elok sangat la tu dok pedajal orang..

astaghfirullah..tak baek tol le aku ni..lukis gambor hentah hape2 kat body die tu tadi..dah tu tayang kat sini..tak baek sukekan orang..tapi aku totap jugak tergelak sampai terbelahak kahak terjojol anak tekak terpele'ot habis biji halkum aku..

tapi kan..sebenarnya..memang tak elok tol dok pedajal orang cam aku dok wat tu..dah dok pedajal..pas tu siap ajak kengkawan gelakkan secara berjemaah dan bersatu suara lagi..tapi aku rasa lawak kot..huk aloh..kembali kepangkal jalan yang benar balik..

ape pon..hati sesama manusia kena la kita jaga..biorpon kita tak pernah nak kenal pon die..tak pernah pulak kita nak tau nombor IC die..tapi dah name pon manusia..maka die pon ade hati dan perasaan cam kita..bior pon muke dan reaksi die cam orang takder perasaan..sape tau die hanya memendam rasa dan dok tunggu nak kabowmmmm je..yer tak..lagikan menatang pon tau nak tacim2..takkan korang tak pernah tengok kot lembu mase nak kena korban..mata die cam bergenang dengan air mata gitu..ade yang siap terkencing lagi..



bukan sekadar omongan kosong

17 comments:

fRaMe+LenSeS said...

setuju,, tamo tamo wat kat orang macam tu na. :)

FasiHaH SupiaN said...

yes, ini mencerminkan ciri2 cikgu yg baik.hehe nasib baik sedo cepat =D

ibnubaba_04 said...

haha..tolo mu ji..kato sek kito peminat adi putra..tpai mu lukis gtu di body tough dio

bersama kak Es said...

tak bek kan pedajal nanti jadi geng DAJAL huhuh

Miss Ran said...

erk

betul

kang nk mintak maaf satu hal

jmpe pun tak penah kan

haha

SiS NaD said...

Salam Inchik Jiji...

Eh2!~ Ni mesti entry cover kan? Huhu!~ (^_____^)V

Anisa Hang Tuah said...

yesss
tak elok pedajal org

iskiskk

Sunah Sakura said...

ishh, aku terasa lak jiji... sebab pedajal orang..

vampire's lovex said...

arghhh aku kena bertaubat gak...tdi TERgelak jugak..cisss...

astaghfirullah al azim...

jom taranum sama2..haha

saya bukan tomato said...

kau penah wat camtu kat aku tak ? haha

chemay said...

dah tuh delete la jiji oi
haha

Anon Подтверждаю said...

as salam..
alhamdulilah..bila da yang terlupa, kita tegur. saat kita lupa nanti, insya'Allah ada insan yang menegur atas sandaran-Nya

=)

liyana said...

prnah tgk lembu nangis mase
kecik2..
mase tu terfikir maybe sbb yg nk disembelih tu mak dia..sbb tu die nangis..
sebak aku tgk lembu tu nangis

diana said...

oo...ye ke???
kalau gitu akak tak boleh la tengok orang sembelih lumba..
kang akak buat filem hindustan pulak kat tempat sembelih tu..

ghost writer said...

dulu aku pernah buat gak kat kawan..memang ia cuma sebagai satu gurauan,tapi kesian kat kawan tuh bila dia rasa down sangat gara-gara dikenakan macam tuh..

Rozuan Ismail said...

pedajal org ni bikin gaduh je.x elok2

James Alexander said...

hahahaha...


gelak last...


ok dah...


x buat dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved