mei




sebelom bermain bola..gua tertengok kalendar kiut miut depan lappy gua..ghupenye..bulan mei ni..banyak jugak spesel day eh..

ade hari ibu..bagi gua..tiap2 hari yang gua lalui adalah hari ibu..sebab tiap2 hari gua akan menghargai ibu gua..hurm...




tengok gambor ni..pergh layan kesedihan weh..baghu je nak kasi kad hari ibu..tengok2 ibu dah pergi buat selamanya..sentap bro..jadi hargailah ibu anda setiap hari..jangan dok tunggu mothers day je..

pas tu ade hari guru..ni gua paling sedih..bile gua mesej member gua tanye hari guru kitorang cuti ke tak.die cakap tak cuti bro..

pas tu ade hari wesak..yang ni kompom cuti kalopon gua tak menyambutnye..

sebelom maen bola..kite kena warming up dulu...haip..hiyarghh



bukan sekadar omongan kosong

27 comments:

Anisa Hang Tuah said...

bulan mei adalah final exam

ngeeee

liyana said...

hari guru nak cuti>>??
plik2..
nice warming up

ika said...

bulan mei bnyk besday org . heh .
*aku de tag ko kt blog aku . heheh

aliarosli said...

bulan mei kene belajar balik

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hebat nenek tue

Rozuan Ismail said...

bulan mei start short sem.erm.

Ayuni said...

sye kne practical.....

SiS NaD said...

SaLaM iNCHiK JiJi...

"KePaDa PaRa PeNDiDiK, aNDa SeBeNaRNYa TaK PeRNaH BeRCuTi DaRi TuGaS aNDa..."

STaTeMeNT iHHLaS DaRi BLoG SiS NaD... (^_____^)V

lea said...

bekas gymnas eh nenek tuh?

Rtp Farra Arisha said...

oh mei. sungguh indah. hari ibu laah, hari birthday arisha laah! hehe. whatever it is, just hv fun and happy mothers day then!

Lulu caldina said...

ekeke

puteri ain said...

style betul nenek tu.. amacam jiji boleh lawan ke nenek tu ? :P haha

Puteri Iqa Izyan said...

haha.kesian telur tuh T__T

Cik Bee said...

nenek tu rock! lagi rock dari lu beb...

vampire's lovex said...

besday aku bulan mei wehhhh !!



kbai.

**::CIKNUURUL::** said...

hari guru xcuti?,.pergghh,dasat2,.aku xcuti,nnti kene tnde kerts pekse weh,.huhu,.

Piah Becok said...

tak cuti???? bia betul... takpe, nanti kat sekola dapat banyak adiah dari anak murid.




terbaru: KONDOM ITU BUKAN UNTUK DIMAKAN

Ezay Hadry said...

bulan mei lah aku masuk belajar balik...tak suke..haha
aha tiap2 ari adalah hari mak..sekarang jugak nak peluk mak..mak ezay pun guru..ishk2 double la bulan ni..

Far8 budak baik said...

tu ar psl jgn tungu mother day je..
aku terasa lakk hahaha =)
pic tu dasat2..kelaka

eqbalzack said...

cuti panjang..masa sesuai bersama keluarga...

Bila Ku Kata Cinta... said...

Mei~
suke:besday me....

tak berapa nak suke :arwah nenek passed away...

memang tak suke: dumped by 1st Bf...

suke-suke-suke: going to B my wedding day dis mei..

Ummu~Ishak said...

jijiiiiiiiiiiiiiii

Hansyirah Takezur said...

gambar telur nak bagi kad tu sangat nostalgic.. huu.. sediss beb..
nasib baik entri ko ni ada unsur humor, kalo tak nangis aku kat dpn laptop.. huihh..

kiera'sakura said...

aku ingt nk pos bunga kt ko sempena hari guru nie.. ko rase aku sweet x? hahahahaha...

pasal entry aku tue mmg aku rase ade same2 ckit2 ngn ko pnye entry tp tue lahir dari hati aku ,kire ko sumber inspirasi aku la tue.. =)

CIK TOM said...

bulan mei byk hari peringatan..hari pekerja...ibu..guru..

ari guru nanti mesti jiji dpt byk adiah ek..share la sikit..hee

.izzatul.hazwani. said...

betoi3 .. tengah menghargai ibu la ni.. hee~

hari guru .. wa guruku amat jauh disabah sana ..:'(

wesak ! waa .. babah aku cuti so pergi bercuti . hehe

mmg terbaik la nenek tu .:p

KUREKURE COMEL said...

napa mina pikir sdapnye ayam panggang tu...hehehe....

yup hargai ibu...

Anonymous said...

bday ambe pn bln ni jg o0o...
get ready adiah yept bro!masyeh~
ahaks! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved