pehal dengan bebudak ni..

gua bukak fesbuk dengan hati yang girang gumbire riang tertawa tawa..mane la tau kot2 ade awek2 yang komen komen ke..add gua ke..tengok nitification ade la jugak mencapai puluh-puluhan jugak le..tapi gua dah tau..biasenye geng2 sahabat blogger je pon.(gua kekadang malu weh nak ping entry kat situ..tambah2 kalo gua rase cam entry takder pekdah..tu gua la).pas tu tengok ade 3 friend request.gua tengok...
 
faisal izzat...>>epruv or ignore=ignore
muizzuddin...>>epruv or ignore=totap gua ignore
nabilunnaim..>>epruv or ignore=gue epruv
ijat ngan din beramboi siap tukar name dan mencuba add fesbuk gua buat kali kelima..mueehehhe ingat gua tak perasan ke.gua tau ape niat lu orang add gua..yang nabil tu pulak..gua epruv sebab die maseh lagi form one..boleh dibentuk lagi budak tu..hehehe..melentur buluh biarlah dari rebungnye..nabil tu kire rebung lagi..ijat ko takyah nak mencorakkan fikiran nabil...
 




bukan sekadar omongan kosong

31 comments:

Princess Nur said...

sapa demo tu? ce citer..SELAMAT HARI GURU!

cucu umie said...

haha..kecian mereka deh xdpt nak friend ngn hang..sebb ap hang xapprove mereka ea?? lala 5kali kot request..lala

Miss Ran said...

erm selamat hari guru cikgu jiji

haha ade je ijat kat mne2

Anis Adila Aris said...

hebak...
even dah tukar nama pun tetap di kesan..
sceret admire kew??

JIJI YU said...

mereka ialah murid2 ku yang sengal..dan sentiasa berkonspirasi nak kasi kantoi aku...ehehhe..

Rozuan Ismail said...

haha.anak murid kantoikan cikgu tapi gagal.huhu

Epal Hirata said...

peghh..aku nk carik diorang r..
pastu link kat diorang belog ko
bg kantoi ko pnye belog..hahaha

Titisan Hujan said...

bhati2 la kamooo

fiezah91 said...

wahahaha.. sudah anak murid mula add kat fb..kehkehkeh..siap la cikgu jiji lps ni kena dgn aak murid kalo approved.ngeee

iniialahaku said...

siapakah???siapakah???ceciter...ceciter..

zarazueyin said...

selamat hari guru :)

MerLe said...

cikgu pilih kasih.. x baek gitu.. hehe~

bersama kak Es said...

aloh..keji aaa chegu


Ji SELAMAT HARI GURU :)

Edy Zaidi said...

if berminat, sila email : daniel_meade86@yahoo.com

**::CIKNUURUL::** said...

aku lg jahat ji,.aku xprnh approve bdk2 skolah add fb aku,.hehe,.brlambak dh tu,bio je le,.hehe

cikguden said...

niat apa tue. ce try citer.
selamat hari guru.

vampire's lovex said...

hahaha nk stalk ko la kot,sebb tu add..
bape lunggok hdiah dpat oii..pass sni skit..


slmt hari guru !

ika said...

hah ! x bole blah .

alexa yussida said...

ijat n din beramboi bagi ko hadiah ape ?

selamat hari guru :)

TunTeja said...

hehehehehe...jiji punyeee blog dah bertuka wajah!!

selamat hari guru jiji :)

Hansyitake~ said...

agak2 kalo daku add ko approve dak? =.=''

memilih org gamaknya.. hue hue hue..

wath said...

miahahaa. o tu ke ijat yg ko selalu cite tu. aku ingt dak sek rendah. ehehehe. bak cini fb dia. aku nk gak kenal2 ngna dia. kot2 dia ade abg nsem. miahahaha

ghost writer said...

kira kau dah cukup kenal lah dengan ketiga-tiga mamat tuh..baguslah kalau ada niat nak bentuk.

senyumSOYA said...

hhehehe...fb bahaya skng~

qasehraihan said...

sy pun sgt malas nk approve murid..
yg xapprove ag ramai dr yg list fren skrg..hehe

hai jiji

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/dah-meminjam-tu-reti-retila-nak-bayar.html

RaraTan said...

ngahahaha. berusaha gilos dorang tu ehh. kih2

RaraTan said...

ngahahaha. berusaha gilos dorang tu ehh. kih2

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. jaga2lah cikgu jiji..
anda dalam perhatian..

kata ijat and the gang...

rj Etika said...

hahah...selamat hari cikgu!

YaNa said...

SELAMAT HARI GURU !!!

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa ni kes nak skodeng fb cikgu nye pastu membahan cikgunye kat skolah lah kan? HAHAA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved