korang ingat shawl je ke kalerfull....


ni2..style beskal kaler2ful cenggini ni sape pulak le yang bagi idea..kretip sungguh..geli ati aku nengoknye.yang tak menahannye..kaler2 die ade lebih kureng cam kaler2 shawl gak..kaler kaler pelangi..tak maen le kaler yang gelap2..ade kaler ijau baju polis trepik.ader tarok kaler pink..kiut gitu nokk..berderau darah aiii...

tetibe rasa cam dah tua menyulubungi diri..kalo zezaman dahlu kala..mane maen basikal2 kaler2 cenggini nokkk...selagi tak dapat beskal BMX..selagi tu la dok hentak kaki kat lantai depan mak ayah..dah dapat beskal BMX..baghu le dapat bergaya depan awekss kat sekolah..siap ajak tumpang nak antor balik ghumah lagi weyh...lau tak dapat BMX..dapat beskal jepon pon jadik le..

 tapi sekang ni..basikal kaler kaler..meriah gitu.sekurang kurangnye orang napak jugak kalo beskla ni dok melilau tengah2 malam..aku tak pernah pulak  jumpe pulak bebudak pompuan menunggangnye sampai tunggang langgang..setakat ni sumer aku jumpe sumer bebudak lelaki..muke legend2 lak tu..

p/s
aku baru sedor je kewujudan fenomena ni..ke korang dah tau lame dah..



bukan sekadar omongan kosong

24 comments:

Miss Ran said...

trend pakcik

ko sbnrnye ko tringin kan?

puteri ain said...

suka gilaa kutt !!! bila lahh nk dapat ni :(

amiYo said...

main basikal fixie plok ko loni?

EZAN IDMA said...

wah coulourfulll

Azroy Kassim said...

X best pn natang tu.. Buat sakit kelengkang je.. Haha

mane dtg mak jemah tu? Haha

James Alexander said...

basikal dah serupa lampu disko cenggini...


tapi kalau mamat yg menunggang nye, tak macho la... nak ngorat cik salmah tepi jalan pon x lepas mcm ni... kehkehkeh....

kechixx said...

waaaahhh...blog ko dah bertukar wajah ek?smart!

aku suka beskal kalor kalor tu..hehehehe...kiuuut;)

siti kektus said...

beskal ni tayar dia macam tak de angin ni kan?

entah, tak lawa pon. hoho

bersama kak Es said...

mahal ni basikal ringan ~

tapi kalau jual besi buruk..murah lak

IFA Athirah said...

lau beskal tu glow in the dark,lg bgus.selaamaaat bawak beskal mlm2.

Bigdaddyz said...

tiap malam minggu mesti jumpa benda ni ...banyak betul...hehe

Puteri Iqa Izyan said...

eh. skang trend fixie~
cantek beskal kalerful.

nk2 kalau pink. haha

maCy said...

ta tau pn ngek. kaka

Cik Eliza said...

salam, rasa lama tak singgah belog ini , huhu , rindu , tgk-tgk ja dah beriban follower,

kehkehkeh!

p/s : tiada kaitan dgn entri,;p

gedek! said...

Beskal ni cantik...

tapi safety kureng....!

yad'z said...

tak men dah beskal2 nih.. hahaha..

vampire's lovex said...

dah tahau lama dah !! ko je baru tahu. hahaa..nak beli lettew...

qasehraihan said...

haha..takut kawe nk naik..maluuu..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/boikot-je-la-konsert-final-af-tu.html

Afikah Aziz said...

eh,ika pun baru sedar hehe,lambat tol nk tau perkembangan ni haihhh,nk kaler pink satu leh haha :p

k a k L a m p said...

siyess skang mmg ramai nek beskal ni. kat sungai ramai dlm ni.. org siap buka kedai beskal agih hahaha

Miz Novexx said...

basikal ni memang semat pon, tapi semat juga harganya....

blog-tips-kurus said...

basikal BMX saye dah rosak. rangkanya pon tak dijumpai tapi tak repot polis pon! :-)

Hansyirah Takezur said...

ada aku tengok ramai naik basikal camni kat bando kb. dahla rmbut afro semua.. mmg style la kunun... err

kiera'sakura said...

serius.. aku bru tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved