isteriku jantan ghupenye

dah due bulan dah aku bela akob ngan mirah ni..terpikir gak aku bilenye mentang ni nak berkembang biak dengan jayanya..serasa rasa aku meantang ni leh tahan jugak kecepatan pembiak bakanya...nak kata aku bagi makanan yang tak berkhasiat..aku dah bagi makanan high class kot..siap bagi tongkat ali ngan kacip maktemah lagi..

bile dah di periksa petang kelmarin.dikelebet kelebet..rupa-rupanya..si mirah tu..jantan sejati!!!punohhh..sentap aku weyh..patot le aku tengok si akob tu nampak cam gersang semacam je bile tengok ayam betina..ghupenye mirah yang seama ni aku dok anggap wanita sejati..ghupenye jantan kaberet..

harapanku pada kedue ekor menatang kesayanganku ini..jangan le korang melakukan hubungan songsang..tunggu le ek..nanti papa bawak balik bini untuk korang satu sorang..tu la sape suh bulu korang lebat2 sangat..susah papa nak cam jantina korang..

p/s
yuyu jalikha pon pasan nak membela menatang jugak le kononnya..erkkk



bukan sekadar omongan kosong

34 comments:

bersama kak Es said...

akak tergelak sampai nak tumbang kerusi :D

ko niiiii

CikHaniBhulat said...

kesian papa..papa tertipu ye..hehehe...bawak balik bini tu yg betina tau, jgn yg jntan la..xmembiak nanti ... =]

Sunah Mohammad said...

kah kah kah! awat la baru perasan ni beb? adoiiii...

Miss Ran said...

geli weh papa2

katela abi ke ape ke

erk ko belek cmne tu? kene bygkan ni wakaka

KuNanGKuNanG said...

he3..cian anak papa ye...

Elyana Ahmad ツ said...

kahkah.adoii mcm mana boleh tersalah nei papa jiji.wuwuwu

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahhaha! bak sekor!!!

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. kasihan sungguh. mana nak ada nafsu. dua2 pun lelaki sejati.

arnab mmg susah nak kenal jantina. kena belek sungguh2 baru dapat tau.

shiema sufian said...

alala, comelnye :)

panda putih said...

haha, ntah2 mmg betol betina, ang slh tgk.sbb aq pun pernah gak slh tgk guinea pig aq.. egtkn dua2 jantan, ttbe beranak lak..

Nour Eyza said...

hahahha.. tak pat jumpa jantina ke bang? heheh.. comel la akob n mira ni.. eh, kena la tukar nama, dh jantan xkn nk pggl mira jugak?

❀Hanim_RosLan❀ said...

haha,..kesian..dipaksa menjadi pompuan..relakan ajela si mirah tu..

mOon jOhari said...

...hahahaha...krisis identiti nih...
cian papa.....hahahahahahaha

Aya Ariel said...

papa..kenapa papa jahat..
bawak balik jantan jugak..
hahahah

i'm ezza haniza said...

uikss..patot takde anak lagikkkk

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/06/ustzah-pilihan.html

Rozuan Ismail said...

haha.ingatkan mandul,rupanya jantan sama jantan.haha

liyana said...

haha..mcm2la pak ustaz...
siann mira tu kna tukar jd amirla..

Scya Lollita said...

ko ni . ish3 . apelahhh .
ak pgl org pjbt agme soh tgkap menatang 2 eko ni kunk .

dreary dreamx said...

nama abang aku "akob" damn ! -.-"

haha

kokser kokdam said...

da lamo da songsang jie..

abglan said...

Orang pun ada yg blasah sama jantina, inikan binatang... nafsu

yatie Awang said...

alah papa pun.....kalau tak mahu dia org lakukan hubungan songsang, didik dr awal....terapkan banyak tetang agama..haha

chiLleD...!! said...

nasib baik ler diorg tue xjalinkan hubungan songsang..law tk, jiji bertanggungjawab lah atas kesalahan perilaku mereka..huk3

Bila Ku Kata Cinta... said...

kureng tol......entry

kiera'sakura said...

nakmo homo2 ye wabbit.. hemo2 xpe... :p

NOOR FATIN said...

hahhahah adehh lain kali check dlu :P

siti kektus said...

Hadoi, kesian kt mira 2, dia pon brprasaan sma ngn akob la 2, tgk aym btine pon da lain mcm agkny,

siti kektus said...

Hadoi, kesian kt mira 2, dia pon brprasaan sma ngn akob la 2, tgk aym btine pon da lain mcm agkny,

diana said...

habis tu kalau bulu tak panjang kang kamu kata tak malu pulak anu nampak kat orang...

cik AngguR said...

hahaha kesian nya dia ~

Bigdaddyz said...

lain kali bertanya dulu....atau cuba dulu ker...heeee

Anonymous said...

punohhh...haih dop rock cetong~
split personality la mirah tu..
ic:mirah
jantina:jantan+betina
berat nanang~~

James Alexander said...

hape la kamu ni jiji...


penternak x bertauliah langsung...

x check siap2 jantina beliau2 tu...

mmg diorg boring la cenggitu...

ok, aku emo...

ok bye...

NadNod said...

rabbitku dah membiak dengan sihat. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved