aku perlukan derma kilat sabung menyabung...




malam ni ade match futsal dengan geng2 cikgu memude lagi bujang lagi howt.
hentah geng cikgu mane laks  ajak geng aku lawan futsal..
dah puas idop ke ape..
tapi yang paling aku sedih nye..kapten team aku dah nak pencen dah..
sumernye disebabkan ini...
 ade ke tampal kasut koyak ngan pelekat luka..
kesian weyh..tacim aku nengoknye..aku dah pasan sebelom ni..tapi kali ni aku ambik siyes tentang hal ini..
ape kata sempena hari jumaat ni..yang mane2 tak pergi solat jumaat tu..
derma2 la kat kapten aku ni..
cara nak menderma senang je..
klik nuff aku....
jangan ragu2 ngan aku..akan ku salur kan pada yang perlu..
ceyt..
 sekian terima kaseh yer...



bukan sekadar omongan kosong

23 comments:

bersama kak Es said...

bukan susah pun klik tu..
:)

KuNanGKuNanG said...

he3..xpenah dibuat org tampal kasut koyak pakai plaster luke2.hahaha...agaknye bukan pe, dia syg sgt kat kasut2..sbb tu xnk ganti yg baru..mungkin kasut tu awek dia bg kot..kenangan terindah tu...kui3

siti kektus said...

Dulu2 penah tampal suar senam sekolah dgn plaster, pasu kena tahan ngn cg dsplin, haha

Bella Bell said...

ok.. itu kesian.. hehe!!~

qasehraihan said...

wakakakaka...mcm la boleh terus g cash out dn beli..ada je kamu ni ustad..gila toii..hehe

Ainul Hayat said...

hehehe...comel je tampal2 camtu.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

AMBOII CIKGU JIJI PANDAI CARI SPONSOR.. HAHAHAHA

Miss Ran said...

ceh kalau aku klik ko tak sumbangkan jage ko...

mmg sadis

kat giant ade 20 hengget je

UNA budak BAEQ said...

aku rasa tak lama lagi kasut nih akan femes . percayalah ,


ye la yelah aku sebagai yang tak pegi semayang jumaat klik ikhlas pd hari jumaat =..=

ika said...

tragis . die memang pemilik kasut yang memahami .

liyana said...

haha..
kesian plak nengoknyer

diana said...

klik je???
eleh...awat senang sangat??
heheheh

Iznie said...

laa...bole pulak plaster mengubat kelukaan kasut...hehe

comel comel....


okayh..ikhlas ni tekan utk kamu... :)
salam jumaat...

Afikah Aziz said...

erk kesiannye hehe ;p

James Alexander said...

ni kasut mcm shaolin soccer ni...

antik giler.... kehkehkeh...

Rozuan Ismail said...

kesiannya.siap letak pembalut luka lagi.erm.

Puteri Iqa Izyan said...

kem slm yg bujuang2 tu ye. hahaha

mOon jOhari said...

...alahai...ciannya kasut 2...

gedek! said...

OK, dah klik!

oreo oreo said...

make sure kau beli kat die jiji oiiii1! i'm doneee! =]

.izzatul.hazwani. said...

hahaha .. ni tipu ni . BE dia dah beriban ni /. hahhaa

BlueberrY CheesE said...

memang parah dah kasut tu. beli baru lah. hahaa

EZAN IDMA said...

hahha siannye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved