suka suka je ludah orang.

entry bengang geli geli ni...berhati hati lah..

sesungguhnya..tiada sivik dan tiada adab la mereka yang membuang sampah semasa memandu kereta maupon motor..

sesungguhnya..tiada sivik jugak le mereka yang meludah ludah kekahak mereka keluar dari kereta dan semasa menunggang motor..

dan hasil daripada ketiadaan sivik dan peradaban manusia normal maka aku adalah antara mangsa keadaan tersebut...



gua lihat air itu melayang layang di awangan..gua sangkakan titisan air hujan yang mungkin wujud pelangi indah selepas reda nye hujan tersebut...purpp titisan tertsebut mengenai penghadang muka helmet gua..hijau je kalernye..likat dan pekat sungguh cecair tersebut..nak mengalir pon gua tengok susah semacam..

huk aloh..kekahak ghupenye..cilakak sungguh driver teksi itu...gua berentikan motor..gua tengok kahak itu..huk aloh..betapa hinanya topi gua..busuk tol..alhamdulillah la gua pakai pengahadang muka..kalo tak mau kemuka gua jugak kahak si tua tersebut..mau kena samak 3 hari berturut turut..kalo gua dapat pakcik tu..gua sunatkan die buat kali kedua..takder sivik..ceyt...
 
ini juga adalah mangsa driver2 yang tiada kesedaran sivik..




bukan sekadar omongan kosong

26 comments:

butterflyana said...

eewwwww gelinya

memang takde sivik!

RaraTan said...

omg, wujud jugak org mcm ni eh? wahhh~

Erin Azizan said...

yucksss gile geli haha

Afikah Aziz said...

yerk,geli...xbersopan lngsung!

akoo said...

haha yuckkkss~
sian ko.
kalo aku, tros xpkai da helmet tu..
kakaka

nurdani said...

paling geli orang meludah dalam bas yang tingkapnya terbuka! free2 dapat moisturizer

Ainul Hayat said...

tetibe rase yogurt yg aku mkn ni berkumpul2 kt tekak pas bace entri nih...huhuhu

Sunah Sakura said...

ingatkan ko pi langgar kete tu jadi camtu lepas kene ludah... eh, teksi kann.. :p

k a k L a m p said...

gileeee pengotor.. x leh ke drg stop jap kat tepi.. pastuh buang la ape jerk kahak yg drg nak..pelik kn org skang heee sabo2

James Alexander said...

kesian jiji...

jual je la helmet tu...

hahaha...

risa said...

pernah kena sekali ngan dreber lori...dah le dia tinggi..warne dah le ijau!!!! mak aihhhh hangin aku!!
terus keja lori tu then dok slow tekan2 phone konon2 nak tepon polis le geram sungguh!!!

Rozuan Ismail said...

geli seyh kahak kuning ala hijau...euw..

liyana said...

huhu..x ptut

ghost writer said...

kau betul-betul buat aku membayangkan tragedi hitam ko tuh weh...cilaka tul.mungkin lepas nih aku pun kena alert.

leyzajamil said...

taxi driver tu dok kat mana, dia meludah dari satu tempat atas ke? heee pengotornya yaiks.
jom cuci mata suka wanita berisi atau kurus melidi?

Iffah Afeefah said...

MEMANG!!!

dulu tkde subjek sivik

tu psl pakcik tu takde sivik

pengotor!!!!

FasiHaH SupiaN said...

aduyaii takde sivik punye oranggg

Syakir Rahman said...

hahaha....geli seyh...nk wat cmne, org mlaysia ni mmg suke meludah mrata2...xtaw mcm mana nk sedarkn diorg ni...

✿ boonga_kecik ✿ said...

yew. anta balik msuk sek rendah. blajar sivik bg lulus A betol2!

Bantal pelok aku cemburu kat...

Nurul Jannah said...

geli geli geli geli.. euwwwww

Подтверждаю said...

as salam..
hehe..tu namanya masalah. memang ngam dengan tajuk entri pakcik.

haha. redha sudaaa.
tiada apa yang lebih menakutkan kita selain neraka, ialah Dia tak redha keatas kita..


geli2 pun, boleh cuci kan~
haha

pena rozie said...

sial jer...

chiLleD...!! said...

ee...kalu aku yang kena, mau trmuntah kt situ jugak.

Qaseh dalia adelia said...

ek ase mcm nak muntah .. huhu

miszlullaby said...

nasib ade cover.kalau tak. memang kene tempek kat pipi tuh. ish ish...taktau nak kesat cam mane.pasni pasang wiper.

Anonymous said...

vah! tragis la bro ji! ngee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved