muke putih gebu..kaki hitam melepak...

tengok awek dok gelek bola boling dengan gahnye..perghhh shawl pashmina kaler ijau campur biru campu purple campur itam campur merah darah ikan campur oren..dah tu baju pulak ade bling2.meghelip gitu..selipar lak..selipar jepun kaler itam.okeh perati sekali lagi dari atas sampai kebawah...pastikan jangan berkedip pon mata..pandangan pertama adalah rejeki...

tengok dari atas..muke putih melepak campur gebu gebu berdebu sikit...pipi merah2..idung lak bak pelepah daun kelapa..dagu terbelah..ade lesung pipit dalam tak dalam sangat..ala2 kadar je..turun bawah sikit..tengok tangan pon leh tahan le putih jugak..tapi lengan die dah ghupe lengan aku dah..kaler kelabu gitu..turun tengok kaki...pergh sentap....dah ghupe bangla hangus.....
awak putih je..
normal ke gitu weyh..aku tanye dengan siyes ni..muke putih..tangan putih..tapi kaki itam..ni sebab tak pakai stoking ke pe ek?????

p/s
ade rase2 nak jual barang2 terpakai..cam novel ke..bokser yang makwe bagi tapi kita dah clash ngan makwe tu ker...ape2 je la..le datang tempaek barang tu dekat sini..LOW PRICE...



bukan sekadar omongan kosong

34 comments:

Bella Bell said...

errrrr.. dia pakai stokin kaler hitam kot... hahahhaha!!!~

Rtp Farra Arisha said...

nyiahaha. cerita ni agak klakar ok! takkan laah kakinya termasuk dlm microwave oven kott. tak logik ok :D

Eera Shera said...

mybe parent dia sorg putih sorg itam..nk wat cmne kan..haha

zarazueyin said...

hehe
klakar la...
begitu detail sekali awk memerhati ye ;)

cimOt said...

terkena panahan sinar uv la tuu...

Iffah Afeefah said...

erk muke pakai krim la tu

kaki pasal ske pakai sluar pendek kot

tp mmg ade je y separa warna

BlueberrY CheesE said...

hahaha!die berjemur kaki je koot =p hahaha

Sunah Sakura said...

ish ish ish...ko ni... jaga mata...jaga mata... :D

butterflyana said...

hahaha..

kaki lupa nak berus hari2 la tu.

:P

James Alexander said...

ni la satu dasar penipuan terhadap lelaki... hahaha...


tapi aku slalu nampak muke jek putih, tgn dan kaki hitam.... hahaha... lagi teruk kot..

bersama kak Es said...

stokin dia mmg gitu ..

~tutuplah aurat dgn sempurna

bersama kak Es said...

wehh .. jimat2 la guna topup tuu. Meleleh peluh tau cari duit topup

i'm ezza haniza said...

standard la tu ..kaki tak leh pakai pencuci muka kasi puteh macam muka..hahahahah..

letih nak tempek krim kat kaki jugak!

Titisan Hujan said...

jap2

entry ni cm double meaning jaaaa

Nurul Jannah said...

haha..pakailah stokin..

UNA budak BAEQ said...

ni ke cerita hot tu weyh ?

hot la kalao dah panas kaki muka pasti hitam . aku syak beliau pengamal ilmu hitam kot . cer bawak berubat .

*jiji kalao awex pakai shawl memang dia suka usha . rejeki .

qasehraihan said...

astagfirullahalazimm....
tp kan..sbb part lain tu pkai krimla tu..
mesti asal kat dalam2 tu legam tu..aiii

Wani said...

ngaaaa ~
terlebih pakai krim muka kod . haha

vampire's lovex said...

pesen banyak pakai krim muka kot..huawawaw

Princess Nur said...

ehehehe...pakai krim siam la tu :)
*lama weh dok maghi sini*

^baju kurung^ said...

kaki puteh ke itam ke xde hal kalo pkai stokin.ak pham mknenye dcni

Rozuan Ismail said...

ramai orang suka jaga paras rupa tapi kurang orang suka jaga kebersihan kaki

liyana said...

ade yg tersirat..

phm2..haha

ASaDa RyutaRo said...

baru lepas jatuh parit kot. kekeke..

ade pulak orang nak beli barang2 yang ex bagi?? hurmm..

bedpet said...

mungkin tepung tumpah kat muka before p main bowling tu.
ke dia lupa berus kaki? ekeke

**::CIKNUURUL::** said...

ko tanye ape weh?,.jap,aku scroll up blk,.haha,.










oo,.normal ke x?,.die normal cme penggunaan krim die tu xnrmal,.die pkai krim muke kt muke je la oit,.mne de org pkai krim kt kaki,.haha,.tp yg plg pnting skali,ialah,.pntupan aurat die xnrmal hnga boley mnyebabkn nafsu laki cm ko terbit smpaikn boley create 1 entri,.hehe,.gud job boh,.suh die pkai stoking ek pasni,kalo ko jmpe die,.

Benrauf said...

bese la tu jenis kuar pakai slipper. memang le hitam. kaki xde pkai toner.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam jiji..kalau muka putih dan tgn putih ..maknanya dia mmg putih.tp kalau tgn dia sama warna ngan kaki dia yg legam tu..sah2 muka dia tu dah tpek baik punya.yg akak selalu jumpa kes muka putih,tgn coklat gelap dan kaki legam..huhu.so phm2 jek la kulit dia sebenarnya warna apa.

Aya Ariel said...

aku tgk biase nyer bila muka putih melepak lepak bak tepung gomak..
perati tang tangan pulak..nak2 pulak kalo time tuh die tengah pegang muka ke..pasti ko kate..puyoooooo.....magicc!!
laki aku selalu jerk perati bende2 ginih..lebih nak jahat lagih..siku pon hitammm!! oh!! nasib baik siku aku sekaler ngan lengan..kah kah kah..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

cikgu jiji oh cikgu jiji,, hahahaha
pasti ada sj yg bikin saya ketawa:)))

kiera'sakura said...

die terlupa sental losyen dgn sapu bedak kt kaki la tue kowt.. hahahahah

saya bukan tomato said...

hahahahha lenkli tayah pakai pape kasi satu badan hitam .

FasiHaH SupiaN said...

amboi, memula memg nak komen kenapa putih hitam, tapi rasa macam, oittt jaga pandanganlah...aduyaiii

aten tenten said...

haha..jage pandangan tuh.ahahaha.gatai la hang ni. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved