dipaparazzikan

"eh mat..pehal aku rase cam ade cahaya panahan petir atas muke suci nan murni kita ni mat???

"tu hah..ade orang dok ambik gambor kita dari tadi lagi jie oit.."

ehm punohhh...tak sempat nak possing..tetibe rase cam aku dipaparazzikan..pehal pulak awek tu ambik gambor aku ngan mamat sesuke suki ati die???adakah awek tu blogger jugak..rase cam berdebor pon ade gak..ape pon..aku hepi je dah die nak ambik gambor aku..tapi2..ape kata kalo aku dibogelkan ke..aku dihilang terunakan ke..hisy mintak jauh le..tapi pehal naluri aku dok rasa cam awek tu..sorang blogger jugak..apepon bersangka baik itu lagi molek..tapi berhati hati itu perlu..

ape perasaan korang lak kalo tetibe je ade orang dok shoot gambor korang secara tetibe???

perasaan aku ngan mamat..rase cam bangga..ekeke.. 



bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

Miss Ran said...

pengsan..perasaan btol

ade ke org amik gambo ko tu

EZAN IDMA said...

hahha perasannnn

laskar pelangi said...

perasan tol =D


lau terasa diri cam dipaparazzikan...terus tutup muka pakai beg.. haha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gilamour betul..kah kah kah

epadzz zainal said...

wow mamat..
kah kah kah.

Подтверждаю said...

as salam..
tak kuasa pakcik noo~
nyuruk dari dipaparaZzikan~
kalau yuss, mesti suka.
kalau macik dla, kompem lagiiii
suka~ beliau kan nak cari mr right dia~

=p

puteri ain said...

hahaha.. gmba perasan :P

~SaL IjOu~ said...

kalo pompuan tetibe amek gamba curi..ada kebarangkalian punya unsur minat di situ ya~ mungkin..mungkin =p

UNA budak BAEQ said...

pheww rasa bg kick ass . hahaha
awex blogger la sgt .

*eh hai mamat :p

pisau belati said...

risau kalau-kalau itu stalker...

James Alexander said...

kalau aku...


bangga jugak kot... pasni muke masuk TIME magazine... harap2 nye la...

jgn masuk muke depan metro sudah la... pastu mesti dikaitkan dgn kes2 pelik... lol...

.izzatul.hazwani. said...

wow . tu lah fans belambak . haha

liyana said...

cantik possing..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved