stylo

stok soya..roti..kekacang..pringles dah ahbes weh..maka pakcik pergi ke kedai runcit milik ah thong..sambil2 pakcik dok tengah memilih barang2..pakcik tengok bebudak sekolah baghu je keluar pagar sekolah..high demand tol bebudak sekolah zaman sekarang..

kalo dulu pakcik sekolah..mane pakai kasut converse..adidas kerang..pakai pon kasut BATA je..tu pon due tahon sekali baru le nak tukar..bebudak sekarang..kasut converse tiap2 hari tukar..


pakcik dulu stokin lambak je..5 helai sepuluh hengget..3 kali pakai dah terkoyang tang ibu jari takpon berbulu lebih dari bulu kucing parsi..bebudak sekarang..mane layan stokin lambak..adidas le..ade tiga jalur lebar baru awek layan..dah tu pulak stokin deorang stylo..stokin pendek2 gitu...pakcik punye sampai ke lutut..kalo bulu betis tu cam rambut heroin jepon ok le jugak..ni bergulung sampai naek gerun semut nak melintas betis korang..kot2 sesat..

pakcik dulu pergi sekolah rambut skema je..tak belah tepi..kompom botak..muke nampak beriman je..sesuci embun daun keladi..sekarang ni..rambut pacak la weyh..baru style..rambut pacak tu satu hal le..kaler mesti la macam baru lepas mandi air karat...kalo muke tu cam brad pitt pakcik pon layan..tapi muke tu dah ghupe orang pedalaman..tak matching la weh..


pakcik dulu2 mase sekolah..kalo baju saiz S..mesti cikgu suruh pakai saiz M..taknak kasi pakai fit2..sekarang ni...pergh..yang bunting ke yang tak bunting ke..sume pakai fit2..sampaikan tenuk tengok pon terangsang..

yang paling tak menahan nye..time balik sekolah tu sempat2 je korang nak menyarong baju sejuk siap yang ade bulu2 beruang lagi..ape korang ingat bersalji ke sekarang ni..pakcik pakai singlet koyak  ni pon dah berpeluh peluh dah..

oooowwhhh..pakcik lupe stylow bhai....

ni baru matching..putih hitam..



bukan sekadar omongan kosong

25 comments:

aliarosli said...

ek? ape kene mengene dengan gambar?

bersama kak Es said...

Ji..pringles tak leh makan aaa.
Mr. potato Okehh

hitam putih mmg stylo..Kak Es kata kat Hilux tu je ekeke

Faaein Talip Roy said...

haahlah.. betul kata kak es.. pringles tu dulu takde cop halal.. lama dah aku boikot..

pergh.. lori putih tu.. marveleslah..

JIJI YU said...

pehal aku tengok pringles aku ade je tanda halal..kat depan tu...

cik saya said...

stylo tak kena tempat kalo nak pakai jaket bulu2 tuh.hehehe

~eZmALiZa~ said...

ehh...kalo setakat stokin adidas tapi setahun xreti nak bash, ade gak ke awek nak layan? hahahhaa :D

liyana said...

ak pn da dgr pringles xleh mkn..
mase form 2 agi..
mr potatov okla..pnjm jaket tuh..huhu

Zue Cancer said...

nnti aku wat entry tok ko...jgn tacing2 tau ehehhe...wah...da lame tak bw ko da tuka eh wall ko?tiru aku la tu amik template simple hehhehe

~nsar~ said...

sokong ~ezmaliza~

Ainul Hayat said...

Aku suke entri ni. Terbaiklah. Bergaye tu penting walaupun tak kene...haha.

✿ gadis biasa ✿ said...

hahahah :))

yang lelaki stylo bhai pakai jaket bulu2,tebal2..jalan lak ngan
awek cute dowh pakai suar atas peha,baju tader lengan

kite pon confuse..
musim sejuk ke musim panas skang ni..??
huuu^^

mohon dijauhkan :)

farah wahedda said...

2la pasal bdak2 skull sekarang..gaya dah macam nak pegi disko pon hado heheehe

Gayahspears said...

steady la bro....
maching la keta dgn baju :) kah3

bebdudak skrg mmg sudah pandai bergaya..aku ni pkai kasot terompah je wey :( hahaha

KatekateKite said...

dulu pakai stokin sampai ikat getah,
pakai kasut sampai belobang!
beg skolah sampai jahit doploh kali!

Epal Hirata said...

bg skolah aku dr form 3 sampai skang leh gune ag taw..
haha..
mmg antik sudaa...

Rtp Farra Arisha said...

sesangat suka baca setiap entry yg pakcik tulis! :) well, pakcik gituuu! :)

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

budak2 sekarang kuantiti je lebih, kualiti tarak. hahaa. belajar kalau genius takpe. nak stylo je lebih, belajar tah ke mana. sesetengahnye laa. tak kata semua :P

KUREKURE COMEL said...

hahaha....mmg pun...pastu kain singkat...baru stailo....


ko kalau dressup pelik.kompem tak panggil ustaz dah...lalalala....

Ummu~Ishak said...

ji, pringles mmgla ada tanda halal tapi tu brg boikot. mr potato takpe.

**teruja ngan kekacakan hilux putih. kem salam kat tuan dia

vampire's lovex said...

ooo nak tnjuk baru beli keta ehhh...


pehhhh..nk tumpang....


aku pon pening,skg ni mybe mak bapak da berduit,sebb tu kasut cnverse tiap2 hari tukar..ye dak...

SiS NaD said...

SaLaM iNCHiK JiJi...

DuLo G SKoL aKoL 6:40 PaGi... SKanG G SKoLa KoL 7:20 PaGi PuN TaKpe... ToL Ke? SaLu NaMPaK La...

ika said...

bior le bebudak skrg merasa pulok . ehei .

Mohd Ridhuan said...

xsma mcm dulu dah...
budak skrg bergaya lebih...
belajar xde sngt...
aduyai...

alexa yussida said...

hahhaa..stylo bhai..

aku pon rimas ngn adek aku sorg yg masik skolah lagi..demand gile ! pastu baru form 3 dah mntak scooter motor bagai,lesen pon xde..sanggup xnak naik beskal g skola..aku dlu kayuh beskal je..ayu je aku rasa,,kehkeh

JIJI YU said...

tgk aku stylo ke tak weh..eheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved