pompuan selalu je tukar

ghupe ghupenye syok jugak baca surat khabar sambil menunggang kereta..baca punya baca terjumpa berita sal budak tomeyy kat dalam gambor celah kangkang bapak die atas nuhhh....nampak tak...berite die sal kasut budak ni je..dalam sehari die dok berjalan2 kasut yang die pakai maunye berkali kali die tukor..maknanya die ade berpasang pasang kasut untuk sehari..what da heck...dah tu rege die pulak bukan sehengget due hoit..

tetibe terpikir..cam normal le kan..kalo pompuan banyak kasut..dalam setahun tu berkali kali dok beli kasut..tak macam kaum lelaki..kalo lelaki ni..besernye..aku tengok sepanjang hidup ni..selagi mana die rase die leh pakai kasut tu..selagi tu die dok pakai..caya ker tak..ni contoh die..


p/s
sape yang tak join GA aku sentap.join kat sini.mueheheehehe



bukan sekadar omongan kosong

29 comments:

Ainul Hayat said...

aku pakai kasut sampai rosak bary tukar wey...

Nin Fazren Elyana ツ said...

Aku tak suka tukar pun jiji.hehe

Adzriel @ Liza AB said...

agaknya kalau kak liza kaya pun camtu gakkan..tukar2. tapi hakikatnya pakailah kasut ni sampai rosak. brand lak entah apa2.

Ieda Al-Habsyi said...

aku join GA dengan harapan ko beli la kasut baru ek, heheheheeh! :)

Miss Ran said...

ye aku terase ji..aku ske beli ksut..tpi sliper jamban gak aku pakai=P

pokcik aku jmpe cikgu..geng ko gamaknye..kang aku up entry sal die

Eera Shera said...

pakai selipar je selagi tak putus :p

siti kektus said...

tak da maknanya nak beli kasut banyak2, kecuali masa sale, hahaha

Azie Azra said...

aku beli je, tak pakai. muahaha. tapi skank lepas da lusuh baru aku beli baru. jimat. sob sob

James Alexander said...

i'm with u, jiji...


x minat la tukar2 kasut ni...

tukar tayar keta ke, tukar brand minyak rambut ke, boleh la...

iffah imani said...

nak kata byk tak juga tapi selalu pakai yg fav lah sampai hancur koyak br tukar...

kokser kokdam said...

kasuk kamil.. hahaha

d_LA said...

bapak dia tu xnak amik aku jd anak angkat dia ke..kene tukar nm jd dla cruise la dulu kot

KuNanGKuNanG said...

lumrah la orang pmpuan..aky sendiri dalam kete ada 3pasang kasut. sliper ada 2..he3

intan.maisarah said...

ko nak hadiah besday kasut ke?

Rozuan Ismail said...

laki memang jimat dan simple

ibnubaba_04 said...

mace kasut kamil jah..haha

Mutiara Bernilai said...

erk,,

pakai selipar jek

ahah,,aci x?



sakit kaki la pakai kasut tinggi2 ni

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD pakai kasut sampai tumit tak dak br beli lain...

CikHaniBhulat said...

hani sgt gemar eli kasut,..smpai ada yg xpernah pakai pon...hehe..bonet kete yg pakai...smpai mak ckp, nak bukak bundle ke ape..tp kasut murah2 je..laki suka pakai branded, sbb tu jrg bertukar kot

efa said...

erk tak juga bergntung pada keadaan kasut kalau still leh pakai lagi just pkai kalau agak dah teruk kasut tu baru tukar hehe

^baju kurung^ said...

aku pkai 1 sneakers tu jela dri taun lpas.smpai kaler klabu jdinye~
*model kasut kt ats tu lg, glemer btol

Bella Bell said...

kasut tu lagi... hahhha!!~

liyana said...

mmg btul...
kalu lelaki nk tukr kasut sethn skali pn susah..
harga kasut2 lealaki beratus2 spasang..thn lame..

JIJI YU said...

ahaha kan betol aku cakap..eheh..

Rtp Farra Arisha said...

what can we do, mungkin sudah menjadi fitrah seorang perempuan muahaha.

Sunah Mohammad said...

errr...tak selalu tukar kot, kecuali kalo da takleh nak pakai...hurmmm...

ASaDa RyutaRo said...

super dahsyat dah rupa kasut ni. tuan punya kasut ni mmg penyabor orangnya. boleh pulak tampal dengan plaster kat tepi kasut..

MerLe said...

aku jarang beli kasut.. sbb aku jnis memilih skit.. dah xeh guna bru sibuk nk cri yg baru.. tp mmg aku tgk kwn2 aku suka kumpul kasut.. pelik plk rasa..hehe.. ke aku yg x normal..hOho~

wath said...

aku pompuan, n kasut aku da pakai 4 tahun. 1 tu je. hahaha. tak tuka ponnnnn!!!

mmg da nk hancur pn. gaji kali ni baru pk nk tuka. hakhak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved