malu dengan student gua..

gua diam..gua pandang ijat..ijat pandang gua..gua pegang henset gua kejap2..ijat mule buat sindrom muke ketat beliau..gua tenung ijat..ijat tengok henset gua..

"cikgu ni pehal ek..dari tadi dok tenung saya..ade ape2 ke ni??

"takder la..saje tengok..ko kan kiut..

"hek eleh dah 5 bulan kite kenal cikgu..biasernye kalo cikgu cenggitu ade la tu nak mintak ape2...ce gitau...


gua malu betol le nak mintak tolong si ijat kali ni..


"cikgu nak buat senarai 8pax ni..camne ek ijat???


ijat mule tersenyum kerek..die ambik henset gua..die buat sumernye..die mintak nombor yang gua nak listkan dalam senarai 8pax gua..sambil2 buat die tersenyum2...cilakak tol student gua..


h'ah memang gua akui..gua memang sedikit batakk dalam menghadapi situasi berkaitan ape2 hal pasal benda2 cenggini..


"cikgu2 pehal sumenye nombor awek2 je..takder nombor family cikgu ke???senang cikgu nak telepon family cikgu..die kasi murah le sikit....


"ijat..family cikgu adalah harta yang tak bernilai harganya bagi cikgu..jadi apa salahnya cikgu berkorban sedikit kredit untuk mereka.."


ceh alasan.....




bukan sekadar omongan kosong

32 comments:

CGG said...

NICE...

heheh..
budak2 skang satiu kita cakap..10 dibalasnye kan

Lieyda said...

haha.alasan yg xleh diterima.haha

Hanis MY said...

haha parok gini ji!

Faaein Talip Roy said...

budak zmn skang.. makin advance dah..

fuyooo.. jiji ade 8 awek.. gila arr..

kasanova btul ko.. ish2.. ijat ko jgn ikut cam cikgu ko ni.. hahaha..

KatekateKite said...

hahahahaa...alasan bek punyer ek! =D

~nsar~ said...

yeah sokong ijat... cikgu guna celcom blue lagi power maa. 20pax..

liyana said...

haha..cikgu2..ijat jgn ikut jejak lgkh cikgu tu,.ahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..alasan plg selamat diberi dpn ijat.bagus kan cikgu!

- elina - said...

haha

bagus betol alasan tu .

Mohd Ridhuan said...

8pax sume no awek....
power tu...
bnyak pilihan yang mane satu nk djdikan isteri..
uhhuuhuhuh

bab keluarga memang bgus....
xberkira...
hehheheh

oreo oreo said...

coi, cikgu batak sikit ye cikguuuuu! nasib baik ijat bijak lagi advance dari cikguuu! wuwhuuu terbaik! * suara tok Aba Boiboy! =]

bersama kak Es said...

alasan cover MALU seyyy

Ain Zulaikha said...

HAHAHHA! sengal .... pandai cikgunye ya..

Ummu~Ishak said...

hang ni wat malu kompeni je la jie

aten tenten said...

haha.kan dah terkena :)

puteri ain said...

ijat advanced betul ..haha...

alasan x logik :P haha

syifatul athirah said...

haha -_-

Puteri Iqa Izyan said...

haha. ijat makin pemes =.='

Farhan Zulhusmi said...

aduh....terhantuk kepala....sakit...hahaha....
betul tu cikgu....dah lah murah....saving lak tu..hehehe

Si Nuansa Eyqin said...

keh keh keh. sempoi budak2 sekarang. ada je nak dibalasnya. acehceh, no awek semua tu tak menahan.

✿ gadis biasa ✿ said...

pinjam alasan tu ye cikgu.heee :))

aliarosli said...

ALASAN! bajet je

kiera'sakura said...

yela sgt tue... aku pecaya jela jiji... hahaha

Mutiara Bernilai said...

suke la ALASAN kamu tu

aish.

Melur Jelita said...

Salam kenal,
kelakarnya cikgu....kelakarnya anak murid...tetapi sepandai -pandai anak murid, pandai lagi cikgu dalam meng"auta"..hihihihi

Epal Hirata said...

ekekeke..
pehal la ko jiji..
malu..malu..

JIJI YU said...

aku pon rase cam malu je..ahah..weh..aku ase tarok no awek lagi ok kot kan2..ke takleh ek camtu..eheh..

intan.maisarah said...

kim salam kat ijat.


i love u ijat

KUREKURE COMEL said...

hehehe....pe barang pakai xpax..
ko pakai la upax..lg murah wooo...
umur ko kompem bereh lg..hahaha

June Md Fouzi said...

style ah ijat. hahaha

alexa yussida said...

perghh makan dalam betol si ijat ni..hehe

aku pon xreti bab2 8pax ke 10pax ke..slalu baling je hp kat adik aku..die buatkan..tp dah lama tak buat sbb asik tuka num..huhu

**::CIKNUURUL::** said...

janganla jujur sgt ji,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved