jodoh ku..



dari tadi aku dok gelak je..
kali ni bukan gelak bese2 tapi gelak dengan penuh kajahatan..
ni sume pasal jodoh..
korang pernah usha tak website  pasal cari2 jodoh???..
bukan cari2 gadoh
siyes tadi baru aku tau kewujudan spesies website cenggini..
tu pon lepas ade cikgu yang terkantoi sudaaa.......

klik untuk mencari jodoh..
aku rase cam tak sopan dan tak senonoh tol aku dok gelakkan kewujudan website..
tetibe rase cam insap..

wakakaka..gelak sikit lagi..karang insap balik...

aku doakan kepada yang terkantoi tadi..smoga berjaya..
kalo menjadik..aku lak nak try..ehhhheheeh..



bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

Sunah Mohammad said...

ce bukak halaqah.net... :) tu jaringan baitul muslim jugak..

jiji, sebab pe eks..sebab kaki dia nampak ke...?

bersama kak Es said...

akak pun baru nak suggest halaqah..
tapi kompom umi ko dah BM kan ko kannn.. :)

ko suke letak gambo gedik tu..gerammm

~nsar~ said...

eh milo.. tak salah aku kan.. website tu dipromote di iluvislam.com.. penah jugak aku bukak.. masuk tengok.. tapi memang aku gelak guling2... sebab lawak.. walaupun aku tak tau tang mana lawak.. heheheh..

Ainul Hayat said...

Apsal aku tak pernah tahu ade website sedemikian rupe?

Afikah Aziz said...

hehe,ika dah lame tau...mase 1st time tau tu pun gelak jaat gk ngeeee...haihhh ;p

Puteri Iqa Izyan said...

eyh. betul ke ade? aku igt lecturer aku main2. haha

ika said...

ngaaa . geli la baca ayat dlm website tu . keh keh

Faaein Talip Roy said...

ish... aku tak pernah bukak pun website tu.. aku rasa.. skang ni eloklah kot aku gunakan perkhidmatan dia orang.. hahaha... [gelak jahat tapi ada motif baik]

wath said...

aku tau website ni. ade membe aku penah tnjuk. paling tak tahan, leh tau sape tengok data peribadi sape. ceh~ hahaha

serius time tu ktorg gelak gile2 gak

✿ gadis biasa ✿ said...

@jiji
dah kamaruk bebanau nak kawen ke hape asik la pasal jodoh je cikgu ni merapu
hish.!.

s.y.a.r.q said...

hahahaha. first time tahu ada website cenggitu.

daddyzkool said...

haha...yg penting cuba.....an!

liyana said...

hehe..(gelak x brape kejan)
..ad gk websitecmtu..

kiera'sakura said...

aku sambung gelak ko.. hihihihihi

Ain Zulaikha said...

xde awek lagi ke bang? huhuhuhu... suruh la mak carikkan.. hihihi

saya bukan tomato said...

nk carik jodoh datang je blog aku .. hehe :P

err punye lame tak bw sini dah makin lawo blog ekau ye .. :P

Hansyirah Takezur said...

msuk cari jodoh xsemestinya desperate jie. tak baik ko gelakkan. haha..

aku taw ko nak try. all d best jie! ngeh3..

alexa yussida said...

baik ko register baitulmuslim jie...siap boleh request nk bakal bini rupa cmne,kulit kaler ape,blaja kat mana,keje ape,perangai mcm mana..hehhe:D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehehe..naper akak tak tau web tu ek?adehh nak jenguk2 la.kot2 ada iras2 pelakon pujaan ke..haha.gurau jek

Chereta Chenta said...

gue pun ada join tuh..dah lama...sajer jer...sebab nak tgk gmbr2 dalam tuh..pastu gelak ramai2 ngan member...teruk kan gue jaman muda dulu?

yad'z said...

banyak dah website macam tu... ade yang betul2 temu jodoh.. haha.. kalau dah jodohhhhhhhh.. ngee~~

MerLe said...

ada eyh..x penah dgr lagi

Qaseh dalia adelia said...

nak try gak r ..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved