anonymous dah menyerang blogger

uit..berdebor debor sampai tahap nak tercirit dah ni weyh..awok awok ade dengar citer sal anonymous yang nak hack web malaysia tak weyh???dengar citer die nak godam web2 je..tapi sampai ke blog pon deorang honghap jugak..cam siyes je bunyiknye.
klik gambor kalo nak pergi melawat

ape langkah langkah seterusnya untuk mengelakkan blog kita kena godam dek penceroboh kehormat ni..aku pon tak reti jugak..ekeke..ape pon same2 kita berdoa..supaya mereka yang dah digodam ddiberi ketenangan dalam menghadapi dugaan..dan mintak2 la blog2 yang kita sayangi ini dilindungi.ke korang tak sayang blog korang??.

denga citer lagi..kan3..sampai ke FB die pon kena honghap jugak..eiii....

kepoh tak aku????



bukan sekadar omongan kosong

45 comments:

Miss Ran said...

br sedor ke ko kepoh

erk ke kwn die ceroboh

.izzatul.hazwani. said...

wo'oo :|

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

kepoh la pkck ni..heheh..

gurau je...

hanjila said...

haisy... bahayanya... betul ke tu?

d_LA said...

aku rs start dr FB lg kot..gile taw, siap ping entry lg kat SB dll..Skang langsung xleh bukak blog aku..

Nasihat sy tuk korang2, sila buat password baru yg susah2..ni kes password aku terlalu senang dia kata..x gune betul!

aliarosli said...

emmmmmm, can u take care of my blog and fb? I not always open them, so can kah?

very broken english, help me!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..huwaa,jgn la terkena blog akak..

Mutiara Bernilai said...

erk?
apakah?




xsuke ar gini,,

hu~

cik AF said...

tawu dah awok pasai nih.
ada kawan blogger dah kene hack.

berhati-hati je lah kan :P

Sunah Sakura said...

perghhhhhhhhhhhhhh! sampai gitu sekali anonymous ni??? orang lain kot.....

liyana said...

yer ke..

hmm..beware

Ieyqa Adam said...

ji, ak sayang belog ak. sobs.

fatin6789 said...

wahh..dasat gila penangn nya awak..

SiS NaD said...

Salam inchik Jiji....

Baru je jenguk2 blog Cik Dyla... Ingatkan dia yang post entry tu... Sekali dia pun terkejut gaks....

Mialia said...

vodo je nk hack2 =_=
bila org len tnye psl hack pndai pulak jwb, sndiri pn hack

TunTeja said...

pergh.macam bahaye je ni jiji.siyes ke weh??

hahaha.ade lah bakat siket2 jadi pengepooh :p

blog ko makin lame makin menarik ah :)

MerLe said...

eh..yeke? mmg ada dgr tapi takkan blog pn nak kacau..
::nak tambah kepoh jugak..hehe::

Anisa Hang Tuah said...

rileks la..baru hack je
tak merosakkan hubungan rumahtangga pon

hihi

kokser kokdam said...

blog aku pon ado ore hack dh jie..

uhuk

siti kektus said...

entah2 adik dia yang saje nak kaco kawan kau tu ke, :p

✿ boonga_kecik ✿ said...

takot nyer..

d_LA said...

thanx la buat ji entry ni..warning tuk org lain jugak, bertindak sebelum kena mcm aku ni..yg aku risau takut dia buat entry pelik2 nanti, psl politik ke apa ke x psl2 aku yg kene tanggung..kalo dh takdir x dpt balik blog aku nk wat camne kan, aku redha tp hrp2 jgn ada bnda buruk dahla..huhu..nak pegi mkn nasikla camni..

shopping2u said...

tdi blog sy wat gurauan senda di pgi hari, tetiba kena remove, ngan tetiba juga muka saya jadik putih sejenak

vampire's lovex said...

sah ko mat kepoh wehhhhh..hahaha

takot tak?? takot tak?? aku pon takot..kikikiki

puteri ain said...

haha.. kepoh betul . tp kan takut gak ni . adoii. apa main hack2 lak ni..

Подтверждаю said...

as salam..
jiji
tukar pass sekarang! pakcik cek IP pautan dia dari makcik DLA. dia mai skodeng sini. tukar sekarang pass. tukar cepat!

Подтверждаю said...

satu je pesan pakcik, lepas tukar pass, cepat2 padam cookies, cache dalam browser. padam

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ahh apakah ini main hack2? ingat permainan ke? ishh, tak baik kn?? huhu

Raden said...

alamak..isaunye..aku da la comel

James Alexander said...

relax2... just make sure detail peribadi x tersangkut sekali.. itu lebih penting...

kalau ade yg dah tersangkut, remove cpt2...

akoo said...

haha kepoh3

tomato said...

nasib kau kepoh . aku tataw -..-'

HEROICzero said...

kalau blog aku digodam nye. abis la.

bersara terus la aku. HAHA.

ghost writer said...

bladihel punya hackers...gua pun dah risau semacam dah.

~SaL IjOu~ said...

Cuaknya~

iKhRam said...

bila manusia tidak ada hobi yg berfaedah.. dan manusia yg baik mcm kita menjadi mangsa.. huh! kesiannya kita kan?

Afikah Aziz said...

erk btl ke,cuak lorrr

Pembunuh Tanpa Bayang said...

kenapa orang yang tak bersalah jadi mangsa? tak adil.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmm..minta2 laa..xkena gtu..huhuhu..risau gak

Cik Eliza said...

hahaha.... kepoh gilooo~

JIJI YU said...

ooo sesenang kata aku kepoh..eheh

wa khairul onggon said...

Blog aku dah kena godam Jan lepas.. dari Russia lagi.. tu yg blog kau sekarang tinggal 70++ entry jer.. :P

FasiHaH SupiaN said...

hhmmm kecoh nau sal hackers,hehehehe

diana said...

dah pernah kena..
tak suka depa edit2 entry..
kalau depa tolong update entry baru tak pe jugak..

KUREKURE COMEL said...

perhhh...betul ke ni?..haishhh nak tukar password lah gini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved