ingin melajukan broadband...

ape rasa kalo quota limit brudben dah habes awal2 bulan lagi..
bengang..bingai..berserabut..berbulu..berlapang dada..berpeluh peluh..macam2 rasa le kalo internet lembab ibarat kekure yang terseliuh kakinye..aku rase..secantik cantik ramlah ram pon akan jadi sememeh mukenye kalo dah ketagihan internet tapi kelembapannya membantutkan segalanya..

macam maca cara ingin melajukan capaian internet mudah alih..atopon nama glamnye..berudbeng..ade yang menggantong diatas pokok sena..ade yang tarok terlentang atas piring astro..


dan ini adalah satu cara yang agak efektif dan efisien...

p/s
terima kaseh maxis berudbeng..kerna memberikan khidmat terbaek weyh bulan ni..
sonang je aku nak layan streaming video..



bukan sekadar omongan kosong

14 comments:

Eera Shera said...

haha..bagus cara tu

CucuTokMat (^^,) said...

kalo meletop umah jangan tanya pasai pa. =)

Bella Bell said...

tu dia.. kalau tak laju lagi tak tahu la... hahahha!!!~

sergeant keroro said...

haha, terbaik punya.

maxis nye bukan over charge ke lau da lebih limit?

Sunah Sakura said...

erkkkk! boleh ke wat camtu???

Iffah Afeefah said...

gne mxs ke

mencik a celcom lembab ni

rara pinkmafia said...

kalo cocok skali 5 mmg boleh lagu eh.hehehe.nt nk try lah.

James Alexander said...

fuh ! cmne tu jiji...??

kasi tutorial skit la... aku ni dah la buta IT... hahaha...

plss jiji plss...

BlueberrY CheesE said...

hahaha!!xpernah dbuat org. kreatif!!haha

Princess Nur said...

maxis ok ke? knur nyer beruk hampess...

bedpet said...

peh. mmg laju berdesup tu. tak bukak lg pn dia dh siap on sendiri internet tu. haha

kiera'sakura said...

hahahaha.. nasib aku pakai wifi jer.. :D

FasiHaH SupiaN said...

tp aku rasa maxis macam baik sikit lah bulan ni, kuota dah habis pun oklah nak layan video pun, alhamdulillah, rezeki..hehe

fizz said...

Salam,

Juz nak share…unlimited ur broadband quota, HANYA RM5.00 SAHAJA… walau quota dah abis tapi still leh surf internet dengan lajuuunye..hehe, nak tau leh tgk kat sini….http://tinyurl.com/unlimitedbroadband

“SHARING IS CARING”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved