pompuan ni pehal eh..


kalo gua kate pompuan ngan kamera ni tak dapat dipisahkan
ade setuju ke tak??
kalo nak shoot gambor..pas tu possing memossing..memang gua rase..
deorang ni pro..
mane taknye..ambik je gambor dari sudut mane..
memang ade je nampak kiutnye..
dari atas bawah depan belakang..sisi kiri sisi kanan..
ade yang tarok gambor mate ngn taik2 mate pon ramai jugak yang puji..
kalo kat FB tu berduyun yang like...
macam gua..kalo ade shoot beratus gambor pon..
due tige keping je yang ok..yang laen2 kompom ke laut india...
tapi pehal kebanyakan pompuan suke sangta ambik gambar kepala..takpon dari atas sambil2 tengok ke langit...


gua rase pasal ni kot....



bukan sekadar omongan kosong

22 comments:

padlie said...

try la tiru posing tu, mana tau nampak hencem gak.. ;p

Sara Ali said...

salah sau alasan nyer adalah,,,
snap guna fon jer....
n xde org yg nk tlong snap kn...
plus xmo wat og laen pning pale,,

huhuhu

liyana said...

haha..comel2

UNA budak BAEQ said...

yang atas tuh sbb beliau desperate nak carik pakwe .

kalao aku sbb aku syok sendiri tak deorg nak tlg snapkan terpaksa la gambar muka je dapat . huhu

Syakir Rahman said...

hahahahahha...ok wat...

no_answer said...

wahhhhh !
gila hemuk !
hahahah :P

KUREKURE COMEL said...

beb..comel pe...hehehe...cer tgk ko pulak posing gitu...hehehe

~nsar~ said...

that lady lawa la...comel lagi..

Nurul syahirah (-_-) said...

hahaha... dasat2....

aidaazura said...

haha..cumil pompuan nih..
anyway,normal le tu girls snap gambo dr plbagai angel n posisi..rase x normalnye bila laki yg buat camtuh..hehe ^_^

bersama kak Es said...

HA HA HA
Ko sengalll aaaa...

:P

amalinazlan said...

HAHA muke comel tapi bila tengok bawah, adoiii haha

erysweetie said...

kihkihkih.... ok, still cohmel whatt~ tp baik pipi banyak isi dari perot yang banyak isi TT

Ieda Al-Habsyi said...

sian dia jiji weh, siap belang2 lagi, hahahaha! takpe, ahkak akan membantu dia menjadi kurus lebih dari kau jiji hhahahaha :)
Kisah Cirit Birit

Miss Hamilicious said...

gile ah ! pic edit pe nih??how come muke kurus !!???

Far8 budak baik said...

hahaha..comel ape mcm tu...
okey..jgn pecaya ngan pic pas ni..
hak3

Khairul Antasha said...

comel tau... :)

.izzatul.hazwani. said...

kah3 .. ei stuju 100% popmuan nan camera takley naj pisahkan . cz aku pun ske amik gambar . hee..

tu style nmpak muke ja .. keh3
album cameron highland pun pnuh dgn muka je cm amik kat rumah , kah3

aliarosli said...

peh, sentap ai

MerLe said...

haha.. jumpa dia cri gmbr cenggini..ish3~

YAYA AZURA said...

owh..akak terpedaya dgn 1st pic ..

Hansyirah Takezur said...

terbaik lah crop..
wahaha..

mmg perempuan adalah hiasan dunia..
tp seindah hiasan adalah wanita solehah.. ke gano ji? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved