aku ade teddy same besor ngan aku korang ade keeww??

sinonim tak teddy bear ngan awek2???ade rase cam ngam tak ngan deorang..asal teddy bear je awek..asal awek je teddy bear.kalo tak teddy bear pon ape2 patong yang jenis gebu2 pon boleyh la...ehehhe..kalo laki2 pulak dok maen teddy bear..orang akan kate...pergh muke pecah rumah tapi hati kiut miut..

pernah dengor tak hukum simpan patong dalam ghumah???hurm..meh2 aku nak habaq kat korang..setakat mane yang aku tau le..kita kongsi mongsi le ek..kongsi2 talak lugi meaa...cenggini...

senang cakap le..kalo aku nak kasitau nama ulama' sekian2 kang panjang lak entry ni..senang cakap le..nak berteddy bear ke..patong2 gebu ke..tak salah..tapi kalo betol2 korang wat maen2..maksod maen sini cam budak kiut miut tak baligh lagi dok maen2..takper..takpon korang nak wat bantal pelok tempat melempias air liur basi korang pon takper..tapi kalo dah korang wat perhiasan ghumah..sampai dok tercongok teddy bear ataupon patong gebu2 sebesor alam kat segenap penjuru bilik korang..yang tu memang tak boleyh okeh..



bukan sekadar omongan kosong

26 comments:

k a k L a m p said...

tak berani nak ade beso2.. sbb time malam aku sendirik yang akan tankot kang.. hahahah

James Alexander said...

patung goku dragonball x de ke jiji...???

Revablogspotlive said...

tp ni patung berbulu kan? bukan patung barbie tu kan..xboleh jugak eyr? aiyoii.. uhuhu..

JIJI YU said...

same je..dah name pon patong..mmg takleyh kalo wat hiasan..kalo nak bagi adik2 anak2 maen ok..siti aisyah pon pernah maen patong mase kecik2..

qasehraihan said...

jiji..kalau patung tu sebesor kamu..sah2 sy kecik dr patung tu..takotttt!!!nt sy mati kena hempap bear gebu..kikikiki

unieMARKS :) said...

tak suka bear ! tapi kalau ada buat bantal :)

Faaein Talip Roy said...

ko kan jambu.. padanlah ada teddy bear tu kan.. hahaha..

❀Hanim_RosLan❀ said...

time kecik2 dulu,kwn2 selalu ckp xboleh simpan patung,nanti dye mintak nyawa kat akhirat...btolkah?

liyana said...

haha..tertarik ngn patung2 besar kat kedai..tapi x terpenah pikir nak beli..drp habiskn duit beli bnde x ptut baik gne duit tu utk bnde yg patut..huhu

Tan Tin Ton said...

sejak dengar ceramah , terus saya simpan tedybear dlm stor utk generasi msa depan,hehehe

EZAN IDMA said...

tak suke teddy bear. haha

Anisa Hang Tuah said...

ade tedi bear mr bean jee
heheh

bersama kak Es said...

anak kak es belasah main sampai tercabut hidung.
kaki teddy bear tu dah berapa kali kena operate sambungkan .... hahaha

**::CIKNUURUL::** said...

hukumnya "xboley" ek?,.

iLa suHaiLa said...

puh..besa sgt bear dyo..hehe

Republic Aku said...

mak ai....keh3

JIJI YU said...

mintak nyawa tu ..citer dongeng je tu..ehehe..

yad'z said...

mak aku pon tak bagi... malaikat tak masuk rumah nanti.. lagi satu.. gambar2 frame haiwan pon tak boleh. kan? ke aku salah?

vampire's lovex said...

aku takde teddy bear pon !! malu nak beli.. hahahaha..aku kan macho kahkahkah

Miss Ran said...

erk baru tahu..sbb tgk video die kte tak bole ade pon,

so plok geget2 bole la kan?

Rozuan Ismail said...

besarnya teddy.biar betol.ini wat bantal peluk ni best =)

miza said...

aku ade gak tedi bear wt same bsr ngan aku...aku wat peluk time tdo..tapi klu time g kls,(xgne) aku letak di cam duduk..bleh ke??

Ainul Hayat said...

seb bek tetiap mlm aku akan gune tediber tersebut utk tidur..

Syakir Rahman said...

rase nk lenjan tas tuh..hahha

cimOt said...

tak boleh ade teddy lam umah..malaikat tak lekat kat umah nanti..

JIJI YU said...

seb bek le awek kat blog aku ni tak minat teddy..eheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved