blogger masyhor tak datang pon blog kita..kita jer yang terhegeh hegeh

 hambik nak tajuk panjang bulu ketiak...

"jie2..aku tengok blogger masyhur gegile tak der pulak nak dataga blog cikai bingai cam blog aku..padahal tiap2 kali entry die aku pergi dok tercongok je depan lappy.dari bermula tajok entry sampai ke titikan terakhir entry tu aku bace..aku siap komen lagi entry die jie..kalo ade awan nano nano nano yang pengkomen terkencang tu..memang kompom aku le ranking teratas..tapi die..sekalipon tak pernah nak jengah dan komen entry aku..mentang2 le die blogger masyhur"

"yang ko nak sentap ni pehal..dah ko minat die bior le..sape suh ko minat die..kan ke ko minat tu dengan rela.sebab entry die tu ade x-factor yang wat ko tertarik dengan blog die...kalo ko minat die sebab mengharapkan die minat kat blog ko..entry ko balik..tu dah salah setting niat tu bhai.engko komen die dengan harapan yang menggunung agar die datang komen entry ko..dah tu kalo die ade komen entry ko sekali...kire ko puas hati la ek??....aku ni minat syarifah aini dari kecik lagi..takder pulak syarifah aini datang beraya rumah aku kalopon sekali..bertwitt dengan aku pon tak pernah..chill sudah le.."

"sekurang kurang sekali pon jadi le jie"

huk aloh mamat ni..sentap menyentap pulak dah..



bukan sekadar omongan kosong

31 comments:

liyana said...

dh nme pn femes mne nk nyempt dtg blog cikai2..fenomena biaselatu
huhu..lumrah alam..
bersederhana sdh...

Eera Shera said...

org nak dpt perhatian mcm tu la..nk kejar femes la tu..huhu

Chegu Zubir said...

biaselah tu...blogger popular kan sibuk memanjang

jom join
Segmen : Pencarian Mega Bloglist

Jalut said...

hahahah.. nasib laaa... suka ngan jawapan yang anda kasi.. huhu


New entry: Jalut nak Sponsor Hadiah ni

Mama AA's said...

hehehe... pastu ble wat n3 contest asek suh org promote blog diorang... perasan x? jd tentula trafik diorg je yg tggi :)

**::CIKNUURUL::** said...

meh aku sekeh ket mamat sentap tu ji,.xabeh2 blogger pemes,..diam2 suda,.hushh,.

evagurl (podshop) said...

blog sy tak masyor pn, tp awk slalu dtg. time kaseh :D

Bella Bell said...

kalau 100 orang cakap cm ni memang kesian la kat blogger famous amous tu.. heheheh!!~



^^

~syue~ said...

NESLO AIS SATUUUU !

hehe.. biasalh, kalo komen blog femes,bukan komen kita je ada..komen org lain pon rmai gak..pnat dia nak bw satu satu n komen balik..

lainlah kalo blog saya x femes, komen x seberapa, bolela bw n komen blk..huhuhu

Sue said...

walaupon cheq sue femes...cheq sue mai sokmo blog jiji nih... he he he

Anis Adila Aris said...

cek suka la entry ni... :D

Anis Adila Aris said...

cek suka la entry ni... :D

sergeant keroro said...

hehe, sentap mak nab. ko gone?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mereka tak da masa nak dtg blog kita kot?atau mereka dtg baca dan lari laju2..tp mereka tetap ziarah kan?sbb tu jika kita suka blog org..jgn harap mereka bls ziarah kita.

Sunah Sakura said...

huk aloh...blog aku tu ostad jiji yang pemes tu tak datang pun komen...aku tak sentap pun...

Cik Eliza said...

sentap mak aiiii!

KuNanGKuNanG said...

tp ada sorang blogger femes tu sudi gak komen2 kt blog kiter..ala JIJI YU tu...kenal x? he2...tqvm..:)

UNA budak BAEQ said...

jie jie *rasa cm manja je pgl ko jie =.=

itu lahh kalao si blogger tuh mula reply respon mula reply tweet . kemain lah buat entry penghargaan.
chillerr aku minat je dekat yuyu tapi aku tak penah plak lepak blog dia . kehkeh usha jejantan yg nak ngorat dia je . hikhik

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

hahaha sentap puloookkk . .

Gen2Merah said...

suka dngan entri ni... best

Rozuan Ismail said...

motif nak sentap.biaselah macam tuh,bila dah popular,x sempat nak jumpa semua orang.

Sunah Sakura said...

wahhhhhh, ostad jiji datang komennnnnnn!! aku nak gtau ko niiii...ni mesti dia datang lepas baca komen aku kat entri ko kannnn...??? bagus betulllll entri ko ni...

err, ostad jiji tu ko ek? hahahaha~

aha...da de pemenang da... tunggu malam karang ye ostad... :p

FarhaNezam said...

apa url blog kawan ko tu?
meh sini aku g komen banyak2 <--perasan blogger mahsyur..

sarah-najwan said...

yg femes xdtg..ramai lagi sudi dtgnyer...pis!!!!

Iffah Afeefah said...

ramai lg org tu nk jenguk

pengsan la kalau seribu pembaca setia nk jenguk blik

James Alexander said...

ustad jiji terbaik....


dah pemes pon nak gak jengok org lain...

hehehe... time kasih kerana mampu meluangkan masa berharga mu pak ostad...

aten tenten said...

haha..blogger femes cam jiji yu la annnn :D

FasiHaH SupiaN said...

haiz ostad chong kan pemes amos.hehehe

nini said...

hahahaha...saya lepak sini, kamu tadek lepak tempat saya pun....

saya minat amy mastura, tapi nasib baik dia balas kad raya saya...ntah dia ntah orang lain tolong tulis...hahaha

kiera'sakura said...

sape die tue? meyh aku gi jenguk blog die.. hikhikhik :D

Qaseh dalia adelia said...

minat pakcik beng je buleh dak .. hihi ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved