lelaki yang diperhatikan...

"oit mat..ko rase le kan..nak wat camne ek nak kasi pompuan sedap je tengok kite..selesa ngan kite..yer la..ko kan jejaka idaman.."

"huk aloh..aku dah lame dah menanti ko tanye soalan cenggitu ghupe..dan aku selaku jejaka idaman..tanpa ragu nak bagi tunjuk ajor sikit kat ko..pertamanya..dan yang paling penting..jangan hipokrit..jadi diri engkau yagn sebenarnya depan pompuan..takyah depan pompuan ko jadi sotong..tapi depan kengkawan ko jadi babun.."

"aku babun ke dimata ko mat???"

"agak le..pas tu..cube jangan gelabah sangat..kot2 le ko teruja gegile jumpe awek cun..jangan tunjuk sangat ko teruja tu..wat cool sudah..takpon kalo ko jejalan tetibe terjumpe awek muke comel gaban..takyah dok tunjuk gatal le ape le..ko wat rilek je la..setakat jeling2 due tige kali cukup..yang paling afdhalnye sekali jeling je.."

"okeyh2 lagi2.."
"ko salin ke tak ape yang aku cakap ni weyh..kalo tak sia2 je ni..ilmu bermanfaat ni weyh..lagi ek...depan pompuan ko takyah nak kontorl macho sangt bior pon ko dah macho ghupe johnny deep..kalo ko tak macho..cube la macho2 kan sikit..tapi jangan over gegila..sampai jalan cam orang maen kuda kepang..buat biase2 je sudah.."

"ni tips2 kalo date ke kalo jumpe pompuan???

"takder la weyh..ni ilmu untuk ko berhadapan dengan pompuan kat mana2 je weyh..cer try..nescaya ko akan diperhatikan.."

"yer ke ko ni"



bukan sekadar omongan kosong

24 comments:

aten tenten said...

hahahahahahaha.

Faaein Talip Roy said...

Hahaha.. Jiji Banyak pengalaman seh... awek berdozen-dozen.. hahaha...

vampire's lovex said...

pehhh dengar tu nasihat pakar...rugi tak ikot.. hahaha

sergeant keroro said...

tok jiji, benar sekali. saya baru amalkan. kihkih

James Alexander said...

terbaik la, playboy... hahaha...

liyana said...

hahahaha..
hnya mmpu gelak..
byk tip ko

risa said...

alaaaa zaman sekarang awek yg cari pakwe kan kan kan
**pssstt agak2 bile kite boleh kapel??? hahahaha

IFA Athirah said...

nescaya diperhatikan??? anda pasti?haha

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

saya selaku awek cun =P mengiakan tips itu. biasenye kalau lelaki gatai dok tgk aje kite, opkos lagi la pompuan boo layan. jeling sikit2 dah ler. jgn tjk sgt kegatalan tu. tapi kalau lelaki dok usha, pompuan tu dok tergedik2, hurmm kompom pmpuan tu gatai jgk..so pandai2 lah cari calon isteri yg terbaik, jgn cari yg gatai sgt takut depa dh ade spare ;)

Edy Zaidi said...

ko mmg kasanova..huhu

cikmemy said...

hahaha..ni care lapuk bro.sekarang pompuan main laki macam seth tan cite nora elena jek bro.hahahahaha

Ainul Hayat said...

HAHA...bagus tollah lah nasihat ko pagi Jumaat nih.

Azie Azra said...

lelaki kalu bole kan, jln jgn la dabik dada sgt. sombong. ensem ke, xensem ke. asal murah senyuman (bkn senyum gatal), seme girl suka. cara tegur pun berhemah. aku suka~~~

nawal addina said...

playboy ! haha

mmg kau pencuri hati thp 1 ;) [?]

Iffah Afeefah said...

spe la y jd mat tu

erk kuda kepang tak tahan

ade typo kontrol=P

skandaLdariLangit said...

awek ramai nau

Rozuan Ismail said...

hik hik.suka ayat tuh.depan pompuan jadi sotong,belakang pompuan jadi babun.

Nurul Jannah said...

hahah..sengal jie

**::CIKNUURUL::** said...

ramainyeeee awekk hot,.hehe,.

^baju kurung^ said...

aku xpandang, haha

KuNanGKuNanG said...

he3..pasni berduyun2 la aweks ngikut blkg ye..

Подтверждаю said...

as salam..
haha~ tips yang bagus!

<--- tak minta & minat diperhatikan.
buang karan

>_<

FasiHaH SupiaN said...

tips untuk perempuan tak de ke jiji?hehehe

kiera'sakura said...

iye ke jiji?
tp aku ske perhatikan stok muka2 ustat.. mcm imam muda tue.. sejuk je tekak aku menegoknye... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved