kaver le tuu..



kaver baikk punye...

baghu je balik dari menapak dari entry sorang blogger yang wat entry bikin panas ati rakyat sebuah negeri tu..pergh mencanak bhai traffic die..dah tu ramai pulak yang follow..dari due ratus je..tetibe jadi seghibu...dari takder komen tetibe beratus ratus komen..selang due minit aku pergi menapak balik ke blog die..macam yang aku sangka kan..entry tu dah hilang..ade entry baghu memohon kemaafan....ehhe..SAMA MACAM APA YANG AKU SANGKA..maknanya ape...
nak jadi pemes dalam sekelip mata memang senang..macam macam cara dok ade..tapi pastikan cara yang kita guna tu betol pada landasan nye..bukan susah pon..ramai blogger yang boleh kita contohi kalo kita nak mempemes amoskan diri dan blog kita..kalo nak pemes amos lewwww....kan dah kata dah ..nak lebih kena kasi lebih..tapi kasi yang baik2 la..yang berkulat tu..buang tepi la eh..

p/s
kang aku wat segmen kang..APE NIAT KORANG BERBLOG..ehehe..konon je la..



bukan sekadar omongan kosong

29 comments:

rara pinkmafia said...

skrg ni ramai yg buat keje cm tu.suke sgt buat entry yg menyakitkan hati.utk up tffic.

shiema sufian said...

buat yang baik dan bukan bertujuan untuk kejar trafik. ta penting pon trfik tu :)

Sunah Sakura said...

hurmmm...ape ni weh? tak tau pun..

i'm ezza haniza said...

berblogging ikot nafsu masing2 lahh..eeeekeekekeke

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak tertinggal keretapi ke?isu apa ni?

Bella Bell said...

ooo.. ok. aku tak tahu apa2.. aku nak tahu weyhh.. hahahahha!!~

^^

sergeant keroro said...

pasal pe ni?? tak tahu pulak aku.

JIJI YU said...

ahaha..takyah le tau..nanti kang aib pulak blogger tu..sesaje je ni..hehehe..

diana said...

sapa tu??
akak ketinggalan bas la ni..
heheh

Cik Eliza said...

ahahaha!

dunia ~

:D

publisiti murahan...

ishiko said...

ntah pape la.. kasi je la traffic lite tu kat beliau... huhuu.

fairuz said...

aku buat segmen nanti nak join tak? hahaha konon jugak aku ni.

James Alexander said...

hangat buat cenggitu ek...


pak ostad jgn tiru ek...


hahaha...

senyumSOYA said...

ostat baik kan? ostat x buat cmtu kn? heheheh

FarhaNezam said...

kalo aku buat entry kutuk2 blog neslo nak up traffic aku boleh?


OK aku gurau.

FarhaNezam said...

kalo aku buat entry kutuk2 blog neslo nak up traffic aku boleh?


OK aku gurau.

Iffah Afeefah said...

cari publisiti murahan

erk murah sungguh cre die tu

segmen? aku join

aten tenten said...

biaselaaaaa.org nak upkan traffic.. kan? haha

Nurul Jannah said...

trafic dan follower tak penting. yang penting kene ikhlas :D

Syat0za Zai said...

buat aje segmen tu! haha ;D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

cikgu jiji...
blog aman tuu?
hawat tak habaqq?
nk g spotcheckk.. hehe.
dh banyak ketinggalan zaman dh fifi nii:((

izz zara said...

ala,, apa yg sku ketinggalan nii

✿ boonga_kecik ✿ said...

nk try buat mcm tue la. hehe

FasiHaH SupiaN said...

haiz...........macam2 betul lah cara nak femes dengan segera...aku ni xde pung org kenai.hehehe

bedpet said...

semua nak segera je eik -.-

cik pulau said...

blog mane??
pasal ape??
ko pn pollow dia gak ke?? hehe

Rozuan Ismail said...

haha.video tuh memang kelakar gila.huhu.cover paling best =)

kiera'sakura said...

apekah? .....

Anonymous said...

waw! yg kaver baik punye tu name die doo joon XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved