tak ramai yang natural beauty..kan2


natural beauty
kalo aku tengok orang mekap setebal konkrit yang nak wat jambatan..kekadang naek seram jugak aku nengoknya lama lama..leh terbawak bawak sampai ke dalam mimpi uh..jadi mimpi ngeri.kekadang leh jadi trauma dah nak ngushanye...kalo tengok awek2 yang mekap simple2 je.blusher pon nipis2.bulu mata asli..takder la pakai bulu kucing... yang tu leh la layan setakat nak usha geli geli...
tapi kalo  yang tak mekap pon dah cantik dah.dah ade tarikan tersendiri.natural beauty...sodap je mata melirik manja memandangnya..yang tu lagi la aku rasa cam menarik hati dan jiwa raga sanubari untuk aku laju2 memasuk meminang beliau...ade ke awek2 kat sini cenggitu????baek ngaku..

macam tu jugak le dengan blog..kalo dah tak ghupe blog dah ghupenye..macam macam dok ade..ade rerama terbang merata rata..ade guruh berdentum dentam ke...ade macam2 lagi la widget yang serba moden..maka keadaannya sama la ngan geng meka setebal konkrit jambatan pulau pinang..

tapi kadang2 kena jugak mekap2 blog kita sikit..mau tarik perhatian pengunjung la jugak..ye taik..tapi ala kadar pon aku rasa cam dah cukup dah..sodap je mata nengoknya..bernafsu je nak lepak lama lama...
kalo jenis blog yang takder mekap langsong..tapi pembaca ngan pengunjung ramai..maknanya..blog tu memang natural beauty..camna nak jadi natural beauty..bagi aku setiap blogger mampu membuatnya.

p/s
awek ni memang natural beauty le..die suh aku cakap die la wanita paling sopan dan paling lemah lembut..ceyt..





bukan sekadar omongan kosong

35 comments:

liyana said...

haha..wes..blog ak cmne/..
byk sgt perhiasan ke?ahaha..
komen sikit..

senyumSOYA said...

blog saya mekup pakai bedak sejuk..heheh..
sejuk ka mata yang memandang? heheheh

delarocha said...

cantik awek dalam gambar tu

yana,, said...

tak payah la jd lurus bendul sgt en ckgu oiyy,, yg ko ekot ckp q dh npe,, apepn,, trima ksih ckg sbp tlg ugutkn si freshi sbln ni yerk,,

Rozuan Ismail said...

owh sentap seketika bila cakap pasal blog tuh.haha. make up tebal2 tapi asalnya tak cantik.tgk pompuan mase bngun tido baru cantik.hehe

ishiko said...

natural beauty^^

FTR said...

weh.. ada weh.. aku la tu.. mana reti mekap2 ni.. tapi org tetap kata aku comey.. hakhakhak.. perasan giler arr..

tapi ko adik.. tak jadilah nak menonjolkan dpn ko.. hakhakhak..

siti kektus said...

sebab tak cantek lah dorang mekap tebal nak kasi cantek, hoho

UNA budak BAEQ said...

semua kena seiring dan sekaya eh sekata ye dak jiji. jgn over jgn kurang .heheh

IFA Athirah said...

bhgian prnggan last2 tu,ye taik ke?ye tak?haha

pena rozie said...

Natural Beauty memang cantik la.

ASaDa RyutaRo said...

kalau tak cantik, kena bagi cantik. tapi kalau bagi cantik lebih sangat, kang orang ingat bukan manusia. terus lari. hahaha..

qasehraihan said...

sy cantik bila pas bangun tdo..wakakakaka

laskar pelangi said...

ades! ce tengok blog saya lak. natural beauty ke tak. hehe=D

saya as a girl pun suka tengok gadis yang natural beauty.sejuk mata memandang. kalau yg mekap fuh! bertan tan bedak kat pipi. buat sakit mata jer tengok. dengan bulu mata pelesu lagi. berapa riban tak tau habis untuk sebulan. heheheeee

Anisa Hang Tuah said...

saya akui saya natural beauty

okei mari muntah

Raden said...

aku ngaku la aku tak natural beauty..aku pakai tepong gomak..

Miss Ran said...

erk wlpon blog aku ade blusher akler pink

dulik ape haha

Wahida said...

Article ni simple tapi mendalam betul maksud yang nak disampaikan. Terbaek ah. Hehe

kiera'sakura said...

aku kategori natural beuty x? baek ko jawab jujur!!! hahahahaha :p

Sunah Mohammad said...

ang da update berapa banyak hari ni ji? tak sempat nak kejar ni..hadoiii...

JIJI YU said...

bile korang dah datang blog ni..secara jujurnya sikit2..korang mmg dah natural beauty..ekeke..

sunnah baghu je 2 kali..ehehe

Razil Tahir said...

blog saye xpakai make up..
cuci muka jer...
ngan pakai innershine..

TunTeja said...

kdg2 kan jiji.blog pun melambangkan tuannyee tau.keh2.

Az-Zahra Fauzee said...

saye xnatural beauty tapi natural crazy.. gile2 natural gitew... aww~

cik heroin said...

saya tak penah pakai mekap. Oh my
-.-" semua org ada natural beauty yg trsendiri.

intan.maisarah said...

ko hensem tak?

diana said...

ramai perempuan mengaku dia ada natural beauty...
heheh...
tapi ada jugak yang dah cantik nak cantik lagi...
tak mekap pun cantik,
bila mekap pun cantik..
mcm akak la..















heheheheheh

sarah-najwan said...

hehe..blog akak natural beauty..
menten lawa sokmo gtu deh..:) pis!!

~SaL IjOu~ said...

Untung bebeno le sesapa yg mmg natural beauty tu..lagi2 yg kulit licin mcm baby..jelez okai~

Bigdaddyz said...

kalau rumah org pompuan mmg begitu...ikut suka hatila....heeee

James Alexander said...

keep it simple y'all...


tapi aku admit, awek bermekap just nice mmg bikin boleh buat aku sangkut...

damn...

ok bye...

MerLe said...

aku x mau ngaku tapi ko dah suh,aku kena la jugak

aku mmg natural beauty..hua3~
::perasan =P::

blog aku masuk kategori ape ji?

gedek! said...

uncle pon pakai bulu mata...

lalala

Nurnajwa said...

Haha, blog pon ade natural beauty~~

EZAN IDMA said...

aku natural beuty x? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved