takder perasaan

ijat:pehal cikgu senyum cenggitu..ape cikgu dah dijangkiti sindrom muke ketat ke???

cikgu:hade ko pernah tengok ke muke cikgu macam ni semenjak cikgu bertapak disini????

ijat:tak pernah lak cikgu...ni la first time saya tengok muke cikgu macam muke manusia yang 'berperasaan'..kalo tak cam terminator je lagaknye..

cikgu:ijat..ko pernah makan getah sekerap masak lomak cili padi tak?????

ijat dah blah..dengan member baru die..BOO...



bukan sekadar omongan kosong

28 comments:

bersama kak Es said...

macam kelako je kalau ko buat muke ketat Jiji :P

✿ gadis biasa ✿ said...

sile longgarkan sedikit muke anda.heeee

putri noor syamimi said...

jiji gapo?
tak ponah2 cenggini..

unieMARKS :) said...

ololoo jiji ,

Anisa Hang Tuah said...

cikgu jgn buat muke ketat nnti tak kacax
:D

Epal Hirata said...

ko pnh mkn getah sekerap goreng kicap x ji?

aliarosli said...

getah sekerap masak lomak cili padi? macam sodap je, nak!

Hansyirah Takezur said...

emotionless rupa2nya..

patut lah ramai plaja pompuan minat cg azizi nie.. haha.. :D

Gayahspears said...

satu lagi ayat ko tertinggal...

ijat..ko penah rase tapak kasut hinggap ke muke :)) hahahaha

Gayahspears said...

satu lagi ayat ko tertinggal...

ijat..ko penah rase tapak kasut hinggap ke muke :)) hahahaha

KUREKURE COMEL said...

PMS ek..hahaha....dan2 ijat kena..sabau je lah....

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

nak practice eh posting ke sekolah juvana? kene buat muka ketat2 biar bebudak takut. kan kan kan?

e r a a RUSBERRY said...

asal muka ketat abg jiji ? hadoii ~

Heidi Shafiq said...

hahaha.. :D

Bella Ayub said...

hahaha..boleh tahan ya student .. berani bersuara

farah wahedda said...

hahahhaa..muka ketat

MerLe said...

sindrom muka ketat? gne tu? aku bljr gak psl benda alah ni.. tp x penah dgr lg..hehe

Cik Eliza said...

ahaahahahaahhahaha !

ape la,,

boleh pulak mcm tu,

bukan jadi cikgu kene mesra selalu ka? ahaha

NOOR FATIN said...

hahaha longgar sikit ye

Faaein Talip Roy said...

aku sokong ijat!.. hahaha.. rasa cam nak uat ijat jadi adik angkat aku je..

wath said...

nape ko wat muke camtu? muke angau ke? kau da jumpe awek ke? menantu untuk umi?

sekian saje dari polis pencen

DuniakuAbstrak said...

muka kemut bila nak buat?

gadis kepastian said...

nampak sangat ko ngan sengal an an....padan mukaaaa hahaha

gadis kepastian said...

nampak sangat ko ngan sengal an an....padan mukaaaa hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

kau ada perasaan ke?

alexa yussida said...

muka ketat sbb broadband lembap ..lembap ke lembab ?-.-'

**::CIKNUURUL::** said...

adeii,jiji,.td kate nk kawen trus,xnk betunang,skali rmai yg msuk line beratur siap!<.ko buat muke ketat lak ek,.ke sbb aku ckp xnk?,.bhhahaha,.adoii,.best gak nyakat ko ni ji,sbb ko xprnh balas komen aku,.hehe,.

JIJI YU said...

kekadang je aku balas komen..
dah ko cakap taknak aku laju2 le sentap..cintaku ditolak mentah2..ehehhe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved