea pak jiji..

CIK TOM said...

perghhh..jauhnya beza...hehe..
cik tom xreti nak makeup..kl xkonpem boleh cun camni gak..hee

wath said...

muke dia mmg da cantik. kulit je tak elok sangat. so sng la tggl tutup cela kat muke je..

Puteri Iqa Izyan said...

walaweh.. comel gilak!

aLya maNip said...

nak kene pi blaja mekap ni lepas ni..hehe

.izzatul.hazwani. said...

wooo.. gile lain ..

haha nak jugak berubah da ni!

Tun Aqilah said...

uishh
mmg beza gile

Gimi said...

gambar first da macam makcik jual ikan kat pasar, pic last tu da ala pelakon korea lak

aliarosli said...

peh, memang berubah la

tapi aku tak reti la ji

ajarkan

Cik Bidadari said...

weeeeeee... untung jadi pompuan... heeeeeeeeeeeeeee...

puteri ain said...

peergghhh cun gilaaa... hahaha

PJK Besout 2 said...

make up mmg ade power..
kecantikan luaran itu adalah sementara saja..
bebaik memilih pasangan ye..hihi

MerLe said...

waaaa....boleh berubah jd gitu eyh..hebat3~ ::buat2 tak tahu..hehe::

bersama kak Es said...

mekap lawa2 ji bak bidadara.

Pas kawen..nengok2 bidadarai (auww nyah tak rela)

KUREKURE COMEL said...

nnti kalau ko dah makeup...sila show ye...tak sabau nak nengok ni...hehehe...

**::CIKNUURUL::** said...

errr,mekap,..huhu,.aku xreti mekap,.

er,jiji,.ni zmn bile pnyer entri ha?,.aku dh trlepas bnyk entri ek?,.adoii,.bile pnyer ni?,.smlm2 dn smlm2 aku bizi gile,.xdpt jnguk ko,.

nina bobok said...

BULLLLSSSHHHIIITTTTT la mekap sume. bangun tido cam hantu jugak.
hipokrit. yahudi sume ni.

nina bobok
i dare myself to become extraordinary nina bobok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved