pendamping hidupku kelak...


bayaran permulaan untuk si die memule lagi banyak lagi bagus..
baru le tak berterabur sangan bajet bulanan lepas ni..
gua bincang dengan abi dan umi tentang bayaran si die..
umi ngan abi setuju dah nak sponsor separuh je..lagi separuh gua kena merompak duit dari simpanan gua senirik..
gua dah tak sabar sabar dah nak pergi mintak si die dari pemiliknya
bertentang mata dengannya membuatkan hati gua meronta ronta..
tak lama lagi insyaALLAH..kita bakal melalui kehidupan ini dengan penuh kebahagiaan hendaknye..
lu pelengkap hidop gua yang keseorangan..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

bersabarlah duhai hati..
kata abi..bukan senang nak senang..
kata abi..bersusah susah dahulu bersenang senang kemudian..





bukan sekadar omongan kosong

31 comments:

e r a a RUSBERRY said...

haha . dah agak dah benda yang penting bukan pompuan . hehe

skandaLdariLangit said...

betul kata abi :)

liyana said...

haha..best ade parent cmtu..men sparuh2kn..comey kete tu..sabr2

mcm ni lah said...

hehehehe kete lagi utama kan,. keh keh keh

Hansyitake~ said...

bila nak berbini jie?
haha..

dah agak dah kete.. kuar kat dashboard gmba tu.. :P
hihi..

chemay said...

wahhhh...
boleh tumpang nantiii
:P

ReenAppLe said...

honda accord kah???wah...

Naddia said...

nk tumpang!!!!

gadis kepastian said...

nk jeles....

kembatolo™ said...

agok2 bilo aku buleh naik mugo ni jie? haha

bersama kak Es said...

mintak se[aruh ek...
ishh kalau akak sen pun tak kasi
bwahahaha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ciss kereta rupanyaaa..ingatkn ayt utk awek. cikgu jiji penuh suspen,,,
ok ok, nak naik nak naik. vvip punya seat tauu! hahahaha

Faaein Talip Roy said...

walaweh... mengancam sehhh... ko beli.. pastu ko adiahkan kat aku eh.. amacam? set arr.. hahaha..

Epal Hirata said...

kalau kaler putih lg semak ji..

Titisan Hujan said...

pehh...sabar2

epadzz zainal said...

yippie..
meraso jugok aku..
ngaa~

**::CIKNUURUL::** said...

yeayy!!,.selamat selamat,..hehe,..

Eyrique Ettiqazz. said...

ceh,yoyo ooo je ingatkan dlm hati tu ada tmn tp upe2nya da kete...podahhhh

Bigdaddyz said...

kalau dah suka berkorban sahaja,benda tu pun bagus ,minyak jimat...dan smart lak...

Ain Zulaikha said...

si dia awak tu sangat canggih, jaga lah elok2 nanti.. hehehe

delarocha said...

ok la tu dapat sponsor separuh :-)

aliarosli said...

peh, sedih gua takdapat tengok kete ape, kete ape ek? gambar lambat loading la

miszlullaby said...

beli la bas~ boleh ML tumpangggg~kekekek

ika said...

yg ni pendamping x berperasaan , hehe . tp cayalah . stylo kete die .

Farhan Zulhusmi said...

betul2...suka2...
farhan pun suka kereta nie...
tapi betul gak kata abi tukan..kan2...

MerLe said...

wah3~ dah nak bli keta.. bagus3~

sicomot-comel said...

weyh!

bawak ar aku jenjalan law dah beli kete baru tuh..
hohohoho

MerLe said...

pokcik~ sy tag nama kamOo.. klu dah bosan tahap babas nti, join la kat cni..

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-itik-kuning.html

alexa yussida said...

perghhh..angkat keta dah die..jeles2

ghost writer said...

wuyooo...taste ko memang tinggi lar bro.

mesti lebat giler duit ko nak dapatkan nih kan..rembat bro selagi ada nafas nih.kang keempunan lak.

kiera'sakura said...

smoga impian ko tercapai.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved