awak ni cun le..



sape kenal awek cun ni..cun ke ek????aku rase2 le awek ni ade lapn puluh hempat ratus fesbuk kot..mane taknye..aku tengok berlambak orang dok guna gambor yang same..agaknya fesbuk2 yang cun2 cenggini le.. kalo di add..die akan kuar amaran..dis user already has many fren padan muke u. tu sebab kot die banyak fesbuk..tapi nama laen2..tak paham dah aku ni....

aku tak paham nye..ok ke kite ek kalo orang sesuke suki je gune gambor kite merata rata???

aku gugel gambor awek cun kat makcik gugel tadi..korang tau kuar gambor sape..si budak gigi renabbbb..kenal tak....hisy...tak kuasa ai...



bukan sekadar omongan kosong

33 comments:

Princess Nur said...

alahai siannya awek cun ni dieksploitasi oleh mereka yg hampes.. ;)

i'm ezza haniza said...

naseb baek aku kacak ,kalau cun dah hbes gmbar dicuri,,,gaaggagaga

Jiejah Gorjes said...

budak gigi arnab??? irine marcello???

Iffah Afeefah said...

sbb tu bahaye letak gamba

duk tayang senang je org copy paste

pastu nak marah2 org

tak paham

sergeant keroro said...

sape ni?? hehe

mesti kuar yuyu ni XD

a r i l said...

bese la awek cun..sape xnk..hahaa

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

erk..saper ni jiji?akak tak kenal la..retis?tp skrg ni blogger pun ada sampai 5-6 fb..haha.femes nyer!

Bila Ku Kata Cinta... said...

sape ni????

✿ boonga_kecik ✿ said...

sape tue bdk gigi arnab? jeng3.

Bella Bell said...

mesti kuar gambar yuyu kan? hehehe!!~


nasib baik aku kacak je.. :P



^^

~syue~ said...

yuyu jalikha ?



hehehehehehehehehehe



:)

FasiHaH SupiaN said...

gigi renab tu yuyu ler....


tapi ni sape lak jiji?aku tak kenal pung

Sunah Sakura said...

aku ingatkan kuar pelangi2 tadi..

bedpet said...

cis. pantang awek cun je ramai org dengki. nasib baik aku comel je. tak cun. haha :P

cik pulau said...

ahahaha.. gigi renab mana pulak neh??

apsal la nak guna gamba orang lain..
gambar sendiri takde idung ke hape..eer..terkasar pulak..
hahaha..
larikk

Rozuan Ismail said...

;aen kali letak copyright dekat gmbr ye.

iKhRam said...

tapi awek tu mmg cun pun.. siyes cun !!

intan.maisarah said...

memang cantik pun
amat cantik

James Alexander said...

pabila beliau cantik, maka ramai la manusia dok guna gambar beliau...


kekadang lebih baik letak gambar kaki... baru org lain x guna dah... hahaha...

vampire's lovex said...

ha'ah wehhh..banyak dah aku jumpa orang guna gmbar awek nih....

kesian dia....sebenar nye aku tak tahu nak rasa kesian ke tak..haha

Raden said...

agak2 ade org nk gune gambo aku plak tak lepas nie?

CikHaniBhulat said...

sgt cantikkk dan ayuu je..tp xpernah tgk pon =]

MerLe said...

aku tak penah jumpa pn ji...

ishiko said...

gigi renabb sape uh.. huhuu..
xde keje guna gmbar org len...ape da

Edy Zaidi said...

cun luar, dalam xkompem lagi..hehe

UNA budak BAEQ said...

gambar aku ada gay guna . serious bangga . lol .

muka aku terlalu kachak dan macho. siapa boleh lawan ?

*blogger pon da jd retiss . acc I II III . kemainn . tapi siapa pompuan tuh ? =.=

yad'z said...

hahaha.. gigi renab memang fmes.. hehee... so, tak yah lah nak promo2 sangat gambar,. posing2 cun..

kiera'sakura said...

ingt kuar gmbr aku td.. hahahaha :p

Qaseh dalia adelia said...

naseb baik uduh je .. xde lah org berkenan sgt kan

Подтверждаю said...

as salam..
hehe. gambo lama ni. sekitar tahun 2007. ada kuluar dalam web awek tutttt sbeelum web tu bertuakr ruap jadi tuuttt..

>_<

ha! mesti yuyu kan? ish. ada ke patut panggil macam tu. adei

Anonymous said...

gmbr utk stock melancap jer ni..stim aq tgk..

Suneo Yamada said...
This comment has been removed by the author.
Suneo Yamada said...

bkak siti nur zulaihah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved