korang dah try check ke weyh



awak-awak...itteeww dah siapkan bloglist yang itteww janji nak wat itu hari le awak awak..kalo awak awak tak caye..cer awak awak tengok kat nun bawah sane..itteww ngadap lappy dekat dengan due jam awak tau tak..naek berbulu lipatan kepala lutut itteww awak...

itteeww tak tau kot2 iteww ade tak terrrrletak link blog awak2..cuber awak2 shumer cke leklok ek..sumer yang komen kat entry itteww yang pasal itteww nak wat bloglis tu sumer itteeww letak..yang kawen kawen...ehhh..kawan kawan ngan itteww lama lama2 pon itteew letak..awak awak check le ek..itteww ader frenly bola ni..itteewww gi dulu....babai..
itteeww shayang shumer2..bluwerkkkk



bukan sekadar omongan kosong

32 comments:

Atiqah Sa'ahiry said...

terima kasih...JIJI YU

liyana said...

eh..ittew pun ade..
timer kaseh awak....

Miss Ran said...

da nmpak blog aku

mekasih ye ji..ko nye psl aku da de bloglist da

erk knp kene kwen lak????????

Miss Ran said...
This comment has been removed by the author.
Wahida said...

Wahhh, thanks ye Cikgu! :D

akoo said...

hehee thanks..
i loike neslo ice =)

bersama kak Es said...

pergghhh...dah pandai wehh buat scrolll ;)

Adeela Oh Lala said...

sayang jiji ketat ketat ! hihi . :P

sarah-najwan said...

bagusnya buat scroll utk bloglist..
akak nk try buat tapi prob penakut amat ngan expand wiget..hahhaha

takut blog hilang..ada ka?..

beautiful_rose said...

erk,berbelit2 lidah membacanya... =p

suha said...

itteww tak komen ponn..huhu tntu blog itteww tak mashuk kan?tapi takpewr la..salam kenal (^_^)

MerLe said...

waaaa~ awak mmg bagus la jiji.. itteww mmg suka ais blended ni.. suke3~ =P
ok..ni mcm x sesuai ngn ko.. geli geleman aku bc..hOho~
pape pun..tenkiu ustaz jiji~

diana said...

entry gedik nih!!
hahhaha

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

oh.

Bella Bell said...

aiyaaaa.. apsal aku tak tahu ni?? sedih nya T__Tv

Azie Azra said...

aku seyes tak tahu menahu ko de wat bloglist. hadeh. congrats semua =)

UNA budak BAEQ said...

pang pang pang .
jgn nak ittew sgt . gua cumanak kabo . gua ada lam bloglist lu .gua bangga wlaopon follower lu dh lama potong gua :p

Anisa Hang Tuah said...

awak ni gedik laa
lempang kang
hahaha

siti kektus said...

eeww~
lain macam je ayat, hahaha

Faaein Talip Roy said...

ayat ko cam dak skolah... ngade2!..

hahaha.. aku tak nak cek.. sbab aku tau link aku memang takde..

miza said...

tma kasih..igt ko xdop dh..tp bkpo ado len2 periso? nak tau jgk..

James Alexander said...

tQ jiji... nesloo ais pon jadik je... aku bedal je semua...

^baju kurung^ said...

hihi..tq2
neslo ais sodap!

EZAN IDMA said...

ahah geli ;p

yad'z said...

comell lahh awak niee... itewww shukerrrr... #muntah

ghost writer said...

tergeliat lidah aku nak membacanya..uh!

.izzatul.hazwani. said...

ade dah . thank you ..! :D


puh .. xda ayat yang lagi complicated daripada ni ke ?

yana,, said...

neslo panas tmbah ais skit!!!

kokser kokdam said...

muhahaha.. aku ado aku ado.. suke2

~SaL IjOu~ said...

Wah..cayala! ^^

Sunah Mohammad said...

neslo spesel rasa dia macam mana???? :D

kiera'sakura said...

ade dalam neslo panas... thanks jiji =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved