nak membela jugak

hadoi..betapa laghonye aku ni..baghu aku sedor hari dah masuk bulan rejab dah..lagi due bulan maka pakat2 berpuasa la kita..insyaALLAH dipanjangkan umur..ade ke masjid2 yang nak imam tarawih??menawarkan diri ni..terdesak bebeno dah kot..

tadi aku nak bagi upah kat angah sebab tolong pekse kertas exam student2 aku..sekali die tolak mentah cenggitu je.muke kerek lak tu..pergh murni bebeno hati beliau..eklast dalam melakukan kerja amal jariah dalam membantu cikgu2 yang terdesak..ye la mentang2 dah masok bulan rejab ni..pandai pulak angah ni beramal jariah..

tapi sekali aku dok ngadap lappy aku tadi..wallpaper aku dah bertukor..ade gambor kekure berkembor sekali ngan mesej yang penuh bermakna..patot le tak terima duit upah..ade kerang disebalik char kuwe tiaw ghupenye..



bukan sekadar omongan kosong

14 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

arghhhhhhhhhhhhhhh! nak bela hantu penyu la tuu! arghh! takut!

Sunah Mohammad said...

hahaha~ comelnye lah trick dia...haaa...bagi jangan tak bagi..

efa said...

waah nak membela penyu lak yea hehe comey penyu tu la kekembar hehe

Ieda Al-Habsyi said...

ce cat kekura kaler pink, pasti comel dong! hahahaah! :)

Afikah Aziz said...

kikiki bkn men bek lg xnk upah,rupe2 nye nk binatang ni hak3x...

Miss Ran said...

bagila


pastu beli baru k

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah...

datang dari blog sahabat blogger...
nice story..
tapi kak ayu tak suka bela penyu,,
hahahhaha.

LARI!!!!!

ps: CIKGU ya??

bersama kak Es said...

dah pernah bela penyu comel....tp dah mati anak2 akak angkat letak angkat letak ...

✿ gadis biasa ✿ said...

kekure tu comell^^
nak gak..?!

NOOR FATIN said...

hahaha beli2!

liyana said...

hahaha..bagi2..

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha
bijak betul angah tu. pandai mintak mcm tu. nnt aku nk tiru skill die ah. haha

kiera'sakura said...

style cre die nk request,,hihihi

Ameena Muktar said...

siyes....sweet. boleh try kat pc opis tulih besaq2 'BOSS, NAK MINTAK NAIK GAJI'....haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved