pompuan perasan muda...

"adik pergi tukar seluar tu..pakai kain ye..senang kita nak wat proses xray"

huk aloh..cik kak jururawat kiut ni leh pulak panggil aku adek..terasa diriku begitu berharga..terasa kulit muka dah makin terik..takder kedutan diwajahku..ayu senantiasa..tapi aku tengok cik kak jururawat..aku teka teki umur diwa dalam jiwa raga aku..agak agak aku la dalam 27 28 la kot..

"akak ni..bukan orang kelantan kan??laen macam je pelatnye..ade ala2 pelat republik kedah gitu"

"eh2..jap jap..nape panggil saya akak laks..nampak berumur bebeno ke saya ni.sebenarnya saya patot panggil awak abang tau tak..awak tu lagi tua dari saya..ni hah nombor IC awak ni..."

"dah tu sape suh panggil saya adik tadi cik adik oit..."

lobang idong dah kembang..sebab mengikut firasat kegelian aku..mungkin sebab die nampak aku ni cam budak nak ponteng sekolah pas tu datang sepital nak ambik MC sesaje la kot..

tapi kan..pompuan..kalo tak jaga2..memang senang nampak lagi berumur dari umur deorang yang asalkan..



bukan sekadar omongan kosong

29 comments:

Rozuan Ismail said...

pompuan kan cepat proses penuaan.

sergeant keroro said...

pompuan memang mudah nampak tua. hehe

mariea said...

aha.. betul... tu sebab kot perempuan cerewet kalau pasal penampilan.... boys sendiri pun tak suka kan kalau girl diorang nampak tua dari umur.... :)

laskar pelangi said...

perempuan cepat matang tu cepat nampak tua. hehe

Jiejah Gorjes said...

sedapnye ngutuk koh koh koh

CucuTokMat (^^,) said...

hamboih ! tapi kalau dah muka memang asal babyface cam ne tuh ? hahaha =p

FasiHaH SupiaN said...

hmmm.......... mungkin :)

Anisa Hang Tuah said...

pempuan mmg muda
tak mcm laki
cpt tua
hehes

Atiqah Sa'ahiry said...

macam2 pompuan ne..

Sunah Sakura said...

ko nampak cam kanak2 umur 4 tahun kot ji... :p

fairuz said...

ahh dengki dengan pompuan! haha

KuNanGKuNanG said...

agaknye camne la orang nampak aku kan?tua sgt ke @ still mude belia gitu...he3

**::CIKNUURUL::** said...

mak aku suh cri laki umo seploh taon lg tue dr aku supaye aku nnti xnmpk tue dr die,.wakakaka,.

pisau belati said...

pemakanan,gaya hidup dan penjagaan kesihatan juga main peranan.

Eera Shera said...

hehe...adik kichi

^baju kurung^ said...

aku babyface hahah :p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

keh3..jiji mmg nmpk muda pun.mungkin sbb kurus kot?
perempuan kalau dah beranak pinak dan tak jaga makan mmg nmpk tua la.

Qaseh dalia adelia said...

den kalau keluar bandar .. ade lah makcik2 tanya nak pergi tuisyen ke .. alahai terasa ai ni muda wpun umur dah 23 pehh haha

UNA budak BAEQ said...

serious aku memuda dulu mmg comel gila . serious.

bila dah berumur 20an nih . jerawat kemain mengganas . muka dah jadi mak limah . tapi tetap dianggap ank terakhir sbb ke'kiutan' dan kependekkan masih terserlah =.=

James Alexander said...

pompuan tu matang pada fizikal jek...

minda diorg still kureng kot... hahaha...

tapi jiji, boleh jadi gila2 remaja lagi kamu jiji...

aku x leh dah...

liyana said...

haha...ade plak cenggitu...
klinik mnolatu..

kiera'sakura said...

tapi kan jiji ade org kte aku still bdak sekolah lg.. cm ner tue? agagagagaga :p

Faaein Talip Roy said...

hahaha....

tapi aku kat sini...

nampak muda sentiasa... Ha Ha Ha..

Muda 6 tahun lagi yu...

tapi kadang2 nampak muda cam budak skolah rendah pun ada jugak.. hahaha...

Bella Bell said...

arghhhhh.. aku muda okeh! sebab umur aku muda setahun dari ko.. hahahahah!!~




^^

MerLe said...

aku muka babyface..hOho~ =P

Sue said...

sedar diri lagi setakat nih..jiji muda belia lagi dop...

Raden said...

aku da tua weh...nseb bek aku kelihatan muda

JIJI YU said...

aku bebi face weyh..

Iffah Afeefah said...

hahaha

gila perasan

mujur budak tu tgk ic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved