ingat laki je ke yang kuat mengusha..

tengah gua dok membelek enderwear yang mane gua rase berkenan..gua pasan ade sorang budak dok usha gua..die senyum..gua senyum..die tengok gua..gua tengok die..haisy..tak selesa gua nak memilih underwear..gua pergi ke tempat laen..

jumpe budak tu lagi..die senyum..gua senyum balik..gua tengok zip gua..kot2 terburai ke..die gelak..gua senyum sopan..tetibe..

pakwe: awak ni apehal???dari tadi saye dok tengok awak do usha abang tu..senyum2 manis lak tu..

awek: takder la..dah di usha saye dulu..pas tu senyum2...saya reply le senyuman abang tu..




brader tu dah pandang serong kat gua..maut maut die percayakan awek die..muke gua yang ikhlas ni die wat derk je..
haisy...pehal pulak gua dipersalahkan..gua difitnah ni..dasar awek...dah usha2 dah senyum2 siap tuduh2 lagi tu..nak kaver balik le tu..


biaser la..bukan kaum laki je yang kuat mengusha..pompuan pon same je jugak..yer tak???normal la..bile dah pandang benda cantik mesti ade perasaan nak usha...pe nak kisah kan..jangan lebih2 sudah la..



bukan sekadar omongan kosong

30 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

la...dia usha tak ngaku ke pastu?sian jiji.

tulah..kan dah berkesan hasil edit gmbr biar nmpk muka licin tu..keh3...ada entri tuk jiji.nnt akak bg kek karot eh?

Rozuan Ismail said...

haha..cantik ke kekdah nye?huhu..

biaselah,hoemon tak stabil

Anisa Hang Tuah said...

ayat manis
:D

Miss Yaty said...

maksud yang tersirat kat ayat last entry ni pe? jengjengjeng~

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

HAHAH!! jiji. padahal kau nak ckp yg kau nsem kan sampai awek uh pndg kau..HAHAH!!

ika said...

hahah . mangsa keadaan , sian ko .

akU GaDis said...

wehh,, entah2 awek tu blogger gak tak? dia pndang2 ko sbb dia knl ko,p malu nk tegur sbb ko duk kusyuk pilih enderwear.. kih3.. :P

qasehraihan said...

muahahaha..
dia usha ko sbb ko kan selebriti..
masuk tv tuuu!!!hakhak..

hai jiji..lama xdgr kabo

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/gores-dan-menang.html

emieysandra said...

ish3 ape la pompuan ni, wt malu kaum jer, bawok bersabor lah yer.:D

Cik Eliza said...

hahahah,

kesian ustaz ,

hahaha!

farah wahedda said...

acecece snok la tu ada awex ngusha dy keh3

Faaein Talip Roy said...

siapa suh ko pandang dia..
padan muke ko..
dua-dua gatal..

d_LA said...

biasalah tu..haha...aku salu gak ushar2 ni..tp ushar kasut, pakaian jelah..heeee..

aku blk kg ni ji, tp esok nok blk ganu doh..nok blanje aku ko??haha

kembatolo™ said...

fuiyo jie.. laku mg nego kalo gtu.
hahaha..

aliarosli said...

hhahhahahah, dua-dua taknak ngaku

ko ensem ke? hahhahhahhah

Amirah Adnan said...

dye nampak ko kiut sgt kot.. haha

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa tak pasal2 pulak awek tu.
agaknye dia ada habit kot, suka usha lelaki yg tengah membelek underwear? erk. hahaaa.

DuniakuAbstrak said...

Hot stuff kau ni...bila nak beraksi di majalah maskulin? biar terpampang wajah model kau..haha

cikguden said...

boleh pulak awek tue cakap macam tue.
nasib la yang diusha nie tak apa-apa.
fewwittt. huhu

Lee Chong Wei Juara Di Terbuka India

vampire's lovex said...

lain kali beli underwear kat ebay jek...hahahhaha

epadzz zainal said...

stuju gile ngan nurulizzatikhalid..
kah3

puteri ain said...

hahaha... sabar je laaa.. hehe

SiS NaD said...

SalaM iNCHiK JiJi...

TaK DiNaFiKan SaYa MeManG SuKa uSHa PaKWe2 HeNSeM... (^_____^)V

azi nur said...

kahkahkahhh pempuan cengitu erk..aku suke je tgok mamat nsem..hahahaha

.izzatul.hazwani. said...

kah3 .. cian cian jadik mangsa keadaan .. tulah hensem sgt kot .. hahaha

MerLe said...

haha.. yela..yela.. jiji hensem sbb tu ada awek suha..

Puteri Iqa Izyan said...

betull..
aku pun suka gak usha2 hahaha

yad'z said...

tu lahhh.. muke ko sweet sangat meonn.. ahahah

Anonymous said...

jiji koya.siyes koya! hahahahaha..
hurm~

Miss Ran said...

yeah tepat skali

baik nk kaver skali mngenakan org

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved