lawo sungguh die tu

"along...pehal pelakon sinetron sumer lawo2 ek..ape ke deorang ni dah ghupe anak patong pon ader"

"herm umi dah namenye pon pelakon umi oit..biasa le tu..nape pelakon mesia pon lawa ape..kan ke umi salu dok puji pengacara majalah tiga tu...."

"pelako mesia takder nye lawa2 cam deorang along oit..tapikan pelakon nora elena tu lawo long oit..berkenan je umi nengoknye.."

aish umi gua pon tau pasal citer nora elena..serase rase gua mase maghrib tak terbukak tibi kat umah gua..sampaikan malam ni gua baru tau wujudnya citer nora elena 



bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

bersama kak Es said...

kak Es pun tau dari blog je... tak buka pun tgk .. tak de hati huhu

liyana said...

x pernah tgk pn cter tu...
tgk iklan jer..

^baju kurung^ said...

umi bekenan ade makne le tu..haha
*penah tgk 1 ep. je, maghrib kot siarannye~

lini hasnan said...

tengok lerr, cun bebetoi. hihi

yad'z said...

hahah.... umi kau tengok online kot meon.. ahahaha XD

UNA budak BAEQ said...

serious aku tak tao kenapa aku tak penah tgk nora elena smpai habes . skang dah bapa minggu tak tgk . agagaga

**::CIKNUURUL::** said...

bru smlm aku tau cite tuh,pon dr blog2 budak2.ahaha,.nmpak sgt aku xsuke tgk tibi langsung,.

Sunah Mohammad said...

hahaha~ ceq tak tengok puunnn... huhuhu...takdak tibi..

Muslimah Optimis said...

hahaha.. MO tengok on9 jer..tu pon setelah 14 ep ditayangkan, orang dah heboh2 baru tergerak hati search kat YT..hihi.. umi bekenan nak buat menantu tu..mudo gi budaknya baru 21.. :D

Rozuan Ismail said...

nora elena ni mcm fenomena baru plak.hoho

vampire's lovex said...

mak ko suh kawen la tuuu...adoiii wat2 x paham lak. haha..

erysweetie said...

hoh. umi dah berkenan. pi ngorat nora elena cepat!

fiezah91 said...

ahaha..kena ngorat pelakon yg berlakon kat cter nora elena la tu jiji.mak ko dah berkenan tu.hahaha :P

Gayahspears said...

ish tak habis2 nora Elena >_<

diana said...

blog2 banyak cerita pasal nora elena..
kalau idak akak pun tak tau ujudnya drama ni

James Alexander said...

betul ke x tgk bro...?? ke pembohongan semata2 je ni....??? hehehe...

Nurnajwa said...

Hehehe, "berkenan je umi nengoknye.." ~~

XD

Nini Hartini said...

dorg tu lawa make up lah umi. kalau tak make up muka biasa2 je pun (merujuk kepada pelakon indonesia). huhu..tengoklah kemain putih + tebal make up nya.

kalau nora elena tu mmg cun w/pn tak makeup.

Ainul Hayat said...

Nora Elina = Siti Saliha mmg cun. Suke tengok sejak drama Ustaz Amirul lagi...Dia ni adik Sam Bunkface...ngeh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved