mood swing swing

huarghhhh..kalo leh bertukor jadi hulk serase rase aku memang pagi ni aku dah bertukor dah..ghupenye memang susah jugak nak jaga exam..susah nye terase bebeno bile dah hampir sumer student siap dan hantor paper.tapi ade due tige orang je lagi masih lagi dok tercongok dalam kelas sebab tak siap..boring tu takyah cakap le..dua jam dok tunggu bebudak yang tigak orang ni membuatkan aku terpaksa melakukan senaman dalaman dan luaran..mood yang hepi pagi tadi dah bertukor menjadi mood hepi suam2...

dalam hati ni rase cam ade bisul pas tu ade orang pulak dok picit bisul tu..bergelojak semacam je rasenye..tambah2 bile dok tengok cikgu2 laen dok melantak kat kantin sekolah sambil bergoyang goyang pinggul...huisy...

last2 mood mule kembali ceria..sebab biasernye bebudak yang lewat ni deorang kompom akan salam dan cium tangan aku..memang tetibe je jadi ok..sejuk ati rasenye..

p/s
aku rase cam segan2 je bile student salam cium tangan..tambah2 kalo akubaru je lepas mencebok..pergh..deorang cium jugak..



bukan sekadar omongan kosong

22 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mood kembali ok ea pas disalam n dicium..

hakhak,pas dicebok ea..bersih x?? =)

Edy Zaidi said...

mood berubah-ubah..gunalah libresse...huhu

p/s : maaf...dah lama xmenjenguk blog ni...:)

farah wahedda said...

hahahhha .....kecian la spe yg cium tangan ko tu

missSenget said...

ko cebok tangan kiri...salam tangan kiri ke?

atau cebok tangan kanan??

Afikah Aziz said...

sejuk hati student salam cium tgn tapiiiiii ade plak baru lps mencebok hak3x...

Miss Ran said...

spoil betol

sal tangan pas cebok

sengal

liyana said...

student yg baik n hormati cikgu..
erk..lpas mencebok..hmm..renung2kn..

Faaein Talip Roy said...

hish.. aku bg tau budak tu nant...

KatekateKite said...

pergh! jaga exam paling ngantok wa cakap lu! =.='

kene plak ade tu, kalau boleh nak duduk sampai minit yang terakhir wlupon dah siap =.='

Ieda Al-Habsyi said...

cikhu cebok tangan kiri ke kanan? hahahahahaha! :)

kokser kokdam said...

supo nga aku td jie.. tekang kawe nunggu 4 ore jah... nyo tunggu sapa maso abih.. jeng.. tau dh xleh jwb, ata2 la.. otok ni.. haha

HEROICzero said...

hue hue hue bijak bebudak zaman skrg neh. terus hilang marah.

tak apa, mood swing jadi elok.

=)

Sunah Mohammad said...

oh, tak senonohnya cikgu ni... -_-" hahaha~

Anisa Hang Tuah said...

ustaz lenkali cebok gune sabun
hehehs

Puteri Iqa Izyan said...

kalau aku, tertidur dah duk tunggu dua jam mcm tu. HAHA

Bella Ayub said...

busuk punya ckg!

Ummu~Ishak said...

hampeh.. ngotor jie.. cebok tangan kiri la, salam tangan kanan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

alahai...cium tgn ambik restu eh..hahaha.sejuk hati ye?

Arm_mj said...

erk budak2 tuh cium tgn kiri ke..?

Ainul Hayat said...

Erk, ko cebok tangan kanan ke wey? Adey..

kiera'sakura said...

guru kau ibarat lilin yg menyuluh diri.. hihihi

bersama kak Es said...

Ji ko mencebok tangan mana?
budak tu cium tangan mana?
bior betul ustad ni..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved