pecaya atau tidak..

percayakah korang korang sekalian..bahawasanya aku tak pernah nak makan benda alah yang bernama SPAGHETTI.sepanjang panjang aku dok bernyawa bernapas atas muka bumi ni..memang makanan yang bernama spaghetti tu tak pernha nak masok ke mulut aku..kalo masok pon bukanlah spaghetti yang macam korang makan tu..sebab mase dok kat egypt itu hari..nak makan mee gereng kampong pon kitorang akan guna spaghetti nak menggorengnya..nak buat laksa pon kitorang gune spaghetti..tapi kalo spaghetti yang sebetolnye spaghetti yang ade sos2 kala merah menyala tu memang aku tak pernah makan..ni pon aku perasan lepas aku lalu kat kedai resepi rahsia tadi..

percayakah..sepanjang aku idop aku tak pernah2 nak beli wallet senirik..wallet yang aku gune sekarang ni pon mama member aku yang kasi kat aku mase aku form 5..sebabnye sebelom mama member aku kasi aku wallet tu..aku letak duit dalam poket seluar je..
percayakah..sampai ke saat ini..aku masih lagi tak reti nak meng'iron' seluar slack kain licin untuk ke sekolah dengan cara yang sebetolnye..aku pon tak paham pehal susah sangat nak gosok seluar tu...kalo aku gosok pon kompon line die jadi ber'line2'..

percayakah..aku mule kenal dunia internet ineternet ni mase aku form 4..tu pon aku keluar asrama curik2 dengan member aku..kitorang pergi CC..die dok maen frenster..yang aku ni dok melopong je sebelah die..
yang ni je dulu laen kali pulak....



bukan sekadar omongan kosong

27 comments:

Rozuan Ismail said...

banyakkan rahsia.percaya atau tidak saya tak pernah sentuh permain video game.langsung tak minat.

Bella Bell said...

yg psl iron seluar tu..mungkin perlu cari isteri..percayalah..hahaha!!~

cikgu jiji! selamat hari guru! ^__^v

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak tak suka spegeti pun.sedap mee lagi la pada lidah akak.tp org hidang mkn gak ler 2-3 sudu.


meh akak hadiahkan wallet baru..ecece

paahbaek said...

nak sibuk :P
masa kat mesia xpenah nak sentuh mee..xsuka sgt mee
even kak masak western food y guna spegeti pun x snth sbb x suka sgt2
tpi sbb mai2 study mesir,xdak mknn like bihun,laksa apa suma..n kebanyakan bnda guna spegeti,tu bru belajaq n dah boleh trima mkn mee/spegeti..
:)

cucu umie said...

oits, bro..ayie pon xpernah makan spegetti..xtahu ah knape memang xmint..tapi yng paling pntng tak mint nak main game..

Eyrique Ettiqazz said...

eh byk yg sama...

MerLe said...

ok.. sy pcaya.. sy mula kenal apa itu internet pn ms lps form 5, tu pn sbb nk mohon smbg bljr..tu pn adik yg tlg isi, sy duk tgk tepi je..hehe~

e r a a RUSBERRY said...

percaya atau tidakk , ak sangat fobia akan binatang berkaki tajam & mengerikan seperti lipas , belalang , mentadak , kumbang & adik beradiknya . :P

Epal Hirata said...

aku kenal internet frenster mase form5..nk apply u la katekan timetu..

aku xpnah pegi cameron pun seumur idop aku..

aku first time balik kelantan sorang2 nek bas umur aku 20..haha

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

percaya atau tidak . . sampai la ni aku ta reti iron bj kurung nk g opis dgn betul . . ibu ak y ironkn . . klo ak iron mst ta sehebat ibu ak wt . .

pena rozie said...

Spageti.... Dulu tak pernah makan & cuba. Tapi kene hasutan budak office ku yg disayangi. Terus jadi hantu spageti. Hu....hu...hu....

airazulaikha said...

spagetti sedap dan senang nak buat! heheh :)

maCy said...

cepat kawen la wei. haha

err.. tp macy pn bmasalah gk. kih2

pcaya atau tidak, macy sangat suka lelaki pakai tie smart2 tp cik abg tu gi kusus or ppd pn pemalas pakai tie. adoi. haha

jiji pakai tie ta g skola?

cik heroin said...

xreti ironn tu trkjut yg lain tak T.T
selamat ahri guruuuuuuuuuu!

bersama kak Es said...

aaaahh...akak tak caya la :P

tapi tak reti iron tu kompom caya amat :D

cik azeya said...

aku pon. tak penah makan spagheti. tak sedap. nak muntah. hahaha.

ika said...

heheh . kantoiii !

Adeela Oh Lala said...

buat buat caya p lah.. haha

wath said...

percaye tak yang aku tak percaye ko percaye ke tak ape ko nk percaya samapi aku tak percaya caya caya cale caiya caiya caiya

Cik Eliza said...

hahaha, boooom!

kan pecah rahsia, haha.

t sy pos kn wallet baru, hahaha!

JIJI YU said...

muehehe..hamboi korang..tak caye ek..

aku gi skolah tak pakai tie pon..tapi totap hensem gak..ahaha..

Titisan Hujan said...

yeah...percaya2
sbb cikgu jiji ckp,
kalo mak ckp xnk pcya

yg ckgu jiji je leh pcaya

slmt hari guru

Faaein Talip Roy said...

spaghetti tak sedap.. kali pertama dan kali terakhir aku makan spaghetti di kedai resepi rahsia..

aku nak wish awal..
Selamat Hari Guru wahai cikgu Azizi.. =]



*blog aku dkat WP ada je.. cuma tak berapa nak aktif je...

.izzatul.hazwani. said...

waaaa .. sangat tak percaya . heheh

ok la da jugak mama kawan nak bagi . hehe..

liyana said...

nice entry..kiranya cam innocent la dulu yer ustaz..

Ainul Hayat said...

Wah Ji,yg pasal seluar tu pekata ko cari org umah kompom beliau akan buat satu line je kat seluar tu. Sampaiakn ko sentuh line tu ngan jari pun akan berdarah...hahaha.

Percaya atau tidak, walaupun aku org KL aku tak pernah pergi The Curve...T____T

kiera'sakura said...

percaya tak aku tgh baca entry ko nie.. pecaye x?!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved