seth tan dapat bini baru

sentap nora bile tau seth dapat bini lagi cun dari die.ape lagi amir pon terus la kaver line...eh ye ke citer die cenggitu..tak tau..aku maen taram je..citer yang ni sempat la kot pakcik nak layan sambil pekena kerepok goreng cicah neskopi ais..lagipon pakcik tengok cam lawo je awek citer ni..tapi yang pakcik rase tertarik..abang seth ade berlakon jugak..seth nak sainnnnnn....bluwerk...

nak layan citer pon layan gak..yang penting jangan mudah terpengaruh dah tu pulak siap terbawak bawak dalam alam realiti lagi..terpengaruh dengan yang elok2 yang tu pakcik rase ok..satu lagi pakcik nak pesan..nak layan citer tu pastikan "kerja2" yang mane penting tu dah dibuat..nanti kang tertangguh jadi bermasaalah pulak kita nanti..

p/s
ni ade cerpen hentah hapekebenda nye lawak semacam..nama hero die abontony...campuran nama kaum somalia ngan pelakon holiwud...nak terkentut aku bace cerpen ni..ekeke...




bukan sekadar omongan kosong

26 comments:

Miss Ran said...

kang jgn lupe pomot aku jgak

wakaka

Muslimah Optimis said...

hahahah.. nak terkentut ek.. kentut jangan ditahan2 nanti ko pengsan sendiri..haha

CikHaniBhulat said...

wow, ada lagi cte baru lakonan aaron...saham naek la ni

Подтверждаю said...

as salam..
LOL

hahaHA

zarazueyin said...

seth tan ada balik...yeay!!!

liyana said...

sape seth tan??

diana said...

tak de air semayang tak pe...kentut je..
ahad pun dah ada drama melayu ye..
bagus la..
dari tunjuk drama indonesia..
pening akak~

FasiHaH SupiaN said...

terpikat terus update kat blog ke jiji? hehe betul, jgnlah kerja2 yg wajib tu dilupakan..

FaiZaH Fyn said...

harus tengok..macam best je :)

bersama kak Es said...

takleh ke bantah waktu siaran...

Bella Bell said...

hahhaa.. aku ingat kau yang jadi seth tadi.. :P

Rozuan Ismail said...

erk.malas la nak layan citer2 cam ni

saya bukan tomato said...

semua nak macam seth , aku nora elena lah

sergeant keroro said...

cerita baru pulak, hehe.

seth tan a.k.a aaron ni laku pulak XD

ghost writer said...

lakonan semata-mata jer tuh..hihi.tapi aku bengang gak bila time2 nak solat maghrib dowang masih terjojol kat depan tv layan citer tuh..sekalipun tak solat dan surau tak jauh sepelaung,hormat sikit pon jadilar.

alyaclumsy said...

tak tgk sgt pun nora elena, hehe. so ending dea mcm ats tu ka? haha

vampire's lovex said...

kemain lagi ye kau jadi promoter drama melayu skrggggg..haha

**::CIKNUURUL::** said...

ahh,layan jugak mamat ni rpenyer si set ann tu,.huhu,.khatam nvel die,sudahh,.mls aku layan tibi,.haha

eh,jiji,.aku dh join giveaway ko ngan kak es tu,tp link nye kt kak es ye,.ahah,.

MerLe said...

aku bru nk tgk final citer, ko dah wat sambungan citer.. hebat3~

DuniakuAbstrak said...

gila kerja..


aku dah terputus dengan dunia kepalsuan..
seth tan ke setan dondol ke.. ape perkembangan semua tertinggal

Gayahspears said...

ceta ape???
aku langsung tak tgk TB.. gr!!!

Pembunuh Tanpa Bayang said...

mimpi nampak indah-indah belaka.sedangkan realitinya.......

James Alexander said...

jangan biarkan hidup anda diselubungi drama...

huahahahaa...

cik pulau said...

wokeyhh..
layan gak citer tu nanti.
dah takde keje kann..
lalala~

amirah said...

nora elena, seth tan? seyes aku tak kesah.haha

shopping2u said...

sy ada hadiah utk anda, jgn lupa dtg amik ye
http://www.my-shopping2u.com/2011/06/hadiah-buat-kaum-adam-sempena-jumaat.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved