aku ngan yuyu same je..

dah leh kire berbisa le aku ni..pertama kali nak pergi menjengok bahagian STATS kat dashboard..gile jakun tol le..selama ni aku dok melongong je dok peratikan STATS tu hapekebendanya..aku bukannya tau pon tu tempat analisis sal blog kita.kang aku tersilap tekan kang..hilang habes blog aku..tu aku tak pernah nak tekan tempat lain pon melaen kan new post...aku tengok graf segala galanya bermula dari kosong..pas tu semakin mencanak dan terus mencanak rase cam wujud satu kepuasan biorpon tak sehebat mereka yang dah taraf2 retiss..ade aku kesah..

dulu2..mase mule2 berblog..antara insan terawal aku kenal si budak gigi arnab tu le..yang konon dah retiss dah sekang ni..si yuyu jalikha..dari awal aku kenal die..taraf die same honghap jugak ngan aku..dah le aku tanye sal nuffnang die tak tau hapekebenda pon..aku ingat leh jugak belajor ngan die...tapi aku tengok die gigih mengusahakan perusahaan blog die..macam2 cara die dok wat..sampaikan sekang ni..tengok ape dah jadi dengan si yuyu..retiss u sekang ni..dengar katenye..nak jadi duta nuff dah weyh..yang dulunye tak tau hape2 sal nuff tetibe nak jadi duta nuff...

dalam segala apekebenda pon yang kita yang paling penting..usaha kena kasi gigih.sume benda kena kasi up la sikit...nak lebih kena wat lebih le..takkan nak lebih tapi watnye ala kadar je..sekadar melempias taik idong dibirai meja..



bukan sekadar omongan kosong

38 comments:

nawal addina said...

what the cekelat hacks ?

kechixx said...

peh! dah maju awok nie ek..tahniah2...;)

pst: blog awok memey besh!;)

cucu umie said...

usha tangga kejayaan..betol x bro..

yad'z said...

ko pon ape kurangnye. dah jadik retiss sekarang.. ehehe

risa said...

wahhhhhhhhhhh semoga terus sukses eh...dak yuyu memang one of my peberet blogger!! yeayyy

Mutiara Bernilai said...

ni kamu pun retiss jugak
0stad retiss ,,

:)

y u y u Z u l a i k h a said...

pehhhhhhh! ustaz ni la!! haoe kebenda nyaa! hahaha.. dah dah.. kantoi habis zaman dulu dulu! ko pon retis hape.. yuyu ni retis merapu ade la!

Подтверждаю said...

as salam..
yeah. takdir yang baoleh diubah. usaha. hehe. yuyu jenis pantas menaip kot sampai dalam seminit beberapa blog dia boleh baca sambil drop komen. entah line tenet apa dia pakai. guna super komputer ke apa.

haha.
usaha lebih,bukan mudah tu. macam hang la jiji. dalam sehari berapa ratus blog boleh singgha. apckik ni,, ziarah sikit je. kekadang 5 blog je. kadang2 yillek. hehe

teruskan usaha~

senyumSOYA said...

stuju ngn mutiara.. ostat retis..heheh
tengok2~ retis yuyu dah tinggal komen kat ostat retis~ hehehe

Salim Harmanain said...

gigih tu penting ^_^

unclechungho said...

tiada pengorbanan ... tiada kejayaan...

best la jadi blogger kalau mcm nie trafic !!! huhuhu

keep it up bro :)

bersama kak Es said...

Ji..hebakkk aah.. TAHNIAH !!

nazirulhazwan~ said...

Ganas2:p

Bella Bell said...

ooo.. kira dah lama la jugak ko kenal yuyu ni ea?

skandaLdariLangit said...

patot ko tana kawan ngn ska da. kawan ngn retis je..

Sunah Sakura said...

wohhhhh...tahniah la ye ostad!

Nurul Jannah said...

usaha membuahkan hasil.. :)

✿ boonga_kecik ✿ said...

mcm mna nk kasi up tu? ceciter sikit..

http://boongakecik.blogspot.com/2011/06/puaka-seketul-duit.html

niena shopping2u said...

semestinya kena usaha.. bnda yg kte nk tkkan dtg bergolek kecuali jatuh yg tergolek.. semoga berjaya

gedek! said...

eh... nak tengok jugak la...

BeloG MTT said...

tanpa usaha tiada la kejayaan.. =..=

Rozuan Ismail said...

pergh,yuyu jadi Duta Nuff.hebat2.erk baru taw ke pasal stats tuh.huhu

FasiHaH SupiaN said...

ustad chong pun retiss lah nie...xgitu ke?

sergeant keroro said...

usaha ponting sangat2 XD

Iffah Afeefah said...

HEBAK

retis la ni hehe

y u y u Z u l a i k h a said...

-...-' mana tau nak jadi duta nuff ni???

namaakulynn said...

ayat last tu peribahasa baru ke?tak penah dgr pon.hahhaha

maya anis said...

untung laaa :)

アヌム ちゃん said...

gambatte nee~~

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, nanti cikgu jiji palk jadi cikgu retis blogger:p

farah wahedda said...

waahhhh2 caya laah YUYU....dh nk jadi duta gitu

NOOR FATIN said...

tetiba rasa nak check stats aku. wakaka

kokser kokdam said...

bilo la aku nk buleh staro tuh

James Alexander said...

menurut graf tersebut, pak ostad un dah kire retis la ni...


gempak pak ostad...

Miss Yaty said...

aku tumpang baca je...heheheh^_~

cimOt said...

perghhhhh..ko pon retissss la gak..

JIJI YU said...

ye2..aku dah terharu..ahahaha

kiera'sakura said...

ko nie buat lawak la jiji.. ade lak tekan STATS blh ilang blog... kihkihkih :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved