ceq rasa nak buat bloglist la..

nih nih nih..ceq nak habaq kat hangpa sumer sumer yang dok ada kat blog ceq ni..ceq dok usha2 bloglist ceq tadi..tiba2 ceq rasa cam ceq ni kedekut bebeno tak tarok bloglist hangpa sumer..ape ceq ni kedekut ruang ke..yer la sebenarnya bukan apa pon..ceq tak tarok bloglist sebabnya ceq rasa..apa sangat la yang ada ngan blog ceq..kan..

jadi ceq nak tanya kat korang sumer sumer yang dok berkeliaran kat sini la2 ni..sape2 yang ade tarok link blog ceq kat bloglist hangpa2 sumer..ape kata hangpa kasi link blog hangpa sumer kat ruangan komen kat bawah ni ha..

sertakan sekali jantina..ceq nak jugak tau.hangpa ni dari spesies mana..ceq nak buat segmen sapa2 nak masok bloglist ceq pon ceq rasa cam tak adil jugak..jadi ceq buat laguni jah la ek...buleh tak ek...tolong letak link dan habaq mai jantina hangpa sekali..

sapa2 yang tak tarok link blog ceq kat blog die pon...tapi nak masok jugak bloglist ceq..kalo sudi le..ha letak la sekali link blog hangpa tu..



bukan sekadar omongan kosong

48 comments:

Miss Ran said...

CADANGAN AKU DITERIMA

nah

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/

perempuan
mude dr ko
sopan
rajin
baik

oke ke pakcik?

mariea said...

nakkkk jooiiinnn..... :P

http://marieamnayan.blogspot.com

pompuan....
umur 20 nak masuk 21.. amat jujur aku katakan aku tak tahu umur ko...tapi aku jujur umur aku.... :P

angahIera said...

nak join^^

http://angahiera87.blogspot.com/

blogger muslimah..

Bigdaddyz said...

org tua jantan ada anak 2 orang...


http://kellylovetrish.blogspot.com



umur 42 tahun tapi masih kuat bertenaga!


heeeeeee

Jiejah Gorjes said...

hahahaha adeii ni nak letak bloglist ke nk cari calon adeiii lawak la dak jiji nih

Muslimah Optimis said...

ho MO pon nak join jugak lah...

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/

MO tu stand for Muslimah Optimis konfem2 la pompuan kan.. :-D

tq

Syat0za Zai said...

abe femess! :D

Подтверждаю said...

as salam.
haha~ dah berkurun lamanya~
ni awat nak buat blacklist?
datang idea lepas solat maghrib tadi ka? hehe~
klik nick pakcik ni suda~

ecah mashuri said...

majulah bloglist untuk negara.heeee

Sue said...

http://chequesuechekgu.blogspot.com/

"hari ini untuk kenangan hari esok"

* suka blog saing ostat nih, siyes

Elyana Ahmad ツ said...

nak join jugak r jiji.

http://biskutmeriperisakopi.blogspot.com/...

perempuan dan lagi muda dr jiji.haha

UNA budak BAEQ said...

aku letak blog hang sejak aku kenal blog hang dedulu . terharu tak ? =.=


http://saiapanic.blogspot.com/

ibnubaba_04 said...

ltk link saim baik mu neh..celakak..dlete terus deh link aku dale bloglist mu..baru perase..haha..

fuksal luh ji male ni..xdok goli sedap ni

Erin Azizan said...

nak join!!!

http://troublemaker26.blogspot.com/

saya seorang wanita...weehuuu!!! lalala

Sunah Mohammad said...

BLOG AKAK www.sunahsukasakura.com SEKIAN...

Atiqah Sa'ahiry said...

http://umealong.blogspot.com/


saya girl...muslimah..

diana said...

akak jugak ye...

http://diana-senyumsenyum.blogspot.com/

kamu teka la akak laki2 ke pompuan...

cik pulau said...

nak jugak la..
perempuan..
sama umur..
sama negeri.. hahaha..
ape lagi??

http://islandgurlz88.blogspot.com/

mas saari said...

akak nak gak lah..
http://www.massaari.com/

dah masukkan link ni dlm bloglist akak ok!

.izzatul.hazwani. said...

http://ihaveyou0801.blogspot.com

perempuan sejati .:D heheheh

akoo said...

im gurl .. =)

http://sometimeshepisometimessad.blogspot.com/

Wahida said...

http://wydaz.blogspot.com/

Wanita sejati. Tak caye sudah :p

**::CIKNUURUL::** said...

jiji,aku??,..xpela,xnk letak pon,aku ttp dh letak ko lameee dhh,.huk3,.

KuNanGKuNanG said...

ni cek punya no....

http://kunangkunang3017.blogspot.com/

jantina : perempuan sejati,lg solehah :) kui3!

^baju kurung^ said...

http://up-down-life.blogspot.com/

laki kot pkai baju kurung, haha

iffah imani said...

http://iffahimani.blogspot.com/

wanita

d_LA said...

aku xtaw la blog aku ni layak ke x masuk lam bloglist demo ni ji..tp link demo mmg lame doh dok dlm bloglist kawe..sudi2kanlah..hehe

http://www.ladydyla.com
lady tu ji..

liyana said...

ceq tumpg lalu naaa..

vampire's lovex said...

hamboiii hg ,retisss no skg...hehe

aten tenten said...

na jugak...hehe

http://atendatenten.blogspot.com/

perlu ke kasi tao maklumat laen? hehe

miza said...

http://pandabear-lifeofpanda.blogspot.com/

yana,, said...

sbp aku adlh girl plg sopan n pmalu, so aku taknak letak link aku,, tapi aku nk ckp, lau buat entry, boleh tak tambah translation skaly,, aku belum jmpe kamus nk fhmkn loghat ko,, ok2,,

kokser kokdam said...

jie.. aku keno masuk tuh.. hehe

http://kokserkokdam.blogspot.com/

FTR said...

akak x layak pulak nak masuk beloglist adek jiji yang encem yg kening dia cam samurai ni.. hakhakhak..

sure kembang kempis jiji bila orang kata dia encem.. hakhakhak.. hmmm...

saya bukan tomato said...

hamboihhh kan main ramai nak . aku pon nak lah .

http://tomatokering.blogspot.com/

opkos lah gegurl ! ;p

puteri ain said...

http://puteri-ain.blogspot.com/

i'm a gurl ;)

James Alexander said...

nak letak ke..??? segan la plak...

ikut suke anda le jiji...



aku mintak mahap.. kt blog aku x de bloglist... sebab aku bingai x reti nak buat bloglist... jangan marah ye jiji...

damn... teradmit aku bingai la plak... siot...

MerLe said...

klu jiji, msti la nk..hOho~

http://subieymerle87.blogspot.com

jantina? opkos seorang wanita..

cimOt said...

letak la kalo sudi...
hihihihi
*(^_^)*

Gayahspears said...

aku tak kesah.. kalo kau nk ubuh link aku silakan >_< huhu

Adeela Oh Lala said...

ishh.. lama tak mai tang nie.
tup tup ada menatang nie pulak dah..
awat nie? cari bini ka apa?

aku nak try ! haha..
http://adeelaohlala.blogspot.com

TunTeja said...

jiji!!! nak jadi bloglist han boleh kaaaa? hehehe

http://dyatunteja.blogspot.com/
haku adelah seorang perempuan.hee :)

Bila Ku Kata Cinta... said...

nak tumpang sekaki gak~~

hehe:

http://bilakukatacinta.blogspot.com/

pempuan/tak single/lagi tua dari ko../ personal n ape2 jek...

Mutiara Bernilai said...

akhirnya,,
sudi jugak tuan tanah ni nak letak bloglist kami-kami,,

^___^

www.mutiarabernilai2.blogspot.com


*nescafe+milo mmg dah dekat 4 bulan mendiam di bloglist sy..

kiera'sakura said...

hoyeh hoyeh aku dengan ini ingin menempek link blog aku..

http://kierasakura.blogspot.com

semestinya la pompuan,blm keliru identiti lagi..kihkihkih

liyana said...

fuh..rmainyer nak masuk bloglist..
dh lame ak letak blog ko kt bloglist aku..sejak ku kenali blog ni..haha..

❀Hanim_RosLan❀ said...

ramai sgt yg join bloglist ni,..hehe,..tak pe ar,saye xyah ar..

http://hanim-roslan.blogspot.com
jantina:ustazah!

~SaL IjOu~ said...

mau juge! ;p

www.missfroggy84.blogspot.com

pompuan melayu terakhir berumo 27..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved