lucah yang menggoda..

prrrruutttttttttttt(bunyi tone SMS.cam kentut gitu)..yes2..hati melonjak riang.. pelangi dah reply mesej...

"honey..nak tengok tak video ai berbikini..just for u honey.siap pakai yang kaler merah lagi.g string pon ade.."unknown number...

herkkk...apekehal le weyh..hari je dah onam ke tujuh SMS bernafsu serakah datang menggoda si teruna ni weyh.tau2 je pulak aku ni teruna.yang dah kawen takder pulak die nak kaco....naseb digodanye aku hari rabu..kalo hari khamis malam jumaat..haaaa..susah jugak nak menahannya..apepon doa kalian untuk diriku amat kudambakan..agar daku kuat dan teguh dalam menghadapai cobaan yang mendatang..


korang pernah kena tak weyh cenggini..cuak jugak aku kalo salu dihantor nye mesej hentah hape2 cenggini...sekali dua ok la jugak..ni sampai berhenam tujuh kali ni..dah lebih dari bilangan afdhal dah ni...kang terrrsilap langgan kang..padah menanti weyh...



bukan sekadar omongan kosong

40 comments:

Mehmed - said...

kau cuba pakai perisai..Ahaks!

Mawar Berduri said...

ON CINTA!

SiS NaD said...

Salam inchik Jiji...

Adakah inchik jiji pernah terlibat dengan pemberian mesej2 begitu? Hahaha!~ Gurau2 je.... :D

Bella Bell said...

hahahhaa.. kesian ko kan jiji.. tp jangan risau.. aku yang pompuan pon kadang2 dapat mesej macam tu.. ewwwww.. aku tak lesbian ok... hahahhaha!!!~



^^

cikguden said...

on letup...POMMMM....

FasiHaH SupiaN said...

banayk, taip On hantar ke bla bla bla untuk lihat bla bla, sudah tentu aku delete terus, ini semua membazir kredit sahaja....lagi dosa ada...adess

~syue~ said...

ON je terusssss... -.-'

euww~ hehehe

[sutera kasih] said...

aahhh..pelik jgk, cmne dorg tau number kita ekk anta ON blabalabla tu..haha

Shawn Razaleigh said...

argghhh kenapa dia tak msg aku..HAHAHHAHAHa

NURUL AINI NORAZMAN said...

aku yg pmpuan ni pon pernah dpt,.egt aku les agak nye,.hahah

puteri ain said...

xclick YES ke ? haha

cucu umie said...

haha...xad ayat lg power ea? lala

FariehanIbrahim [LBC] said...

mmg slalu r dpt msj menggoda cmnie..
die ingt aku les ke hape..grrr~ >.<"

haha :p

nurul nadia nasir said...

haha lawaklah..pernah jugak dpt mesej cmtuhh tp xlayan lahh bende2 merapu nehh

Kalamhati said...

eh mcm kebetulan je entry kita ni..

kalu nak tau..akak pun slalu dpt..tp yg tak bleh blahnya..pompuan yg hntr...haduii!

ghost writer said...

banyak kali dah beb.kadang malas nak baca sampai habih terus delete.tuh semua bukan apa saja nak habihkan kredit topap aku yang cuma topap sekali RM5.tak kuasa aku nak minta tuh semua.

diana said...

kalau hantar sms nak bagi duit tak pe jugak..kan???

James Alexander said...

kamu langgan kah jiji...???


usah langgan... nanti terjerat... hahaha...

sergeant keroro said...

dah 3 kali aku dapat hari ini.

Mutiara Bernilai said...

uwaaa!

dapat gak tadi,
epas maghrib,

huhu,,

tapi seka|i aje ar,




*se|amat menguatkan diri dan iman!

liyana said...

kuatkan iman mu=)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

boleh plak hntr mcmtu kn??? haishh, tak selamat dh security number dan password skrg nii.

Nurul Jannah said...

Jie, adek aku dapat gak weh. Masa die dapat mesej tu, die cakap la kat aku ade org nak ngurat die. aku cakap perasan nak mampus la kat die kan. bile die tunjuk mesej tu kat aku, aku cakap la, alaa, bukan die hantar kat ngko sorang, die hantar kat semua org tuu..pastu kitorang pun check la hp sume org dlm rumah ni. dekat henpon pompuan mmg takdak langsung depa hantar mesej tu. depa hantar kat lelaki ja weh! Sakit pulak hati aku. hahaha

vampire's lovex said...

orang cakap,kalau selalu sgt dapat msej cmtu,bawak bwak la kawen cepat..hahaha

Pembunuh Tanpa Bayang said...

gangguan seksual...aku selalu kena di hantar pesanan ringkas begitu.juga pernah menerima ugutan berbaur lucah tapi aku abaikan dan anggap saja pengirim tersalah hantar.

kechixx said...

entah entah yang ngantor message tu laki aw aw...

hehehehhee...

Iffah Afeefah said...

nth2 kajol

haha

Sunah Sakura said...

aiyokkkk~ dahsatnye ko asik dapat mesej tu..ko ada salah bagi no kat sape2 ke ni? ;p

Piah Becok said...

penah kene gak gitu. dari budak laki, org tengganu. hari2 anto sms lucah, call bunyi napas rakus je. macam haremmmmm... last2 call maxis (sebelum tukar ke celcom) mintak block nomor die.

terbaru: adeakutanyakau???????

**::CIKNUURUL::** said...

wehh,ji,.ko jgn la langgan,.nnti blog ko xjd blog pak ostad dh,.aiyokk,xtau,.uwuwuu,.

ASaDa RyutaRo said...

dlete terus..

✿ boonga_kecik ✿ said...

taip STOP ALL send kat no tue balik.. cba try...


Nama aku Minah. Ini boifren aku Mat Kulup

saya bukan tomato said...

report spam je . hahaha

Bila Ku Kata Cinta... said...

pernah..tp jgn respon ke..ape ke...just ignore jek..coz benda ni derang send to many..main random jek..sape tergoda..pasti terpedaya..cam ko Jiji

Afikah Aziz said...

erk...bahaya hehe

qasehraihan said...

wahahaha...sib bek xkena mandi wajib

kiera'sakura said...

aku pown slalu dpt msg2 cm tue.. ape cer? aku blm keliru identiti lagi.. hohohoho

bersama kak Es said...

aloh .. tak de maknenye gambo yang gitu2. nak tgk rapat bidadari syurga tahan laaa kejap ...

Ainul Hayat said...

Erk....aku doakan iman ko teguh Ji..seram wey dapat sms kebiru-biruan cenggini...

Ekin Razly said...

wow dasyat giler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved